SVEIKOS MAMOS. RASAU, NES NENORIU, KAD KURI NORS IS JUSU PAKLIUTU I TOKIA PACIA SITUACIJA I KURIA PAKLIUVAU AS.
DAR VIS ABEJOJAU, TACIAU KAI GAVAU LAISKUS IS SEPTYNIU MAMU SU PERSPEJIMAIS IR TOKIOMIS PACIOMIS ABEJONEMIS, NUSPRENDZIAU, KAD TAI NERA MANO PARANOJINES VAIZDUOTES VAISIUS BET GRAUDI, KAIP BEBUTU GAILA, TIESA
PARASE VIENA MAMA PRASYMA PADOVANOTI RUBELIU BEI BATU, NES NETURI PINIGELIU NEI KUOM APAUTI, NEI APRENGTI SAVO VAIKUCIU. NUPIRKAU AS
PIRKAU, NES MANO DAR MAZYTE LELYTE, TAIP , KAD ISAUGTINIU NETUREJAU
IR BATUKUS NAUJUS IS PARDUOTUVES..IR STRIUKYTES
ISSIUNCIAU..IR STAI, VIENA MAMYTE PAMACIUSI IR PERSKAICIUSI FORUME, KAD RUOSIUOSI PADETI SIAI MAMAI, PARASE MAN, KAD BUCIAU ATSARGI NES
STAI MAMOS, NETURINCIOS KUO APRENGTI SAVO VAIKU, ZINUTES RASYTOS FORUME TUO PAT METU KAI JI PRASE PAGALBOS, NES NETURI PINIGU:
Labai reikia paprastų gaubtų lempoms.Kurios tvirtinasi prie lubų po 1vnt. būdavo senais laikais mokyklose ar ligoninėse.nežinau ar aiškiai parašiau?
siūlykit mamytės ką turite gal ką pritaikysiu...
pirksiu pigiai rašomą stalą Kaune - Marijampolėje...
nu mamytės padėkit labai reikia žaliuziu, gal kuri turite senų, užsilikusių kokiame rūsyje
...
nu padėkit surast spintą...
Pirksiu pigiai naudotas žaliuzes siūlyti ivairius varijantus...
Reikia Į kaimą pigiai 3 dvidurių spintų [geriau būtų be antrasolių]
...
Pirksiu pigiai dviejų durų spinta
Spintą kaip ir sutarėm.Dar labai reikia persirengimo spitelių [ būtų gerai metalinių] gal kas žinote kokioj firmoj gal atliko?...
Sveikutės, gyvenu Šakių rajone gal kuri mamytė galėtų padėti.Ieškau pirkti ruda pianina gal kuri žino kas parduoda labai būsiu dėkinga.
Būtinai būtinai turi tikti prie baldų...
TAI STAI KAIP BUNA
IDOMU KAS YRA PIRMOJ VIETOJ? GAL ISTIESU TA MAMYTE BLOGAI GYVENA, TACIAU PIRMIAUSIA MANAU REIKETU VAIKUS APRENGTI IR, JEI JAU TRUKTU PINIGU, PRASYTI PADOVANOTI KITUS DAIKTUS
NEMAZAI MAMYCIU JAU MAN PARASE I AZ KLAUSDAMOS KURIA MAMA ITARIU (PARAMOS SKYRELYJE BUVAU ISREISKUSI SAVO ABEJONES). KAI VISKA NUODUGNIAI ISDESCIAU, ABSOLIUCIAI VISOS MAMOS PRITARE TAM, JOG PRIVALAU PASKELBTI SIA INFORMACIJA. TAI STAI MAMA SU NICKU NIEKAS-
NIEKO MAN MAMYTE IS TAVES NEREIKIA, JEI TAVO VAIKUCIAMS TIKO TIE DRABUZELIAI, AS LABAI DZIAUGIUOSI. VIENUS BATUKUS ATSIUNCIAU ISAUGIMUI, TAI NENUSTEBCIAU JEI JUOS JAU ISKEITETE I KANORS NAUDINGESNIO JUMS. TACIAU ATSIMINKITE, KAD LAZDA TURI DU GALUS IR SUKCIAUTI BEI APGAUDINETI LABAI NEGARBINGA
JUS MANE LABAI NUVYLETE..
SEKMES