Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

smile.gif+2005 12 03, 16:57-->
QUOTE(curly smile.gif @ 2005 12 03, 16:57)
pirstuotu kojiniu yra visose Pliuso parduotuvese. As saviskiui pirkau Pasimatymo pliuse, kojiniu skyriuj. Vyriskos yra juodos, tiksliai kainos neatsimenu, kazkas tarp 5-8lt  smile.gif

Oi labai aciu 4u.gif butinai nupirksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2005 12 03, 16:57-->
QUOTE(curly smile.gif @ 2005 12 03, 16:57)
pirstuotu kojiniu yra visose Pliuso parduotuvese.
o kas cia per parduotuves? g.gif siauliuose apie tokias negirdejau schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svelniai @ 2005 12 01, 09:34)
Labutis Sally,

Kainos svyruoja nuo laivo dydzio ax.gif
Kuo didesnis, tuo ir kaina lipa auksciau.
Tada siulau nueiti i parduotuve prie Lietuvos Avialiniju kasu Konstitucijos prospekte. Ten atrodo net katalogas buvo uzsakymams, ir kainos nelabai kandziojos.
As uz saviski mokejau brangiai, nes dydis buvo daugiau nei metras.

kaip smagu,kad as jus cia radau!!!!! smile.gif
jau visa savaite suku galva apie tuos laivus! maniskis labai megsta skurpulingus darbelius!! siandiena butinai uzsuksiu i parduotuve prie LAL!!!!!
oi,kaip nudziuginot mane!!!! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano vyrelis vakar pareiske kad nori is kaledu senio Mikrovisatos antenos, ziemines striukes arba kvepalu. blink.gif Va ir pasirink, zmogau, kad nori, nenoriu nei vieno is ju pirkti, nebent kvepalu lotuliukas.gif bet jau tikrai ne antena, o jis jos labai nori...
Atsakyti
o as niekaip nesugalvoju ka jam nupirkti dovanu g.gif
Atsakyti
oas tai zinokit pirksiu jauciu sportini kostiuma dar kitaip vadinamus "trenigus" thumbup.gif , nes jis krepsininkas, o turi tai tokius nutriususius, tai sakau reikia atnaujinti jo garderoba, o jis sake kad nori kvepalu bet as nenoriu pirkt, kakaip nesinori geriau pats juos tegul ir nusiperka, kaip jus i tai??
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 01, 23:34)
o aš mezgu kojines...  4u.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif As irgi numezgiau kojines su kaciukais, nes jis svaigsta nuo visu "katinisku" dalykeliu ir kazkieno siulymu, prikisiu ten saldainiu (nes didelis smalizius). Pigu ir miela ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriauklyte55 @ 2005 12 05, 17:43)
Mano vyrelis vakar pareiske kad nori is kaledu senio Mikrovisatos antenos, ziemines striukes arba kvepalu.  blink.gif Va ir pasirink, zmogau, kad nori, nenoriu nei vieno is ju pirkti, nebent kvepalu  lotuliukas.gif bet jau tikrai ne antena, o jis jos labai nori...

karta manes prase po eglute padeti "donkrata" net nezinau kaip tiksliai rasosi, nu bet zodziu,tas kurio reikia keiciant masinos rata!!!!! blink.gif
na kaledosm tai butu buve labai i tema biggrin.gif lotuliukas.gif taip romantiska............... doh.gif
Atsakyti
4u.gif merginos,bukit geros padekite ir man.As labai noreciau padovanoti savo vyrui puodeli su musu mazylio nuotraukele,tik nezinau kur tokius dalykus daro?Gal kas zinote?Buciau labai dekinga uz bet kokia informacija. blush2.gif
Atsakyti
o maniškis tai laukia iš senio čekio žvejybai, ir dar iš konrečios parduotuvės- oi kaip "smagu"....
ir dar kartais garsiai pasvajoja ka uz ta ceki pirks doh.gif doh.gif doh.gif

o as taip esu pries docvanų čekius artimiems doh.gif ir pati jų nemėgtu... nebent iš svetimų ir svetimiems- kai nežinai ka dovanot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ROMA'ntike @ 2005 12 06, 11:10)
puodeli su musu mazylio nuotraukele,

Mes ruošiamės užsakyti čia
Atsakyti
O as visaip bandziau iskvosti, Sakau saviskiui, ka pirksim mano broliui dovanu. Jis sako, ka zinau, tavo gi brolis. Nu sakau, bet tu berniukas, tai zinai kas berniukams patinka... ai tai jis sako berniukam brangios dovanos patinka.... ui tai is kur as biedna studente jam brangia dovana parausiu:)) o siaip planuoju auskaruka pirkt. jis ausi prasidures jau gal 5 metai, ir turi ta pati miniatiurini zieduka. pradejo sneket , kad gal jau keist laikas, kad va bendradarbis ten kazkoki labai faina turi.... mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti