Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sandėliukas

Rasma, ar tiks morališkai pasenę, nuo senų laikų saugomi indai, patalynė? gali įdėti ir barškučių, įvairių kūdikiškų smulkmenų - kremų, drabužėlių ir pan.

Kur, kaip susikoordinuoti?

o dėl drabužių mamai, manau kad moterys nesupyks, jei ką nors tinkamo pagal dydi atrinksiu iš rūbų, skirtų moteriškems kalėjime...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiiia: 26 sausio 2006 - 16:09
Manau, kad tiks. Kai nėra nei patalynės, nei puodų, tai tiks smile.gif
Susikoordinuosime kaip nors..Kūdikiui padovanota lovytė, reiks man paimt..mašinos šiandien kaip planavau iš serviso neatgausiu, bet ryt žada jau kad bus sutvarkyta galutinai..ryt darbo pabaigoje arba savaitgalyje galėčiau kur privažiuot..Jūs Vilniuje? Gal tada parašykit į AŽ kokį telefoną, paskambinčiau, sutartume g.gif
Atsakyti
Aš rytoj ištrauksiu ką turiu iš sandėliuko, nežinau, kiek ten "turto" likę (vakar mam pasakė, kad kaimynei daug indų atidavė) - galėsiu pirmadienį kur privežti (pati su ratais)
Atsakyti
Sutariam..jei ką rastumėte tinkamo, tai susirašysim mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi indu turiu nemazhai . tiksliau vienas komplektukas su mazom lekstutem ir puodukais .tuiru nuotrauka galiu parodyti. truputi naudoti bet laikyti kaip nauji.
gal ir leksciu atsirastu g.gif gaila kad visai neseniai darydama tvarka ismeciau daug nuos enu laiku likusiu sakuciu ir saukstu blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 27 sausio 2006 - 10:00
Saukstu sakuciu galiu iskirt smile.gif Po penkis laisvai .
Atsakyti
dar pagalvojau, kad jeigu pirkti, tai gal nebūtina pirkti parduotuvėse naujas prekes, pvz. savanorių "Geras rūbas" mačiau kilimų, kilimėlių, patalynės, rankšluoščių gana geros kokybės.. ( blush2.gif pati kartais ką nusiperku...)
Atsakyti
Nežinau ar dar reikia, bet siūlau patalynę. Turiu keletą užvalkalų pagalvėms, užklotams, turiu kelias paklodes. Kai kas visiškai nauja, bet guli spintoj nenaudojama. Tik ji tokia senoviška - balta. ax.gif Bet pasiuvinėta blush2.gif
Atsakyti
Siūlau šitas gėrybes:

1. Galiu atiduoti patalus (dvi pagalvės ir dvigulė antklodė, tinka suaugusiems arba dideliems vaikams) su tinkamais užvalkalais, jeigu dar reikia.
2. Darbe eilinį kartą yra kosmetikos labdarai. Pora dėžių šampūnų: švieži, nepasenę, tik su brokuotais įpakavimais. Galim atiduoti.
Atsakyti
Sveikutes, gal kas turi parduot ar padovanot klaviatura su sena jungtimi, dekui.
Atsakyti
atiduosiu, sekcija ir virtuvine spintele jei kam reikia, galima isardyti dalimis, tik vat su pervezimu tai nezinau smile.gif g.gif

sekcija cia nevisa dar yra dvi dalys smile.gif
Atsakyti
mano mama atiduotu spinta.Ji tokia tarybine laminuota triju daliu su antresolem, bet gan didoka.Viduj stalciai ir tt...Reiketu tik isardyt ir kaipnors nuvezt.Siaip gera spinta.
Poto rasomaji stala, tik rankeneles dar reik nupirkt, nes kitos nuluzinejusios.Stalas tikrai neblogas toks lakuotas tamsus.
Dvigule kaldra nauja tarybine tokia raudona.
viengule lova vokiska su patalynes deze, tikrai nebloga.
mano mama randasi centre.Jei reiketum tai ji pati turi gan didele masina ir padetu nuvezti ir as prisideciau.
Atsakyti