Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

o aš tai per 7 metus jau atrodo viską ką galėjau jau spėjau padovanuoti... dabar net neįsivaizduoju ką dovanoti... cry.gif va draugė dirba sex shope siūlo ateiti ir pasirinkt kokį mielą suvenyra... g.gif g.gif g.gif ka manot? gal tai išeitis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angel 21 @ 2005 11 19, 13:09)
o aš tai per 7 metus jau atrodo viską ką galėjau jau spėjau padovanuoti... dabar net neįsivaizduoju ką dovanoti...  cry.gif  va draugė dirba sex shope siūlo ateiti ir pasirinkt kokį mielą suvenyra...  g.gif  g.gif  g.gif  ka manot? gal tai išeitis? blush2.gif

o ka tu vadini mielu suvenyru? mirksiukas.gif
Atsakyti
tame ir esmė kad net nežinau nes nesu buvus tokioj parduotuvej blush2.gif bet ji man pasakoja kad jie turi įvairių statulėlių ir pakabukų (na suprantama kad ne su meškiukais... tongue.gif ) bet neisivaizduoju kaip vyras reaguotu į tokia dovana todėl ir klausiu gal kas dovanojo jau vyrams ką panašaus .... g.gif
Atsakyti
QUOTE(angel 21 @ 2005 11 19, 14:47)
tame ir esmė kad net nežinau nes nesu buvus tokioj parduotuvej  blush2.gif bet ji man pasakoja kad jie turi įvairių statulėlių ir pakabukų (na suprantama kad ne su meškiukais...  tongue.gif ) bet neisivaizduoju kaip vyras reaguotu į tokia dovana todėl ir klausiu gal kas dovanojo jau vyrams ką panašaus ....  g.gif

va tokiu dovanu kol kas dar nedovanojau...juo labiau Kaledom gal manau vertetu ka nors tradiciskesnio? g.gif sakau cia tokie daikciukai gal gimtadieniui daugiau tinka? g.gif
Atsakyti
na tikriausiai esi teisi bet net nežinau ką dovanoti... cry.gif cry.gif cry.gif jau perejau aibė parduotuvių ir nieko nerandu..... aisku dar turiu laiko bet jau pradedu pulti į neviltį doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angel 21 @ 2005 11 19, 15:46)
na tikriausiai esi teisi bet net nežinau ką dovanoti...  cry.gif  cry.gif  cry.gif  jau perejau aibė parduotuvių ir nieko nerandu..... aisku dar turiu laiko bet jau pradedu pulti į neviltį    doh.gif  doh.gif  doh.gif

o is cia esanciu pasiulymu niekas netinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelis- @ 2005 11 19, 17:54)
o is cia esanciu pasiulymu niekas netinka? g.gif

dėja ne, arba jau dovanuota arba dovanota kažkas panašaus.... na ka gl teks dažniau užeiti gal kas parašys ka tinkančio man 4u.gif
Atsakyti
na ka skaitineju zinoma ne man cia lysti reiktu taciau kai galvoju kaledoms savo zmonelei kanors padovanoti. tai patarsiu moterims toms kurios gali leisti ir didesnes sumas pinigu, tai padovanoti vyrui grozio ir terapijos centre sukiharoj proceduru dovanu ceki.
as kai padovanojau praeitas kaledas sia dovanele zmonai tai pamaciau kokia laiminga isejo po triju valandu ir pagalvojau kad ir pats noreciau gauti tokia dovanele biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
cia galima ivairiu dalyku rasti smile.gif
http://www_rodiklis_...cf0c760f32b1ef5
Atsakyti
Aš tai savo vyrui padovanosiu akvariumą, nes jis labai jo nori. Bus gera pradžia. Augalus, žuvytes ir visa kita galės ir pats rinktis po švenčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angel 21 @ 2005 11 19, 14:09)
o aš tai per 7 metus jau atrodo viską ką galėjau jau spėjau padovanuoti... dabar net neįsivaizduoju ką dovanoti...  cry.gif  va draugė dirba sex shope siūlo ateiti ir pasirinkt kokį mielą suvenyra...  g.gif  g.gif  g.gif  ka manot? gal tai išeitis? blush2.gif

teisybę patarė - tokios dovanos tinka labiau gimtadieniams

o vyras kuo nors daugiau domisi be darbo ar TV? gal turi hobį kokį, kolekcionuoja ką nors? ta tema dovanos arčiausiai širdies

šiaip siūlau išrinkti ką nors asmeniško, vardinio, ko kiti vyrai nelabai turi - galės pasipuikuoti nors. pvz nupirk ir išgraviruok rankogalių segtukus jei kostiumą nešioja, arba gal žinai kas jam vaikystėje patiko - pvz kolekcionavo modeliukus - nupirktum kokią įspūdingą mašinėlę, arba rūkančiam gražūs žiebtuvėliai visada patiks, kad ir kiek jų turėtų, arba kaip jau kažkas patarė - padovanok dieną kokiam sveikatingumo centre su masažu ir pan. (jei susipras - pasiims ir tave kartu) - nu žodžiu ieškok to ką jis galėtų mėgti, bet pats niekada nenusipirks
Atsakyti
Kamuoja ta pati problema - ka isrinkti vyrui, megstanciam kompiuteri, darbo valandas leidizanciam biure? Visokiu uzrasu knyguciu, parkeriu, kalendoriuku jau turi, o apie kompiuterisu nieko neismanau... Gal kas ka patartumet?
Visokiu niekuciu jau esu pridovanojus, per praeitas kaledas nupirkau is siuvenyru parduotuves juokinga angeliuka... Ka dar imanoma sumastyti? 000189.gif 000189.gif 000189.gif
Atsakyti