Jetau, tik dabar cia uzklydau. Pries gerus tris menesius ismeciau maisa rubu Na, bet dabar zinosiu kur kreiptis Pries Velykas issikuopsiu namus, tai gal ka rasiu tinkamo
Turiu kelias vidutinio šiltumo striukes 134cm žmogui, dar yra keli bliuzonai, kelnės, "snieginės" kelnės tinkamos nuotykiams ant sniego. Savaitgaliui suruoščiau lauknešėlį.
QUOTE(Milde @ 2006 02 06, 15:44)
Dar turiu mobilu telefona alcatel veikianti su pakroveju, gal kam reikes labai?
Dar turiu prasyma.Reiketu batu 40 ismieros mergaitei.Gal kuri turi zieminius nebereikalingus?Jinai i mokykla su sporbaciais vargsele vaiksto, mama neisgali nupirkt.
Dar turiu prasyma.Reiketu batu 40 ismieros mergaitei.Gal kuri turi zieminius nebereikalingus?Jinai i mokykla su sporbaciais vargsele vaiksto, mama neisgali nupirkt.
Noreciau savo dukrytei telefono kiek jei dziauksmo butu:)
QUOTE(Neringicka @ 2006 02 21, 15:16)
Jetau, tik dabar cia uzklydau. Pries gerus tris menesius ismeciau maisa rubu Na, bet dabar zinosiu kur kreiptis Pries Velykas issikuopsiu namus, tai gal ka rasiu tinkamo
Ir aš turiu tokį maišą diiidelį sukrovus, tik vis neišnešu. Kai kurie rūbai dar tikrai geri. Tai man čia po vieną aprašinėti, kas jame yra, ar kaip čia protingiau padarius?
QUOTE(blondine @ 2006 02 21, 22:42)
Tai man čia po vieną aprašinėti, kas jame yra, ar kaip čia protingiau padarius?
Nereik aprašinėti, tik parašyk kam jie - vaikui ar suaugusiam, kokio dydžio ir kokio sezono
Revizavau tą maišą.
Daugiausia ten yra didelių dydžių moteriški rūbai - džinsai, kelnės, megztiniai (man per dideli patapo). Taip pat rūbai kokių 3 metų berniukui - kelnių keletas, , apatinės maikutės (dėvėti), visai dar naujas megztinis. Ir keli megztinukai kokių metukų vaikui.
Daugiausia ten yra didelių dydžių moteriški rūbai - džinsai, kelnės, megztiniai (man per dideli patapo). Taip pat rūbai kokių 3 metų berniukui - kelnių keletas, , apatinės maikutės (dėvėti), visai dar naujas megztinis. Ir keli megztinukai kokių metukų vaikui.
Atliko nuo sunelio žieminė striukytė kažkur 3 metų berniukui . Kepurytė ,šalikiukas ir pirštinytės .
sveikos mergaitės,turim labai didelę bėdą ar džiaugsmą nežinau,net kaip pasakyti.Turim mergaitę kurios koja 45 dydžio,jai 18 metų,su vyriškais batais kaip ir nebelabai išeina vaikščiot,jei kurios koja tokio dydžio,ar gal kkas žinot kokią pažystamą,tai gal galėtumėt padėti.Už kelis šimtus nupirkti negalime,nėra pinigų,bet jei kas už už padėvėtus iki 60 litų sumokėtumėm.arba atsilygintumėm geru,profesionaliu paveikslu,bet kokiu atveju mergaitė mokosi M.K.Čiurlionio mokykloje,dailės skyriuje 11 klasėje .Jei galite .padėkit.
QUOTE(Enija @ 2006 02 21, 19:26)
Turiu kelias vidutinio šiltumo striukes 134cm žmogui, dar yra keli bliuzonai, kelnės, "snieginės" kelnės tinkamos nuotykiams ant sniego. Savaitgaliui suruoščiau lauknešėlį.
Šie drabužėliai tiktų antrokui berniukui. Parašysiu į az.
Nezinau ar tokius dalykus cia dedat, bet turiu daug mociutes privirtu uogieniu, kuriu mes nevalgom...Gal kas noretu, nes juk ne visos turi galimybiu uogauti
Šaunu ajb . Manau , geras dalykas . Jai turi laiko ir noro išvežiotum po kažkiek . šeimos iš Rasmos ir Tara turi daugiausiai adresų daugiausiai žino , ką labiausiai pradžiugintu tos uogienės. Galėsi rinktis kur arčiausiai tavo namų ar savo nuožiura.
Atiduodu vystymo lentą, rūbelių kūdikiui (iki 6 mėn., daugiau vasariniai), taip pat palaidinę, trikotažinį švarkelį, ir liemenę nėščiai.