Atiduodu naudotą mokyklinę kuprinę. Tinka pradinių klasių moksleiviui berniukui (nes su futbolo kamuoliu). Būklė gera.
Jeigu kam reikia -prašau rašykit į AŽ
QUOTE(Laima A. @ 2006 08 14, 18:27)
Atiduodu naudotą mokyklinę kuprinę. Tinka pradinių klasių moksleiviui berniukui (nes su futbolo kamuoliu). Būklė gera.
Laimute ar galiam ja i beizonis ?
Gal prisijungsi kartu rugsejo pirma savaite ?
nežinau ar čia parašysiu,bet tikiuosi čia..žodžiu šiandien pririnkau 2 maišus rūbų. Maniškė yra 5 metų ir apie metrą 16 ūgio, tai ten viskas iki tokio dydžio. Yra ir striukyčių ir dublionkė, keli batukai, ir šeip rūbai geri, labai nenunešioti.Iki vakaro dar gal žaislų pririnkčiau truputuką. Švarinamės žodžiu ,mielai kam nors visą tai padovanočiau, bet bėda ta, kad aš laikinai be mašinos, reikėtų kažkaip pasiimti, o ir ilgai laikyti negaliu, nes butas mažas, sandeliuko neturim, tai laikinai atgal į spinta jau su maišais sukroviau, bet būtų gerai, kad gal šią savaitę kas galėtų pasiimti Gal žinote kam reikia?
QUOTE(SATIDE @ 2006 08 15, 11:43)
nežinau ar čia parašysiu,bet tikiuosi čia..žodžiu šiandien pririnkau 2 maišus rūbų. Maniškė yra 5 metų ir apie metrą 16 ūgio, tai ten viskas iki tokio dydžio. Yra ir striukyčių ir dublionkė, keli batukai, ir šeip rūbai geri, labai nenunešioti.Iki vakaro dar gal žaislų pririnkčiau truputuką. Švarinamės žodžiu ,mielai kam nors visą tai padovanočiau, bet bėda ta, kad aš laikinai be mašinos, reikėtų kažkaip pasiimti, o ir ilgai laikyti negaliu, nes butas mažas, sandeliuko neturim, tai laikinai atgal į spinta jau su maišais sukroviau, bet būtų gerai, kad gal šią savaitę kas galėtų pasiimti Gal žinote kam reikia?
Jei palaikytum iki ryt vakaro kazka sugalvociau . Man savo adresa ir tel i az
QUOTE(renax @ 2006 08 15, 14:51)
Jei palaikytum iki ryt vakaro kazka sugalvociau . Man savo adresa ir tel i az
žinoma palaikyčiau
rašau
QUOTE(renax @ 2006 08 15, 10:01)
Gerai. Užvešiu.
Surinkau 3 maisus rubeliu vaikiukams nuo 3 men. iki 1 metu. Daugiausia mergaitiski, bet yra ir universaliu.
Taip pat atiduodu vystymo lenta ir dvi vonytes visai mazute ir didesne (dabar nebepamenu ismatavimu).
Prasau rasyti i az
Taip pat atiduodu vystymo lenta ir dvi vonytes visai mazute ir didesne (dabar nebepamenu ismatavimu).
Prasau rasyti i az
Atiduodu vaikiska vezima. tikrai nenudevetas. jis sunkus.Kas zinote, gal kam reikia, kas negali nusipirkti.
Turiu maisa 34/36 dydzio drabuziu moterisku. Jie nesioti, bet tikrai geri. Gal kokiai jaunai mamytei reikia arba mergaitei vyresnei?
QUOTE(SATIDE @ 2006 08 15, 12:56)
Didelis aciu uz drabuziukus
Papildyta:
QUOTE(Trapi @ 2006 08 16, 12:41)
Atiduodu vaikiska vezima. tikrai nenudevetas. jis sunkus.Kas zinote, gal kam reikia, kas negali nusipirkti.
Galeciau paimt i vaiku namus jei nieko pries Jei sutiktum tada i az kur atvaziuot
Atliko pora pokų sauskelnių 18-25 kg .
Turiu striukę 3 -4 metu berniukui šilta rudeniuj galiu padovanot .
Turiu striukę 3 -4 metu berniukui šilta rudeniuj galiu padovanot .