Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Sally @ 2005 11 30, 18:31)
as tai turiu du variantus
mano vyras labai megsta zaisti biliarda ir nori turet savo lazda biljardui nezinau kaip ji teisigai vadinasi blush2.gif  tai galvoju gal pirkti ja

gal toks var., jam patiktu, tik kaip sumeistrauti doh.gif
user posted image
Atsakyti
zvejui lempecka biggrin.gif
http://www.melissa.r...=post&id=196226
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2005 12 01, 19:01)
gal toks var., jam patiktu, tik kaip sumeistrauti doh.gif
user posted image

tikriausia gero meistro rankos greit padarytš, gal čia išgrešta ir taip sutvirtinta g.gif
Atsakyti
o aš mezgu kojines... 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Doti @ 2005 11 27, 15:43)
Patiko ir krepšinio istorijos DVD, knygos.

Noreciau pasiteirauti, kur galima rasti krepsinio istorijos knygu ar pan. blush2.gif , nes mano vyras kaip ir "Zalgirio" bei krepsinio aistruolis, o as sugebejau surasti tik rodiklio suvenyrus su krepsinio atributika. g.gif
Atsakyti
as noreciau padovanoti slepetes ir chalata, kur gal galite patarti kur yra graziu ir normaliu?
Atsakyti
QUOTE(Erika_v @ 2005 12 02, 15:13)
as noreciau padovanoti slepetes ir chalata, kur gal galite patarti kur yra graziu ir normaliu?

čia
mes sprendžiam tokius klausimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vil @ 2005 12 02, 03:13)
Noreciau pasiteirauti, kur galima rasti krepsinio istorijos knygu ar pan.  blush2.gif , nes mano vyras kaip ir "Zalgirio" bei krepsinio aistruolis, o as sugebejau surasti tik rodiklio suvenyrus su krepsinio atributika.  g.gif

Seniau tikrai mačiau DVD krepšinio istorija Akropolyje kažkurioje iš parduotuvių prekiaujančių sportiniais drabužiais (tikrai ne Audimas), vizualiai lyg ir atsimenu kurioje, bet va pavadinimo neužfiksavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 01, 22:13)
tikriausia gero meistro rankos greit padarytš, gal čia išgrešta ir taip sutvirtinta  g.gif

bet efektinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika_v @ 2005 12 02, 15:13)

Parduotuvėse KURIMA yra gražių, kokybiškų vyriškų ir moteriškų chalatų :

http://www.kurima.lt/kurima_/katalogas.php
Atsakyti
Merginos o gal kas mate kaune ar yra vyrisku pirstuotu kojiniu? Ir gal zinot kaina? Labai noreciau vyrui tokias nupirkti (ant juoko) biggrin.gif
Atsakyti
pirstuotu kojiniu yra visose Pliuso parduotuvese. As saviskiui pirkau Pasimatymo pliuse, kojiniu skyriuj. Vyriskos yra juodos, tiksliai kainos neatsimenu, kazkas tarp 5-8lt smile.gif
Atsakyti