Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(agneklimjan @ 2005 11 06, 11:55)
Nežinau, kur ieškot vyrui kėdutės žvejybai  unsure.gif ...

gal kokiam thomas philips'e? g.gif
uzeik i zukles parduotuve ir paklausk, manau, jie turetu tokius dalykus zinoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2005 11 06, 13:55)

Gal pasiziurek parduotuvej Kalvariju g. Oksalis, ar kazkas panasaus vadinasi. ten gal daugiau medziotojams, bet ir zviejibai skirelis irgi yra.
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2005 11 06, 11:55)

As maciau kedute zvejybai Senukuose, Ukmerges g. Nedidele, susideda ir dar yra visokiu kiseniu.
Atsakyti
QUOTE(Lina U. @ 2005 11 10, 11:03)
As maciau kedute zvejybai Senukuose, Ukmerges g. Nedidele, susideda ir dar yra visokiu kiseniu.

Ačiū drinks_cheers.gif . Greitu laiku planuoju pradėti paieškas rolleyes.gif
Atsakyti
nu dar kanors pasiulykit...Dabar kvepia man jau pirkimais visokiais...Maniskis laabai sportuotojas.Atrodo viska sportui turi, bet gal...?
Atsakyti
QUOTE(be_tabu @ 2005 11 11, 19:17)
nu dar kanors pasiulykit...Dabar kvepia man jau pirkimais visokiais...Maniskis laabai sportuotojas.Atrodo viska sportui turi, bet gal...?

jei galimybes leidzia, kokia kelione, kur galetu savo sportininko galimybes isbandyti. arba priesingai, sportuoja, sportuoja, o tu jam relaxo seansa uzsakyk. bus atgaiva sielai.

siaip manau tikras vyras apsidziaugtu gaves ypatinga obuoli savo sexy Ievos biggrin.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
aš savajam laikrodį dovanosiu ax.gif tongue.gif
Atsakyti
O mano vyras jau manes dovanos uzsiprase sako nupirk mano monetu kolekcionavimo albuma..ir visas monetas sudek....Bet man atrodo kad visai neidomi tokia dovana schmoll.gif Tikrai koks idomumas jei jau ir monetas bus ten sudetos?Juk tas idomumas ir yra rinkti deti ir pasirodyti o dabar? ax.gif
ai tie vyrai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 11 12, 16:37)
aš savajam laikrodį dovanosiu  ax.gif  tongue.gif

tik paprašyk, kad sumokėtų...simboliškai...negerai dovanpt laikrodžius schmoll.gif (prietarai)
Atsakyti
O as zinau jau ka dovanosiu, tik reikia dabar ieskoti kur rasti geriausia tongue.gif Kazkada buvo uzsimines, kad nori darbo knygos (lyg taip vadinasi, kur tokia knyga su kalendorium, kiekvienos dienos darbais ir pan.), tai va sita ir padovanosiu smile.gif Turbut reiketu knygynuose arba rastines prekese ieskoti, ane?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 11 13, 09:56)
Turbut reiketu knygynuose arba rastines prekese ieskoti, ane?

aha smile.gif
ir padaryk kokia nors detale, kuri irodytu, jog ir tavo darbo yra, o ne vien tik tas faktas, jog nupirkai ir basta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(melagele @ 2005 11 12, 23:45)
O mano vyras jau manes dovanos uzsiprase sako nupirk mano monetu kolekcionavimo albuma..ir visas monetas sudek....Bet man atrodo kad visai neidomi tokia dovana schmoll.gif Tikrai koks idomumas jei jau ir monetas bus ten sudetos?Juk tas idomumas ir yra rinkti deti ir pasirodyti o dabar? ax.gif
ai tie vyrai blush2.gif

suorganizuok jam ekskursija i monetu kalykla. arba tegul issiperka savo dovana kokiais nors maloniai dalykais... blush-anim-cl.gif tongue.gif
QUOTE(zelionuska @ 2005 11 13, 07:35)
tik paprašyk, kad sumokėtų...simboliškai...negerai dovanpt laikrodžius schmoll.gif (prietarai)

as ir ta prietara esu girdejus g.gif
Atsakyti