Įkraunama...
Įkraunama...

Aidanas ir Dairidas(daurynka)

Pirmiausia pagyriamasis zodis mamytei thumbup.gif Jau tokia saunuole, taip graziai nuotraukytes apipavidalinus, o jau albumukas tai is vis truksta zodziu, apie vaikiukus jau nezinau ka parasyt, tiek isgirti jau clap.gif grazuoliukai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (gute @ 2003 12 23, 15:01)
Pirmiausia pagyriamasis zodis mamytei thumbup.gif Jau tokia saunuole, taip graziai nuotraukytes apipavidalinus, o jau albumukas tai is vis truksta zodziu, apie vaikiukus jau nezinau ka parasyt, tiek isgirti jau clap.gif grazuoliukai thumbup.gif thumbup.gif

na,man labai patinka kapstytis su nuotraukom...rusiuoju,delioju... rolleyes.gif o po tokiu pagiriamuju zodziu kaip upas pakyla! labai dekoju.labai labai.
Atsakyti
Nu fainuoliukai berniukai. man kai pbesilaukianciai tik i tokius grazuoliukus ir teziureti biggrin.gif Nu bet vyresnysis tai toks jau fainuolis, rimtuolis, geras vyras turetu buti wink.gif
Su sventem berniukai clap.gif
Atsakyti
QUOTE (westa @ 2003 12 23, 16:10)
Nu fainuoliukai berniukai. man kai pbesilaukianciai tik i tokius grazuoliukus ir teziureti biggrin.gif Nu bet vyresnysis tai toks jau fainuolis, rimtuolis, geras vyras turetu buti wink.gif
Su sventem berniukai clap.gif

tai tikriausiai jau berniuko nori... rolleyes.gif o ko dukryte nori:broliuko ar sesutes?
Atsakyti
tarp kitko.siandien Dairidui lygiai 7 menesiai. clap.gif clap.gif clap.gif
jau toks didelis....
Atsakyti
Su Kaledom Grazioji seimynele biggrin.gif

--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
nu fainuoliai jus visi thumbup.gif burbuliukas rubuiliukas mazius thumbup.gif
Atsakyti
stai ir sulaukem Kaledu senio! clap.gif clap.gif Aidanas labiausiai lauke.tai apsikabines dovanas sedejo... rolleyes.gif
--Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
mano Aidanas vaidino zebra... biggrin.gif
--Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
nors isvajotaji traukinuka gavo Aidanas , bet ir Dairidui pavyko pasilinksminti... tongue.gif
Atsakyti
kokios smagios nuotraukytes r vaikuciai kupini graziu sypseneliu biggrin.gif
Atsakyti
na ir dar viena Dairiduko sypsena... tongue.gif
Atsakyti