Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sandėliukas

Sveiki,

Dovanoju nenaudojamus rubelius iki 6 menesiu mazyliams ir vonele stai tokia:

user posted image

Gal kam reiketu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridele: 30 gruodžio 2005 - 16:50
Turiu maiseli batuku bet virs metu ir didesniems gal zinote kam reik ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 05 sausio 2006 - 21:49
turiu maisa drabuzeliu nuo gimimo iki 6 men, gal kam reikia?
Atsakyti

Gal kas turit šildytuva buteliukams nebereikalingą . Prašo dvynuku mamytė Irina kuri laukiasi trečio leliaus . Gal galėtumėt jai padovanot ?
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2006 01 12, 01:14)
Gal kas nori atsikratyt nebenaudojama lovele? Jos reikėtų mamai Auksei smile.gif

Aš galėčiau atiduoti lovytę - jau pabuvusi, bet tvarkinga, šviežiai perdažyta... Tik be čiužinio...
Atsakyti
Gal kas galetu padovanoti ar pigiai (150 Lt) parduoti OVERLOK masina. Reikia mamytei is Kauno Panemunes, kad viena augindama 2 vaikucius galetu siuti ir uzsidirbti pinigeliu. Is anskto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Mačiau, kad kažkas atiduoda panaudotą autokėdutę - mums tiktų... blush2.gif Bandytume perdaryti laimučiui - nerandu neįgaliukams skirtos, o iš turimos išaugome...

Beje, Renax - gal žinote, kas taip pat turi neįgaliuką su sutrikusią judėjimo finkciją - mes galėtume atiduoti turimą spec. autokėdutę...
Atsakyti

Gal kas galėtu padovanot rubelių neštukei ugis 170m mamytei Irinai labai praverstu .
Atsakyti
QUOTE(happymother @ 2006 01 25, 16:47)
Gal kas galėtu padovanot rubelių neštukei ugis 170m  mamytei  Irinai labai praverstu .

as turiu dzinsines kelnes paprastas raudonas reguliuojamu liemeniu mazdaug jos ugio , bet kad jos tik po namus blush2.gif
Atsakyti

Ačiu labai boružka . Daviau tai mamytei tavo tel numerį thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[QUOTE] Aš galėčiau atiduoti lovytę - jau pabuvusi, bet tvarkinga, šviežiai perdažyta... Tik be čiužinio...[QUOTE]
Ar lovelė jau rado šeimininką? Jos reikėtų labai jaunai mamytei..
Atsakyti
Remtinoms mamytėms reikalingi daiktai, jei kas galėtų dovanoti, rašykite man AŽ. Ko nerasiu dovanotino nupirksiu pati..galiu nupirkti ir jūsų siūlomus daiktus, bet pigiai..nes iš savo asmeninių lėšų, o pinigų pas mane "ne prūdai", nesu turtuolė, o vidutines pajamas gaunantis, eilinis LT pilietis blush2.gif
Viena mamytė augina 1,5 ir 4 metukų mergytes, kita 2 sūnus (vyresnio amžiaus ekspromtu nepamenu, o jauniausiam tik 2 mėn.).

Reikalingi daiktai:
spinta arba bufetas
3 vaikiškos lovelės vaikams (viena - kūdikiui, o kitos - 1,5 ir 4 metukų vaikiukams)
kėdės, foteliai
patalynės komplektai, 2 pagalvės
koks kilimas
kokia veikianti skalbimo mašina
drabužėliai vaikams (1,5 m., 4 m. mergaitėms, 2 mėn. berniukui)
drabužiai vienai mamai: kelnės (ji nurodė 29 dydį, bet man čia kažkas neįtikėtino g.gif ), megztinis (M arba L dydžio), batai (40-41 dydžio)
dujinė viryklė
3 skirtingų dydžių puodai
5 lėkštės sriubai, 5 lėkštės antram patiekalui
5 šakutės, 5 šaukštai, 5 šaukšteliai
6 puodeliai..
sauskelnės 2 mėn. kūdikiui

Na tuos virtuvės rakandus tai aišku gal paieškosiu ir nupirkt, gi pilna išpardavimų dabar, bet tie stambesni daiktai buičiai, tai neįpirksiu naujų blush2.gif

Ačiū labai, jei atsirastų galinčių padėti wub.gif
Koordinates tų mamų galiu duoti ir Jums, kad žinotumėte, jog jos tų daiktų prašo ir joms reikia..
Mamos tvrakingos, neasocialios..viena labai jaunutė, jai 19 metų ir ji turi tas minėtas dvi dukreles, keliasi į pačios susiorganizuotą naują būstą, lyg ir turi darbą (reik patikslinti, nes anksčiau tai tikrai dirbo g.gif )..kita mama liko viena gyvent, be vyro, ją vertė artimieji daryt abortą, bet ji nepadarė..prieš gimdymą dirbo mažai apmokamą darbą, dabar augina 2 mėn. vaikutį, gyvena trise tik iš kūdikiui mokamos pašalpos. Labai sunkiai verčiasi. Ją galima aplankyti ir patiems įsitikinti, kad yra normali moteris, tik jai sunku.
Atsakyti