Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sandėliukas

QUOTE(Bagyrute @ 2007 11 01, 16:59)
Atiduociau savo nebenesiojamus rubus: kelias kelnes S dydzio, bliuzkyciu, vasariniu bliuzeliu ~ M dydzio.
Taip pat turiu vaiko ~ 1,5 m sliauztu. Jie tikrai netiks norinciom madingai rengti vaikus, man juos atidave saugotus nuo neatmenamu laiku, bet, bijau, savo sunui ju nepanaudosiu... Taciau gal kam reikia? Kudikiu namai be etikeciu, kiek zinau, nepriima.
Dar galiu atiduoti HIPP misineli miletliais su probiotikais, nes mano sunui netiko... Gal kas naudoja ar reikia?

Labai tikiuosi, kad atsilieps tie, kas pazista zmones, kuriems tikrai reikia sios neisdidzios paramos...  Mielai atiduociau viska i vienas rankas - gal pvz. kas uzsiima labdara?

Lauksiu ziniu geriausia i AZ

Idedu nuorodele - visi rubeliai, kurie be kainu gali buti atiduodami:
http://public.fotki....Bagyrute/rubai/
Atsakyti
Turiu vel parinkusi rubeliu mergaitems. 4u.gif Lazdynuose.
Gal kas uzvaziuotu? Praeita karta atsiliepe moteriskute Onute berods... blush2.gif
istryniau jos e-maila ir nicko nebepamenu.
Atsakyti
Parinkau šiek tiek rubelių, dauguma mažesniam vaikeliui 0-5 mėn. Didžioji dalis rūbelių "naminukų"-kurie eina iš rankų į rankas, norėjau kitus išmest, bet gal dar koks pypliukas pamurzins juos tongue.gif

http://img112.images...dsc00992on1.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo animam: 06 lapkričio 2007 - 12:14
Dovanoju sauskelnes:
1) Libero (3-6kg) apie 40vnt.
2) Huggies classic (4-9kg) apie 60vnt.
Kreiptis i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryt99 @ 2007 11 06, 16:29)
Dovanoju sauskelnes:
Kreiptis i AZ  4u.gif

nesuprantu, negi niekam nereikia??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryt99 @ 2007 11 08, 19:13)
nesuprantu, negi niekam nereikia???  g.gif

Mieloji, labai reikia vilniaus kūdikių namams. Aš šiandien iš jų. Nepatingėkite nuvežti jiems Žolyno g. 47. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(ausryt99 @ 2007 11 06, 16:29)
Dovanoju sauskelnes:
Kreiptis i AZ  4u.gif

Liko tik libero sauskelnes.

QUOTE(*Rita* @ 2007 11 08, 23:19)
Mieloji, labai reikia vilniaus kūdikių namams. Aš šiandien iš jų. Nepatingėkite nuvežti jiems Žolyno g. 47. Ačiū

mielai buciau nuvezusi, bet pati turiu maza kleckuti, tai niekaip neiseina. be to tikiu kad ir cia yra nemazai mamyciu kurioms galiu padeti.
Papildyta:
Tai gal tada atsirastu mamyte, kuri paimtu tas sauskelnes is manes ir nuveztu i kudikiu namus? beje turiu abieju rusiu sauskelnes, nes mama, kuri norejo paimti huggies, mielai sutiko, kad jos butu atiduotos kudikiams. aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryt99: 09 lapkričio 2007 - 11:32
Sveikos, mamytes,

tvarkiau namus ir pririnkau du maisus moterisku drabuzeliu : maikuciu, kelniu, sijonu, megztinuku. Beveik visi rubeliai M dydzio, taip pat turiu keleta nenesiojamu vyrisku svarku, kelniu... Rubeliai svarus, tavrkingi. Gal ne paskutines mados, bet manau, kad deveti tikrai tinkami. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryt99 @ 2007 11 09, 12:31)
Tai gal tada atsirastu mamyte, kuri paimtu tas sauskelnes is manes ir nuveztu i kudikiu namus? beje turiu abieju rusiu sauskelnes, nes mama, kuri norejo paimti huggies, mielai sutiko, kad jos butu atiduotos kudikiams. aciu  4u.gif

nenoriu būti įkyri, bet Žolyno g. yra Antakalnyje
Atsakyti
QUOTE(ausryt99 @ 2007 11 09, 12:31)

Tai gal tada atsirastu mamyte, kuri paimtu tas sauskelnes is manes ir nuveztu i kudikiu namus?

kas mėnesį vežu rūbelius į kūdikių namus.
galiu paimti ir tavo sauskelnes.
Atsakyti
QUOTE(Svelnute @ 2007 11 05, 08:57)
Labas, mamytės,
Peržiūrėjau savo knygas ir aptikau tokių, kurių mano šeimoje tikrai niekas nebeskaitys. Tai - mano vaikystės pasakų knygos, keletas šiaip senesnių romanų. Nors knygutės ir ganėtinai "pavargusios", bet man jas gaila išmesti, nes per daug gražių atsiminimų su jom susiję smile.gif Gal žinot, kam galėčiau jas atiduoti? Taip pat pridėčiau porą geros būklės stalo žaidimų. Dar turiu vaikišką vonelę, kuriai reikėtų naujo šeimininko smile.gif
Rašykit į AŽ, nes nelabai turiu laiko sekti temelę  4u.gif

Knygelės ir žaidimai jau iškeliavo pas vaikučius, kurie, manau, moka vertinti net ir kukliausias dovanas smile.gif
Atsakyti

Reikalingas vežimėlis Rykantų mažajai Gabrielei (8 mėn).
Atsakyti