Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sandėliukas

Gal kam reikia rūbų spintos?Išmontuota,pasiimti patiems blush2.gif Temos neseku rašykite į až.
Kai bus padovanota parašysiu temoje ax.gif
Vilnius
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2007 10 23, 14:41)

Jau išsivežė thumbup.gif
Atsakyti
2 čiužiniai, 0,8 x 2 m, storis apie 10 cm - aptrinti, bet dar nesutrinti. 4u.gif
Atsakyti
Radau skelbima blush2.gif gal kam pravers...
Dovanoja virtuvine spintele
drabuzelius,lovyte,vezimuka,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 27 spalio 2007 - 01:08
Laba diena,
atiduočiau didelę pakuotę Huggies Classic 3-6kg sauskelnių (sunaudojau gal 3 sauskelnes). Mums jie leidžia kiaurai, norejau išmesti, bet forumietės patarė pasiūlyti čia, gal kam ir tokių prireiks blush2.gif Rašykit į až
Atsakyti
QUOTE(Egluzhė @ 2007 10 27, 07:18)
Laba diena,
atiduočiau didelę pakuotę Huggies Classic 3-6kg sauskelnių (sunaudojau gal 3 sauskelnes). Mums jie leidžia kiaurai, norejau išmesti, bet forumietės patarė pasiūlyti čia, gal kam ir tokių prireiks  blush2.gif Rašykit į až

Parasyk mamytei niku AsJa ji turi sefuojama mergina is vaiku namu dabar laukiasi leliuko tai tikrai reikes
Atsakyti
Gal kas maitinat IZOMIL misinuku,atidarytas,viena karta misinukas darytas,rasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, pririnkau nemažą maišiuką ne madingiausių, bet tvarkingų ir tinkamų nešioti drabužių, kurie, tiktų nestambiai moteriai ar paauglei. Būčiau laiminga, jei kas nors paimtų ir perduotų žmonėms, kuriems gali praversti. Galiu atvežti bent kur Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, gal kas turetu padovanoti vezimuka su standziu lopsiu. Man labai reikia, kad galeciau migdyti suneli dar bent kokius 3-4 menesius, o dabar ieskau per visas temas gal kas pavovanoja, nes esu beviltiskoj padeti, kadangi dabartinis vezimukas visai suluzo, o ipirkti nelabai galime sad.gif Mazylis iprates uzmigti supamas ir siandien visa diena praikankino, ir uzmigo tik visai nuvarges, ir tai tik po triju valandu sad.gif Esu pavargus, nusiminus ir beveik nuleidusi rankas sad.gif Atvaziuosiu ir iki Vilniaus su mazuoju, nors gyvenu Kaune.... Tikejausi, kad vezimelis kaip nors atlaikys ir jau ieskojau lovytes.... ir se tau, kad nori, stovi vezimas apsuktas vielutemis ir visas suklypes, tikiuosi, kad kai mazylis nakti pabus, vezimas nesibirs sad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės.

Kadangi šiais laikais darželiai vis ne visiškai ir pilnai finansuojami, gal kas turit padovanoti vienam Vilniaus darželiui žaisliukų vaikučių lavinimui nuo 1 metukų amžiaus : mašinyčių, lėlyčių, kaladėlių, knygučių, dviratukų ir šaiip kokių nors daiklčiukų.
Neprašau naujų daikčiukų, tiesiog gal kam jau išaugti daigčiukai ar jau nebereikalingi. Padėkim vieni kitiems.
Veiksmas Vilniuje.
Ačiū vaikučių vardu.
Atsakyti
QUOTE(Miaukse @ 2007 10 28, 00:11)
Norejau paklausti, gal kas turetu padovanoti vezimuka su standziu lopsiu. Man labai reikia, kad galeciau migdyti suneli dar bent kokius 3-4 menesius, o dabar ieskau per visas temas gal kas pavovanoja, nes esu beviltiskoj padeti, kadangi dabartinis vezimukas visai suluzo, o ipirkti nelabai galime sad.gif Mazylis iprates uzmigti supamas ir siandien visa diena praikankino, ir uzmigo tik visai nuvarges, ir tai tik po triju valandu sad.gif Esu pavargus, nusiminus ir beveik nuleidusi rankas sad.gif Atvaziuosiu ir iki Vilniaus su mazuoju, nors gyvenu Kaune.... Tikejausi, kad vezimelis kaip nors atlaikys ir jau ieskojau lovytes.... ir se tau, kad nori, stovi vezimas apsuktas vielutemis ir visas suklypes, tikiuosi, kad kai mazylis nakti pabus, vezimas nesibirs sad.gif

mano pamastymai: jūsų vaikui jau aštuntas mėnuo. Kiek jis dar gulės lopšy? Mėnesy, kitą, ne daugiau. Juk ji ne tik, kad netilps į lopšį, bet ir ramiai jame gulėti nebenorės. Tad kam ieškoti lopšio, jeigu jo ilgai nebereikės?
Gal geriau įsigykite normalų universalų vežimą ir pripratinkite vaiką prie kitokio miegojimo. Arba, nusipirkite linges lovytei - jos kainuoja 30 Lt ir linguokite vaiką sau. Nenoriu pasirodyti nesupratinga, tačiau keistas jūsų prašymas.
Kita vertus, vieną naktį atsibudusi galite pamatyti ne vežimą subyrėjusį (kaip pati rašote), o vaiką besiropščiantį iš vežimo.
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2007 10 27, 20:19)
Labas vakaras, pririnkau nemažą maišiuką ne madingiausių, bet tvarkingų ir tinkamų nešioti drabužių, kurie, tiktų nestambiai moteriai ar paauglei. Būčiau laiminga, jei kas nors paimtų ir perduotų žmonėms, kuriems gali praversti. Galiu atvežti bent kur Vilniuje 4u.gif

Nežinau kaip pasielgti - gavau dvi žinutes iš narių, kurios turi po 0 žinučių ir prisijungę prieš kelias dienas, parašė tik tiek, kad praverstų drabužiai. Nenoriu būti įtari, tačiau norėčiau drabužius atiduoti tam, kam tikrai jų reikia, o ne kokiai paauglei, kuri galbūt galvoja, kad ten visokių madingų drabužių yra, o jei nepatiks paprasčiausiai išmes... g.gif Mamytės, turinčios patirties, gal galite patarti kaip pasielgti? Ar neturėčiau sukti galvos - jei žmogus sako, kad reikia, tai, greičiausiai, reikia? g.gif O gal kas nors pažįstate žmones, kuriems tikrai sunku? unsure.gif
Atsakyti