Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sandėliukas

QUOTE(bulia @ 2007 08 06, 22:46)
Turiu vaikstuka ir stumduka , paprasti be "navarotu" bet geri  ax.gif  dar turiu dukrytes drabuzeliu ir zaisliuku . Noreciau viska atiduot vaiku namams arba i kokia ligonine (nes gulejom antakalnyje , dukryte dar nevaiksciojo pati , tai vaikstukas jei ten butu , tai lb butu pravertes ) , tai va noreciau atiduot vaiku namams bet nezinau ar reikia ten situ daiktu  g.gif  ?

sveiki, ir as turiu vaikstuka, be navarotu bet geras ir stabilus, zaisliukus turiu, taip pat turiu rubeliu vaikisku nuo 0 iki 12 men. irgi noreciau kokiems vaiku namams atiduoti, o nezinau kuriuose yra tokie vaikuciai.... arba jai zinote parasykite man i az, nes galiu nepamatyti, neseku temos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(senu/<as @ 2007 08 10, 09:27)
Dovanoju naudota kokoso drozliu ciuzinuka i lovyte, nes gavom naudota lovyte su ciuzinuku ir jau buvome nusipirke nauja, tai jei kam reikia galite rasyti: dizainas@delfi.lt arba i rageli +370 616 90300, norejome su zmona ismesti bet sakau gal pravers kam nors  4u.gif

Čiužinuko jau nebėra, kaip supratau, keliauja į Caritą.
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 08 10, 09:59)
Čiužinuko jau nebėra, kaip supratau, keliauja į Caritą.

taip iskeiliauja i carita...
o kaip as supratau kad nieko ismesti negalima blush2.gif viskas pravercia kam nors... bet baisiai nemuskite matot kad naujokas ir kvailas dar truputi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(senu/<as @ 2007 08 10, 10:06)
taip iskeiliauja i carita...
o kaip as supratau kad nieko ismesti negalima  blush2.gif viskas pravercia kam nors... bet baisiai nemuskite matot kad naujokas ir kvailas dar truputi  smile.gif

jokio čia kvailumo nematau. Išties, tai kas kartais nereikalinga mums - kitam yra tikra svajonė. Tai džiugina. Kviečiam aktyviau prisijungti prie mūsų veiklos (nuorodos mano paraše)
Atsakyti
Gal kokiai nors mamytei reikia drabuziu 36/38 d. ?Mielai padovanociau 4u.gif
Esu Lazdynuose.
Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2007 08 10, 14:03)
Gal kokiai nors mamytei reikia drabuziu 36/38 d. ?Mielai padovanociau 4u.gif
Esu Lazdynuose.

Man praverstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimanciukas @ 2007 08 11, 10:56)
Man praverstu  blush2.gif

Jau padovanoti mirksiukas.gif
Atsakyti
TURIU KRŪVĄ VAIKIŠKŲ DRABUŽĖLIŲ. blush2.gif NEŠIOTI BET GEROS BŪKLĖS IKI DVIEJŲ METUKŲ O IR AVALUNĖS VAIKIŠKOS. GAL KAM REIKĖTŲ.... RŪBELIAI MERGYTEI mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielosios,

padovanosiu veikiančią dėvėtą skalbimo mašiną ARDO. Man tarnavo 11 metų, bet mūsų šeima padidėjo, pirkome tą, kuri skalbia didesnį kiekį skalbinių. Bet tikrai veikia ir manau veiks sėkmingai ir ilgai dar. Mes - Vilniuje.
Atsakyti
Turiu parinkusi kelis maisiukus: zaisliuku, rubeliu mergaitei, 3-6 m., moterisku 38 dydzio, gal kas vaziuos pro Lazdynus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Augutė @ 2007 08 13, 06:27)
Mielosios,

padovanosiu veikiančią dėvėtą skalbimo mašiną ARDO. Man tarnavo 11 metų, bet mūsų šeima padidėjo, pirkome tą, kuri skalbia didesnį kiekį skalbinių. Bet tikrai veikia ir manau veiks sėkmingai ir ilgai dar. Mes - Vilniuje.

Issitrink az negaliu atrasyt smile.gif
Atvaziuotumem savaitgali pas tave smile.gif Gal ir greiciau eitu suderinti
Atsakyti
turiu prisikaupusiu 38 d rubu, galeciau padovanoti jei kam nors reikia. esu Fabijoniskese
Atsakyti