Sveiki, turime seną, veikiančią automatinę skalbimo mašiną (užkraunama per viršų). Ateityje reikėtų šiek tiek paremontuoti. Remontas nestambus t.y. litais ~ 20-30 Lt. Esant reikalui padėtume suorganizuoti jos remontą.
Prašome rašyti į AŽ arba skambinti Tel 860130871.
Pririnkau visa maisa dideli moterisku ir vyrisku rubu. Tik atvaziuokit ir issivezkit kas nors, nes neber vietos sandeliuot
Buvau paskelbus tema apie parama seimai, taciau, pasirodo, niekam tos paramos nereikejo. Kas ir kaip galite pasiskaityti toje temoje. Jau turiu surinkus keleta maisu rubu (vaikui, mamai (yra ivairiu dydziu)) ir zinau keleta forumieciu, kurios irgi nori atiduoti rubu. Taigi, jei kam ju reikia, mielai atiduosiu. Galiu ir atvezti. Lauksiu AZ.
Turiu atiduoti tris maisus vaikisku drabuzeliu . Jie nesioti , bet tvarkingi , nesuplyse isskalbti , bet nelyginti , tiesa , senokai stovi maisuose , tai perskalbti reikes Rubeliai nuo maziuko iki 2m vaikuciams .
Taip pat keletas 38d moterisku rubeliu - tvarkingi , tikrai puikios kokybes . Jei kam reikia - prasom i az
Taip pat keletas 38d moterisku rubeliu - tvarkingi , tikrai puikios kokybes . Jei kam reikia - prasom i az
Matau Vilnietė niekam neįsiūlo vežimėlio Vežimėlis už litą ir net derėtis galima
Padovanotume televizorių
QUOTE(juske @ 2006 06 28, 11:48)
Turiu atiduoti tris maisus vaikisku drabuzeliu . Jie nesioti , bet tvarkingi , nesuplyse isskalbti , bet nelyginti , tiesa , senokai stovi maisuose , tai perskalbti reikes Rubeliai nuo maziuko iki 2m vaikuciams .
Mamytes , atiduodu viska kartu , o ne siulau kiekvienai vaziuoti ir issirinkineti kas kam tiktu . Galiu tiesiog padeti juos prie konteinerio , bet , mano manymu , jie per geri ismetimui , todel galetu dar kokiem neprabangoj gyvenantiems pasitarnauti
QUOTE(APA @ 2006 05 05, 11:18)
Ar dar turit vezimeli? Man jis labai praverstu...
Papildyta:
QUOTE(juske @ 2006 07 02, 13:49)
Mamytes , atiduodu viska kartu , o ne siulau kiekvienai vaziuoti ir issirinkineti kas kam tiktu . Galiu tiesiog padeti juos prie konteinerio , bet , mano manymu , jie per geri ismetimui , todel galetu dar kokiem neprabangoj gyvenantiems pasitarnauti
O kaip juos pasiimti is taves? Man jie praverstu. Gal gali parasyti i emeila ciapa@mail.lt
QUOTE(juske @ 2006 06 28, 11:48)
Drabuzeliai jau atiduoti
Vakar mano pazystamai mamytei gime dukryte.[3 vaikutis]Taip jau atsitiko,kad jie neplanavo daugiau vaikuciu tai isdalino savo visus drabuzelius ir vaikiskus reikmenys.Kaimynas dave lovyte,bet ji neturi 1 sono,siap taip sumeistravo ir ,kad vaikutis neiskristu pastate prie spintos.Na kol mazule tik gules tai dar gal ir nieko.Bet juk mazyle prades aktyvu gyvenimo buda,tada sita lovyte tikrai nesaugi... Taigi mamytes jai kuri turite nebereikalingu rubeliu,zaisliuku,buteliuku ir t.t.Trumpiau tariant reikia visko.Jai kuri nors mamyte galetu padeti as manau mazule jai padekotu jai moketu....
QUOTE(Svet@ @ 2006 08 05, 20:00)
Vakar mano pazystamai mamytei gime dukryte.[3 vaikutis]Taip jau atsitiko,kad jie neplanavo daugiau vaikuciu tai isdalino savo visus drabuzelius ir vaikiskus reikmenys.Kaimynas dave lovyte,bet ji neturi 1 sono,siap taip sumeistravo ir ,kad vaikutis neiskristu pastate prie spintos.Na kol mazule tik gules tai dar gal ir nieko.Bet juk mazyle prades aktyvu gyvenimo buda,tada sita lovyte tikrai nesaugi... Taigi mamytes jai kuri turite nebereikalingu rubeliu,zaisliuku,buteliuku ir t.t.Trumpiau tariant reikia visko.Jai kuri nors mamyte galetu padeti as manau mazule jai padekotu jai moketu....
Rubeliu jau gavau ir keleta zaisliuku.Liko gauti tik lovyte.Nuvesciau pati arba su mama kuri atiduotu.Drauge labai gedijasi tai is nepazystamu ji nieko tikrai neims.