Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sandėliukas

QUOTE(egle35 @ 2007 07 27, 12:18)
sveikos mamytes  4u.gif  paskaiciau ir as nusprendziau parasyti. as esu nasle ir auginu sesis vaikus. gyvenu nuomuojamame bute gaila savo neturiu  verysad.gif  uz nuoma moku 600lt+paslaugos ,tad kaip suprantate be galo sunku,viska ka gaunu tenka sumoketi tad pragyvenimui belieka labai mazai. tik dziugina tai kad vaikai gabus,trys lanko muzikos mokykla ir graziai piesia,taciau zinote kad viskas kainuoja,noriu jusu visu prasyti gal kas galetu padovanoti vaikams rubeliu ir patalyne butume be galo dekingi.  4u.gif  labai lauksiu atsakymo mano tel 860251772 egle

pamirsau parasytu vaiku amziu 17,14,12,11,10,8 pats jauniausias sunus o visos paneles 
  smile.gif

kokiame mieste gyvenate?
Atsakyti
Egle35, jei esi Vilniuje, aš berniukui batų galėčiau pririnkti ir drabužių. Mergaitėms gal kitos mamytės pasiūlys...
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2007 07 27, 16:11)
Egle35, jei esi Vilniuje, aš berniukui batų galėčiau pririnkti ir drabužių. Mergaitėms gal kitos mamytės pasiūlys...

as gyvenu elektrenuose bet jei susidarytu daugiau rubeliu tai pati atvaziuociau
Atsakyti
Gerai, aš kitą savaitę parinksiu savo dičkio išaugtų daiktelių. Kokio dydžio tavo berniukas batus nešioja ir maždaug koks ūgis?
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2007 07 27, 15:16)
kokiame mieste gyvenate?

gyvenu elektrenuose
Papildyta:
QUOTE(Sig @ 2007 07 27, 16:30)
Gerai, aš kitą savaitę parinksiu savo dičkio išaugtų daiktelių. Kokio dydžio tavo berniukas batus nešioja ir maždaug koks ūgis?

na jis smulkutis pas mane o batu dydis 33,34
Atsakyti
gal galeciau mamai svetlanai pervesti bent kelis litukus? parasykit zinute su saskaitos numeriu.
Atsakyti
QUOTE(murnikova @ 2007 07 27, 18:23)
gal galeciau mamai svetlanai pervesti bent kelis litukus? parasykit zinute su saskaitos numeriu.

deja, kol kas nezinau jos saskaitos numerio
Atsakyti
noriu padovanoti kam reikia hauck sportini vezimeli, toks didesnis, ne sketukas.
sode vaikai mano miegodavo, ale nebereik jau. issiskalbus viska, manau puikiai dar tarnaus, nes niekas dar nesuluze , viskas veikia.
ir dar turiu toki triratuka su stumiama rankena, galiu atiduot jei kam reik.

rasykit az
Atsakyti
DOVANOJU visa deze drabuzeliu: sliauztukai, bodziukai, maikutes , kombinez ir etc
nuo gimimo iki ~ metuku (kai kurie ir didesni). Pagrinde berniukiski
dar priedo apsauga lovytei (melyna)

Atsakyti
Siandien buvau Carito namuose, aplankiau Asta ir jos mazaji Deivyduka smile.gif
labai miela mergina, tikiuosi mano apsilankymas ir lauktuves ja pradziugino:)
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2007 07 30, 15:15)
Siandien buvau Carito namuose, aplankiau Asta ir jos mazaji Deivyduka smile.gif
labai miela mergina, tikiuosi mano apsilankymas ir lauktuves ja pradziugino:)

Aciu tau wub.gif
Atsakyti
Turiu atiduoti sudedamą lovą (tokia "raskladuškės"tipo), tik čiužinio naujo reikėtų. Dar vaikiškų rūbelių metukų - dviejų amžiaus (mergaitei), vokelį, savo nebenešiojamų drabužių (36/38) dydis. Jei kam pravers, rašykit į až.
Atsakyti