Viena jau atiduota, o kita dar kol kas laukia mamytės, kuri norėjo, bet jei neatsilieps, tai bus laisva
QUOTE(Giedreja @ 2006 12 27, 06:52)
Su sventem
Gal Jus zinosite apie seima, kurioje augtu vaikuciai ir jiems butu reikalingas kompiuteris. Noreciau padovanoti savaji, nes nusipirkau nesiojama ir anas stovi nenaudojamas. Galeciau nuvezti ir i kita miesta. Lauksiu ziniu
Gal Jus zinosite apie seima, kurioje augtu vaikuciai ir jiems butu reikalingas kompiuteris. Noreciau padovanoti savaji, nes nusipirkau nesiojama ir anas stovi nenaudojamas. Galeciau nuvezti ir i kita miesta. Lauksiu ziniu
Gal galetum kontaktus , noreciau nuvezti Galgiu mergaitei , galetum nuvezt pati jei noretum
Dar per kraustymąsi atliko kelios kaldros, pagalvių, šiokių tokių užtiesalų. Rašykite į Az/
pūkinės antklodės jau nebeturiu, radau spintoj 2 moteriškus paltus, tinka 165-175 cm ūgiui, jei kam reiks rašykit į až
gal čia įrašys mano skelbimuką. turiu barškučių maišiuką, ir mažų naujagymio drabužėlių, atiduodu, bet ten kur tikrai reikia, ir kai tos pagalbos neprageria
Dar turiu dėžę minkštų žaisliukų. Gal Trys karaliai galėtų kam atnešti
Mano rūbeliai ir žaisliukai kolkas rezervuoti, pranešiu padėtį vėliau
Turiu atiduoti 3 striukes, gal sakau reikia kuriai nors mamytei
Rašykit į a.z.
Šviesi striukė kokio 48-50 dydžio (čia pagal lietuvišką, nešiojau kai laukiausi). Viduj peliukas - kaip tik tokiu oru.
Juoda striukė man didoka, tai ko gero irgi koks 48-50 dydis. Šilta, bet ne šaltai žiemai.
Violetinė striukė visiškai nauja, tik sakyčiau truputį brokas yra - užtrauktukas kažkaip vis užsikerta, bet kadangi ji man taip ir neprigijo, tai ir nesitvarkiau Dydis 44-46 (lietuviškai). Irgi dabartiniam orui. Žodžiu visos striukės kaip tik 0 - 10 laipsnių orui.
Atsiprašau už nuotraukų kokybę, ypač juodos - labai jau išplaukus
http://images.bite.l...9a8ff45f97a.jpg
Rašykit į a.z.
Šviesi striukė kokio 48-50 dydžio (čia pagal lietuvišką, nešiojau kai laukiausi). Viduj peliukas - kaip tik tokiu oru.
Juoda striukė man didoka, tai ko gero irgi koks 48-50 dydis. Šilta, bet ne šaltai žiemai.
Violetinė striukė visiškai nauja, tik sakyčiau truputį brokas yra - užtrauktukas kažkaip vis užsikerta, bet kadangi ji man taip ir neprigijo, tai ir nesitvarkiau Dydis 44-46 (lietuviškai). Irgi dabartiniam orui. Žodžiu visos striukės kaip tik 0 - 10 laipsnių orui.
Atsiprašau už nuotraukų kokybę, ypač juodos - labai jau išplaukus
http://images.bite.l...9a8ff45f97a.jpg
turiu šiltus ilgaaulius moteriškus batus žiemai, 39 dydis.
taip pat pagalvojau kad gal kas rūpinasi sunkiais ligoniais kuriems nuolat tenka pirkti sauskelnes, tai turiu 30 procentukų nuolaidos kuponą Tena gaminiams.
dar juodas rudeninis paltas
taip pat pagalvojau kad gal kas rūpinasi sunkiais ligoniais kuriems nuolat tenka pirkti sauskelnes, tai turiu 30 procentukų nuolaidos kuponą Tena gaminiams.
dar juodas rudeninis paltas
Na drabužėliams ir žailiukams šeimininkai neatsirado, jokių skambučių nieko. tai tada sakau taip kas pirmi atvažiuos pasiims to ir bus
Jau nebėra rūbelių