Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sandėliukas

QUOTE(*Rita* @ 2007 02 25, 10:40)
na bandysiu nebloga vezimuka padovanot... ax.gif Tik parasyk man i AZ ar jai reikia ir tel.Nr.

Jeigu ne, tuomet vezimukas lauks naujo mazojo seimininko, kurio mamytei kiek sunkoka siam pasauly 4u.gif

As siandien skambinsiu tai mamytei ir vesiu jai lauktuviu, na kiek pririnkau. tai jei kas nori ka perduoti tai mielai paimciau ka nors su savimi. Gal kas gali parasyti ar lentvaryje vis dar reikia maitinimo kedutes. Jei ne vezu i n vilnia.
Atsakyti
QUOTE(murnikova @ 2007 02 26, 14:38)
As siandien skambinsiu tai mamytei ir vesiu jai lauktuviu, na kiek pririnkau. tai jei kas nori ka perduoti tai mielai paimciau ka nors su savimi. Gal kas gali parasyti ar lentvaryje vis dar reikia maitinimo kedutes. Jei ne vezu i n vilnia.

as vaziuoju pas ja rytoj ryte! Gal prigriebti dar kokiu daikteliu pakeliui? Vaziuoju is Pasilaiciu pro Zveryna. Jeigu ka, rasykite greiciau bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Dana prašė padėkoti už nuostabų vežimelį *Ritai*. Gal vėliau ir pati prisijungs, jeigu mažius leis.
Atsakyti
QUOTE(Kotia @ 2007 02 27, 19:33)
Dana prašė padėkoti už nuostabų vežimelį *Ritai*. Gal vėliau ir pati prisijungs, jeigu mažius leis.

o koks jos vardas Supermamoj? Noreciau susirasineti, nes cia dar is pazystamu atsirado, kas rubeliu galetu ateity atiduoti ir zaislu mergytei.
Nereikia dekoti! Labai sauni mamyte, gaila kad jai truputi sunku, bet ji turi nuostabius vaikelius ir tikrai yra stipri, todel labai uz ja dziaugiuosi!
Ir mazuliuka maciau wub.gif wub.gif Jau toks mielas zuikutelis blush2.gif blush2.gif

Mamytes, jeigu turit kazka, ko jums jau nereikia - pavyzdziui, vystymo lenta(maciau, kad tikrai neturi!), padovanokit tai mielajai mamytei - gerumas visada zmogui grizta tik gerumu!
Papildyta:
Ir dar didelis aciu, mamytes vardu, kitai mamytei CIOCIA uz puikius rubelius ir kitus daiktelius mazajam berniukui! friends.gif
Atsakyti
QUOTE(smulkute @ 2007 02 26, 12:30)
Dovanoju 2 senus puodeliu (su lekstutem) rinkinius. Puodeliai geri, neiskile, nesubraizyti, tiesiog, man nereikalingi  4u.gif

Taip pat galiu padovanot neautomatine, veikiancia, naudota, nedidele skalbimo masina Feja-2

Tik reiktu viska issivezt, nes as be masinos. Gyvenu Vilniuj, Justiniskese

PADOVANOTA
Atsakyti
atiduoda malkas
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 02 11, 14:26)
Turiu (savo mamos) paltuka (rudeniui - pavasariui) . Rudos spalvos, Su pamusalu. Ugis raso (19) neisivaizduoju kaip ji suprast smile.gif nesiojo 165 Cm ugio moteris.
nelabai nudevetas, tiesiog iskraustinejom spintas, tai paemiau kad mieste prie konteinerio padet, bet gaila. gal yra kandidaciu kurioms toks paltukas praverstu? jei taip rasykit i AZ, Vilniuje perduociau.

Gyvenu Zirmunuose_Vilnius

dar galiu atiduoti maudymosi vonele kudykiui (maza- raudona). vonele buvo kritus, tai dugne maza skylute, bet ji uzklijuota, taip uzklijuota tarnavo mums 2 menesius, manau dar viena kudyki atlaikys smile.gif

Prideciau prie voneles Vilnonius ciampius (megsti batukai-kojinytes su dirzeliais)
Atsakyti
Sveiki
Auginu vaikinuką (mums 6 men). susirenka šio bei to, o atiduot nera kam.
taigi kol kas turiu atiduoti:
yra šiek tiek drabuželių (ateitį gal daugiau bus), kurie nėra nauji, bet nu ką gi čia išmeros iki 80

dar turiu du pakelius pieno mišinelio Aptamil HA2 ir Hipp (nuo4 men)
abu praverti prieš savaitę, nes man pienas buvo dingęs dėl ligos (stiprus apsinuodijimas), bet mažiui nepatiko nei vienas nei kitas mišinėlis. gerai kad man pienas atsirado.
pinigelius kainuoja tie mišineliai, gal kam pravers. beveik pilni, viena buteliuką buvau tik užpilus.
pora morkų tyrelių pridėsiu, mums nuo jų alergija, iš pradžiu nupirkom, paskuj pastebėjom. dar šiek tiek žaislų, kurie nesudomino ar jau nusibodo.

Jei yra mamytė, kuriai galime tai perduoti ir ateity gal daugiau, butų labai šaunu palaikyti ryšį.

Rašykit i až, vyras kasdien į darbą važiuoja, galėčiau jam perduoti. tiesa jis su ramentais varinėja (koja sulaužyta), nors su mašina, bet vis gi toli vaikščios ne kas. dirba prie taurakalnio. O mes gyvenam rajone, Vaidotose
Atsakyti
dovanoja drabužius paauglei
Atsakyti
Darydami generaline tvarka savo, tevu bei uosviu namuose pririnkom keleta maisu drabuziu. Yra ir vyrisku, ir moterisku, ir vasarininiu, ir zieminiu. Ivairiu dydziu, bet pagrinde M-L. Rubai tvarkingi, isplauti, bet dauguma paprasti, puostis nebetinka ax.gif Gal zinote kam galima butu rubus atiduoti, nes pastatyti tiesiog prie konteinerio gaila blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 03 03, 11:40)

astaxa, labai ačiū tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(astaxa @ 2007 02 11, 20:59)
Antrasis paltukas tikriausiai iskeliaus eegles draugei i Anykscius- pirmasis dar laukia seimininku, jei zinot kokia mamyte, kuriai reiketu, rasykit smile.gif

4u.gif
Atsakyti
SVEIKOS MAMOS. RASAU, NES NENORIU, KAD KURI NORS IS JUSU PAKLIUTU I TOKIA PACIA SITUACIJA I KURIA PAKLIUVAU AS.
DAR VIS ABEJOJAU, TACIAU KAI GAVAU LAISKUS IS SEPTYNIU MAMU SU PERSPEJIMAIS IR TOKIOMIS PACIOMIS ABEJONEMIS, NUSPRENDZIAU, KAD TAI NERA MANO PARANOJINES VAIZDUOTES VAISIUS BET GRAUDI, KAIP BEBUTU GAILA, TIESA…
PARASE VIENA MAMA PRASYMA PADOVANOTI RUBELIU BEI BATU, NES NETURI PINIGELIU NEI KUOM APAUTI, NEI APRENGTI SAVO VAIKUCIU. NUPIRKAU AS…PIRKAU, NES MANO DAR MAZYTE LELYTE, TAIP , KAD ISAUGTINIU NETUREJAU…IR BATUKUS NAUJUS IS PARDUOTUVES..IR STRIUKYTES…
ISSIUNCIAU..IR STAI, VIENA MAMYTE PAMACIUSI IR PERSKAICIUSI FORUME, KAD RUOSIUOSI PADETI SIAI MAMAI, PARASE MAN, KAD BUCIAU ATSARGI NES…STAI MAMOS, NETURINCIOS KUO APRENGTI SAVO VAIKU, ZINUTES RASYTOS FORUME TUO PAT METU KAI JI PRASE PAGALBOS, NES NETURI PINIGU:
“…Labai reikia paprastų gaubtų lempoms.Kurios tvirtinasi prie lubų po 1vnt. būdavo senais laikais mokyklose ar ligoninėse.nežinau ar aiškiai parašiau? g.gif siūlykit mamytės ką turite gal ką pritaikysiu...”
“pirksiu pigiai rašomą stalą Kaune - Marijampolėje...”
“nu mamytės padėkit labai reikia žaliuziu, gal kuri turite senų, užsilikusių kokiame rūsyje ax.gif...”
“nu padėkit surast spintą...”
“Pirksiu pigiai naudotas žaliuzes siūlyti ivairius varijantus...”
“Reikia Į kaimą pigiai 3 dvidurių spintų [geriau būtų be antrasolių] 4u.gif...”
“Pirksiu pigiai dviejų durų spinta”
“Spintą kaip ir sutarėm.Dar labai reikia persirengimo spitelių [ būtų gerai metalinių] gal kas žinote kokioj firmoj gal atliko?...”
“Sveikutės, gyvenu Šakių rajone gal kuri mamytė galėtų padėti.Ieškau pirkti ruda pianina gal kuri žino kas parduoda labai būsiu dėkinga.
Būtinai būtinai turi tikti prie baldų...”
TAI STAI KAIP BUNA…IDOMU KAS YRA PIRMOJ VIETOJ? GAL ISTIESU TA MAMYTE BLOGAI GYVENA, TACIAU PIRMIAUSIA MANAU REIKETU VAIKUS APRENGTI IR, JEI JAU TRUKTU PINIGU, PRASYTI PADOVANOTI KITUS DAIKTUS…
NEMAZAI MAMYCIU JAU MAN PARASE I AZ KLAUSDAMOS KURIA MAMA ITARIU (PARAMOS SKYRELYJE BUVAU ISREISKUSI SAVO ABEJONES). KAI VISKA NUODUGNIAI ISDESCIAU, ABSOLIUCIAI VISOS MAMOS PRITARE TAM, JOG PRIVALAU PASKELBTI SIA INFORMACIJA. TAI STAI – MAMA SU NICK’U –NIEKAS-
NIEKO MAN MAMYTE IS TAVES NEREIKIA, JEI TAVO VAIKUCIAMS TIKO TIE DRABUZELIAI, AS LABAI DZIAUGIUOSI. VIENUS BATUKUS ATSIUNCIAU ISAUGIMUI, TAI NENUSTEBCIAU JEI JUOS JAU ISKEITETE I KANORS NAUDINGESNIO JUMS. TACIAU ATSIMINKITE, KAD LAZDA TURI DU GALUS IR SUKCIAUTI BEI APGAUDINETI LABAI NEGARBINGA…JUS MANE LABAI NUVYLETE..
SEKMES
Atsakyti