Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

Šiemet labai ilgai sukau galvą ką dovanot. Galų gale, nupirkau žiedą sidabrinį ir J.Erlicko knygą "Lietuvos istorija", nors jis ir neskaitantis knygų iš esmės, manau ši jam turėtų patikt.
Atsakyti
dovana neturi būti superpraktiška, nes tokią gavusiam apima keistas jausmas. Kiek esu gavusi ar dovanojusi labiausiai patikdavo nedidelės keliančios teigiamas emocijas dovanos. Kompiuteristui pravers dar vienas dėklas CD diskeliams, koks nors ne tik patogus bet ir estetiškas, kartais pasiseka nupirkti kokį vykusi DVD formate koncerto įrašą, ar šiaip geros muzikos. Kažkada dovanojau smilkalų su tam pritaikytu padėkliuku, dar kažkada linksmą kaklaraištį su išraiškingais kiškučiais... Svarbu ko tikisi pats vyras, jei koks super praktiškas, tai visokie jausmingi nukrypimai gali ir būti neįvertinti. Žiedas? Jo... labai norėčiau, tik manasis jo nenešiotų ir pavartęs pamirštų kokiam kampe, kaip voliojasi visokios grandinėlės ir kaklaraiščio segtukai. Pernai berods padovanojau saviškui pionierišką būdną. Na, kalėdinė nuotaika pakilo visai šeimai, buvo sunešti vos ne visi turimi muzikos instrumentai ir džiaziukas buvo kapitalinis. Tiesa, dabar dulka kažkur lentynose.
Atsakyti
QUOTE(angel 21 @ 2005 11 19, 14:09)
o aš tai per 7 metus jau atrodo viską ką galėjau jau spėjau padovanuoti... dabar net neįsivaizduoju ką dovanoti...  cry.gif  va draugė dirba sex shope siūlo ateiti ir pasirinkt kokį mielą suvenyra...  g.gif  g.gif  g.gif  ka manot? gal tai išeitis? blush2.gif

na as karteli buvau sex shope takart isrinkau pelenine su kamasutros pozom(mano vyrelis rukalius) tai jis ir dabar ta pelenine labai dziaugiasi ir tik ja naudoja wub.gif wub.gif wub.gif
galvoju kad reiktu ir vel ten nubekt gal dar ka rasiu nes tikrai yra neblogu dalykeliu ir nesvarbu kokia proga kaledom ka svelnesnio galima pasirinkt,valentinkei ka nors poslesnio blush2.gif tikrai siulau uzeiti
Atsakyti
QUOTE(Vore @ 2004 12 18, 20:59)
Nieko ypatingo nepasiūlysiu, bet gal kam pravers. Galima padovanoti kokio mėgstamo žurnalo prenumeratą, kad ir pusei metų, jei brangus.

Sėkmės visoms renkant dovanas  smile.gif

O, va gerą idėją radau, ačiū. Nes vis tiek ir kompiuteriją, ir NK perka.
Praeitais metais padovanojau tokį žaidimą smigį (jo dydžiai ir kaina skiriasi, kiekviena gali pagal kišenės storį pasirinti), tai kokią savaitę nesitraukė, ir kai tik draugai ateidavo vis varžydavosi, kuris taiklesnis... smile.gif Paskui aišku atsibodo, bet tuo metu kiek džiaugsmo buvo (tuo labiau, ka ankstyvoje jaunystėje labai žaisdavo).
Patiko ir krepšinio istorijos DVD, knygos.
Atsakyti
as tai turiu du variantus
mano vyras labai megsta zaisti biliarda ir nori turet savo lazda biljardui nezinau kaip ji teisigai vadinasi blush2.gif tai galvoju gal pirkti ja
bet jam labai aptinka mediniai laivai kurius reikia paciam surinkti vat ir suku galva kur toki gauti nes akropolyje visas parduotuves isjeskojau yra tik tokie kuri galima butu isrinkt doh.gif
gal kuri zinote kur ieskot?
Atsakyti
[quote=Sally,2005 11 30, 19:31]

bet jam labai aptinka mediniai laivai kurius reikia paciam surinkti vat ir suku galva kur toki gauti nes akropolyje visas parduotuves isjeskojau yra tik tokie kuri galima butu isrinkt doh.gif
gal kuri zinote kur ieskot?

Sally,

Surinkamu mediniu laivu Vilniuje yra dvejuose vietuose:
Cupe, kur yra pardavinejami zaislai, Spragtukas parduotuves pavadinimas
Arba: Konstitucijos prospekte, salia Lietuvos Avialiniju kasu, mazyte parduotuvele, skirta tiktai laivu ir lektuvo modeliu surinkinetojams, priesais Europa, parduotuve atrodo vadinasi Modelis

Nes as praeitais metais ieskojau tos pacios dovanos, nes mano vyras irgi surinkineja laivus, tai kaip dziauges, lyg vaikas.
Sekmes
Atsakyti
QUOTE(svelniai @ 2005 11 30, 20:10)

Sally,

Surinkamu mediniu laivu Vilniuje yra dvejuose vietuose:
Cupe, kur yra pardavinejami zaislai, Spragtukas parduotuves pavadinimas
Arba: Konstitucijos prospekte, salia  Lietuvos Avialiniju kasu, mazyte parduotuvele, skirta tiktai laivu ir lektuvo modeliu surinkinetojams, priesais Europa, parduotuve atrodo vadinasi Modelis

Nes as praeitais metais ieskojau tos pacios dovanos, nes mano vyras irgi surinkineja laivus, tai kaip dziauges, lyg vaikas.
Sekmes

clap.gif labai aciu uz info o gal zinai kiek apytikslaii jie kainuoja nes as tai maximum kokiu 250lt galiu isleist blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sally: 30 lapkričio 2005 - 22:01
Labutis Sally,

Kainos svyruoja nuo laivo dydzio ax.gif
Kuo didesnis, tuo ir kaina lipa auksciau.
Tada siulau nueiti i parduotuve prie Lietuvos Avialiniju kasu Konstitucijos prospekte. Ten atrodo net katalogas buvo uzsakymams, ir kainos nelabai kandziojos.
As uz saviski mokejau brangiai, nes dydis buvo daugiau nei metras.
Atsakyti
QUOTE(svelniai @ 2005 12 01, 10:34)
Labutis Sally,

Kainos svyruoja nuo laivo dydzio ax.gif
Kuo didesnis, tuo ir kaina lipa auksciau.
Tada siulau nueiti i parduotuve prie Lietuvos Avialiniju kasu Konstitucijos prospekte. Ten atrodo net katalogas buvo uzsakymams, ir kainos nelabai kandziojos.
As uz saviski mokejau brangiai, nes dydis buvo daugiau nei metras.

oho koki dodeli pirkai thumbup.gif as tai tokio didelio nepirksiu nes finansai neleidzia nei pastatyt toki dieli kur turesime blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2005 11 26, 18:40)
Kamuoja ta pati problema - ka isrinkti vyrui, megstanciam kompiuteri

Maniškis kompiuterastas-mėgėjas doh.gif ne darbe, o visą laiką po darbo praleidžia prie kompo doh.gif gun_bandana.gif
tai manau tokiam labiausiai patiktų jei gautų USB raktą dovanų - dabar jie atpigę, nemažos talpos galima už kokių 60lt gauti, būna tų raktų kaip pakabukų - praktiškas dalykas smile.gif
Atsakyti
Mano draugas irgi kompiutreastas smile.gif tai gi jam per kaledas dovanojau - zaidima Coll of Duty (nezinau ar teisingai parasiau 4u.gif ), USB rakta 1 gigo talpos kuris kainavo 200 Lt, vel zaidima Doom aisku cia visko is karto nedovanojau, bet gaves tokias dovanas buvo labai laimingas. Per sias Kaledas zadu padovanoti Hario Poterio naujausia gnyga (cia siaip ant prikolo biggrin.gif ) ir prenumerata Hakerio zurnalui biggrin.gif Va ka dovanoju kompiuterastui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2005 12 01, 17:10)
Mano draugas irgi kompiutreastas  smile.gif  tai gi jam per kaledas dovanojau - zaidima Coll of Duty (nezinau ar teisingai parasiau  4u.gif ), USB rakta 1 gigo talpos kuris kainavo 200 Lt, vel zaidima Doom aisku cia visko is karto nedovanojau, bet gaves tokias dovanas buvo labai laimingas. Per sias Kaledas zadu padovanoti Hario Poterio naujausia gnyga (cia siaip ant prikolo  biggrin.gif ) ir prenumerata Hakerio zurnalui  biggrin.gif  Va ka dovanoju kompiuterastui  wub.gif

Hakerio prenumerata labiau tiktu labai labai rimtam kompiuteristui ir tai tik besidominciam toje srityje kazkiek arba ant prikolo.
Geriau kokios kompiuterijos prenumerata ar ten kito kompiuterinio zurnalo paimt g.gif
Atsakyti