Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sandėliukas

galim dar padovanoti plastmasine vonele leliukui.
Atsakyti
Atiduodu, sportinį vežimėlį "Kotryna". Nenaujas. Reikia išskalbti ir suremontuoti vieną ratą. Maniškiui rankos dvi kairios , tai per metus nesugebėjo sutvarkyt. Taip ir važinėjau vis pamesdama vieną ratą. Dabar nelabai yra sąlygų išskalbti nes remontuojamės. Norėjau nešt prie konteinerio, bet gal kokiai sunkiai besiverčiančiai šeimai prireiks. O jei vyras nagingas sutvarkytų ir ratą. Yra 3 padėtys - gulima, aukštesnė ir sėdima. Aš saviškę jame vežiojau nuo 5 mėn (paguldžiusi).

Tiesa yra dar uždangalas ant kojų.
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 03 06, 16:41)
man reikėtų daug ko,bet mes Kaune  verysad.gif

o ko reikėtų?
Atsakyti
Atiduodu skalbimo masina Riga. Neautomatine, bet veikianti. jeigu kas jokios neturi- vis geriau negu skalbti negu rankomis.
Atsakyti
DOVANOJAM batukus:
1.Melyni 21 d.
2.Raudoni 23d.
http://www.skelbiu.l...ures/230435.jpg

http://www.skelbiu.l...ures/230433.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditė: 09 kovo 2006 - 15:29
QUOTE(Happymother @ 2006 03 07, 13:31)
o ko reikėtų?

daug ko reikėtų,nes sesutė nėščia nestuke.gif ,bet mes nieko neturime.jokio kraitelio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 03 11, 18:14)
daug ko reikėtų,nes sesutė nėščia  nestuke.gif ,bet mes nieko neturime.jokio kraitelio  verysad.gif

Kas ten per situacija ? Papasakok ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happymother: 11 kovo 2006 - 21:21
QUOTE(Happymother @ 2006 03 11, 21:21)
Kas ten per situacija ?  Papasakok ?

net nežinau kaip čia apie tą esamą situaciją papasakoti. mano sesutė turi būsimą vyrą,nors jis mažai uždirba.nors dar tik ketvirtas nėštumo mėnuobet sesutė jau nebedirba,nes blogai jaučiasi. aš su sese pasikalbėčiau gal galima būtų kažką pigiai ir nusipirkti. aišku,kažkiek tėveliai galėtų duoti pinigėlių,bet viską susipirkti labai jau brangu. smile.gif todėl ir prašau pagalbos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 03 12, 05:55)
net nežinau kaip čia apie tą esamą situaciją papasakoti.  mano sesutė turi būsimą vyrą,nors jis  mažai uždirba.nors dar tik ketvirtas nėštumo mėnuobet sesutė jau nebedirba,nes blogai jaučiasi. aš su sese pasikalbėčiau gal galima būtų kažką pigiai ir nusipirkti. aišku,kažkiek tėveliai galėtų duoti pinigėlių,bet viską susipirkti labai jau brangu. smile.gif  todėl ir prašau pagalbos smile.gif

Jei gali i az adresa , telefona sesutes . Manau tikrai surasim visko .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2006 03 12, 09:20)
Jei gali i az adresa , telefona sesutes . Manau tikrai surasim visko .

bet mes iš kauno. verysad.gif o čia užrašyta,kad Vilniaus sandėliukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 03 12, 16:27)
bet mes iš kauno. verysad.gif o čia užrašyta,kad Vilniaus sandėliukas  rolleyes.gif

Jokio skirtumo as kaune bunu .
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 03 03, 12:37)
Turiu barškučių, galėčiau atiduoti. Gal mažyliams į vaikų namus reikia.  wub.gif Rašykite į AŽ. Tik aš pati atvežti negalėčiau, reiktų paimti.  ax.gif

Vis dar siūlau. Dar rūbelių turiu. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti