Įkraunama...
Įkraunama...

Aidanas ir Dairidas(daurynka)

--Resize_Images_Alt_Text--zuikelee , i parasa reikejo mano nykstuka isideti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aidanas gal Mamontovą pranoks rolleyes.gif
Atsakyti
Na ir sugalvoji ivairiausiu nuotraukikiu1 rolleyes.gif labai saunus abu broliukai, o jau ta nuotraukyte kur du storuliukai ciut pasedi tai Topine
Atsakyti
QUOTE (mamusiuka @ 2003 12 16, 13:34)
Na ir sugalvoji ivairiausiu nuotraukikiu1 rolleyes.gif labai saunus abu broliukai, o jau ta nuotraukyte kur du storuliukai ciut pasedi tai Topine

aciu aciu...o tie du storuliukai,nematei kaip buciavosi... rolleyes.gif gaila nepagavau to momento rolleyes.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text--
Aidanas ir Dairidas.... rolleyes.gif
Atsakyti
Dairidas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daurynka: 16 gruodžio 2003 - 22:16
Paskutinė nuotrauka man pati gražiausia. Jau taip fainai atrodo. Gražūs tavo berniukai, turi kuom didžiuotis.
Atsakyti
QUOTE (mazulka @ 2003 12 16, 22:31)
Paskutinė nuotrauka man pati gražiausia. Jau taip fainai atrodo. Gražūs tavo berniukai, turi kuom didžiuotis.

na,va..o as dar galvojau det -nedet...reiskiasi gerai,kad idejau. rolleyes.gif
Atsakyti
Paskutinej nuotraukoj taviskis turetu pasijusti kaip pasakoj tarp tiek zvaigzduciu wink.gif...
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2003 12 04, 20:16)
Dairidas
--Resize_Images_Alt_Text--
sypsena siunciama visoms forumo panelytems biggrin.gif

Kokos sexy Kaledu Senelis rolleyes.gif O sypsena tai priimam priimam ir siunciam bucki nuo Jogailytes tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Jogailytei aciu uz bucki.labai skanus tongue.gif

Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2003 12 18, 11:27)
Paskutinej nuotraukoj taviskis turetu pasijusti kaip pasakoj tarp tiek zvaigzduciu wink.gif...

taip taip...pasakoj...jis man pats kaip pasaka... rolleyes.gif
Atsakyti