Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sandėliukas

QUOTE(blondine @ 2006 02 22, 10:14)
Taip pat rūbai kokių 3 metų berniukui - kelnių keletas, , apatinės maikutės (dėvėti), visai dar naujas megztinis. Ir keli megztinukai kokių metukų vaikui.

Drabužiai paraverstų remtinų mamų vaikams, Editos berniukui. Parašysiu į az.
Atsakyti
Norėčiau kam nors padovanoti sportinį vežimėlį. Senas, bet tvirtas ir gana neblogai atrodo, lengvai rieda (emmaljunga). Gal kam reikia? Dar turiu lopšį, bet jis kito gamintojo ir be važiuoklės, bet galima naudoti kaip lovą pirmais mėnesiais, arba dar uždėti ant to sportinuko ir vežti (pati taip dariau)
Atsakyti
nu dar turiu visokiausiu drabuzeliu, jei reiks, davesiu kurnors...daugiausia tai maziukams iki 6 men, dar kombenezona toki pavasarini berniukiska turiu.
Atsakyti
Turiu rubeliu berniukui mazdaug nuo 6 men iki 18 men.Vilniuje 4u.gif
Kelios pavasarines striukes, siltesnes kepures,pizamos ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2006 02 26, 15:24)
nu dar turiu visokiausiu drabuzeliu, jei reiks, davesiu kurnors...daugiausia tai maziukams iki 6 men, dar kombenezona toki pavasarini berniukiska turiu.

Milde jei nebutu sunku iki manes davesti paimciau akcijai i karita ?Aspati zinai mazai mobili doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2006 02 26, 21:39)
Milde jei nebutu sunku iki manes davesti paimciau akcijai i karita ?Aspati zinai mazai mobili  doh.gif

na ok smile.gif kada cia lyg reikes man i akropoli ir siaip vienu zaislu susidomejau is skelbiu.lt, tu gal man parasyk sava tel i az, kd pries vaziuodama skymbtelciau smile.gif
Atsakyti
padovanociau universalu Hauck vezimuka Vilniuje, galeciau dar ir zaisliuku parinkti
Atsakyti
turiu nereikalingus: džinsai ūgiui 92cm; bliuzonas 140cm(aksominis mėlynai geltonai dryžuotas,kitas žaliai-raudonai dryžas), golfas juodas su mėlynu blizgiu ant kalnieriaus irgi 140cm.Dar yra 170cm didelės išmieros pilkas paltas. Viena kita vasarinė suknelė 140 ir panašaus dydžio.
Atsakyti
Turiu barškučių, galėčiau atiduoti. Gal mažyliams į vaikų namus reikia. wub.gif Rašykite į AŽ. Tik aš pati atvežti negalėčiau, reiktų paimti. ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Turiu šiek tiek daiktų, kuriais norėčiau pasidalinti:
- vaikiška medinė lovytė
- čiužinukas (grikių)
- šilta kaldrytė (berods sintetinė su medvilnė)
- plona medvilninė kaldrytė
- 2 patalynės komplektai

Rašykit jeigu kam reikia. Esu Vilniuje.
Atsakyti
atiduodu:
-vaikiskus rubelius iki puses metu(ir berniukams ir mergaitems,ploni bei zieminiai)
-kelios pacios maziausios sauskelnes
-vaikiskos kosmetikos(nenaudota)
-keletas rubu aukstai nesciai moteriai(daugiau pavasariniai)
-keltas moterisku striukiu (kazkur 40 dydis).
cia Vilniuje,galime atvezti
Atsakyti
man reikėtų daug ko,bet mes Kaune verysad.gif
Atsakyti