Įkraunama...
Įkraunama...

Aidanas ir Dairidas(daurynka)

Labai rimtas vyras, labai graziai nuotraukytes padarei, kokiu budu? Su sventemis jus, dekui uz sveikinimus, tegu Naujieji jums atnesa viso, ko mazieji pageidaus wink.gif ir po Nauju laukiam sveciu...... clap.gif
Atsakyti
ten kur mažiukų nuotraukos gal nelabai panašūs, bet dabar tai juodai, tik vienas truputį sumažintas, ypač man gražios abiejų šypsenos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (ema @ 2004 01 20, 05:47)
ten kur mažiukų nuotraukos gal nelabai panašūs, bet dabar tai juodai, tik vienas truputį sumažintas, ypač man gražios abiejų šypsenos  rolleyes.gif

va,sypsenos tai ir man labai grazios.tik kai verkia,tai jau nelabai ...ir dar Aidanas isigudrino negrazia mimika padaryt,kai ji fotkina.... unsure.gif reiks is naujo sypsotis mokint.turiu viena minti.palaukit savaitele ir idesiu keleta nauju nuotraukeliu.
--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2003 12 30, 13:02)
akimirkos is Dairido 7 menesiu gimtadienio biggrin.gif
--Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--

Kaip graziai padaryta..su kokia programele darai?ar fotoshopu?tikrai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
cia tikiuosi Smurka nesupyks ir jos grazuole pana pateko i kadra...argi negrazi pora? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Smilte @ 2004 01 20, 10:02)

Kaip graziai padaryta..su kokia programele darai?ar fotoshopu?tikrai atrodo thumbup.gif

taip taip.cia su photoshopu.labai patiko piest,tai pripaisiau... rolleyes.gif
Atsakyti
Liuks nuotraukytes patvarkei thumbup.gif Dairidas jau tooks vyras rolleyes.gif Gražu žiūrėt į tavo vaikinukus clap.gif wink.gif
Atsakyti
Pabandysim ir mes kanors papaisyti..--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 01 20, 08:00)
va,sypsenos tai ir man labai grazios.tik kai verkia,tai jau nelabai ...ir dar Aidanas isigudrino negrazia mimika padaryt,kai ji fotkina.... unsure.gif reiks is naujo sypsotis mokint.turiu viena minti.palaukit savaitele ir idesiu keleta nauju nuotraukeliu.

o man tai va sita labai grazi nuotraukyte. vyresnysis jau taip meiliai prisiglaudes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . labai grazius vyrucius augini biggrin.gif
Atsakyti
Shipka-aciuuu....
Atsakyti
labai grazus vaikuciai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (kristinalord @ 2004 01 20, 19:13)
labai grazus vaikuciai thumbup.gif thumbup.gif

ar matei,mano Aidanas ta pacia diena gime kaip ir tavo Anthony...tik metai kiti... thumbup.gif thumbup.gif Liuuuutai.... thumbup.gif
Atsakyti