Kur dedate dar gerus, bet nebenaudojamus daiktus? aha, i sandėliuka
Siūlau šioje temoje rašyti kas ką turite nebenaudojamo, gera, bet nebereikalinga ir tt. tada informacija nesimėtys po visas temas.
Pampersų (TENA) suaugusiems turiu ir aš 2 pokus ( 1 nepraplėštas, kitas pradėtas, keli tik sunaudoti). Tinka vidutinio sudėjimo senoliui.
Vaikui iki metukų rūbai įvairūs,
guminiai batukai mergaitei (apie pusantrų metų)
Vaikui iki metukų rūbai įvairūs,
guminiai batukai mergaitei (apie pusantrų metų)
QUOTE(nirmeda @ 2005 10 20, 20:05)
yra viena labai vargingai gyvenanti seima. du vaikiukai , mergyte 4 metukai ir berniukui dveji. gal kas turit nenaudojamu drabuzeliu ir batuku. ziemai isvis vaikai nieko neturi. gal kas netycia turit ir nereikalingu spinteliu ar sofa lova.
Nirmeda, ar Vilniuje? Kurioje vietoje jie gyvena. Manau surasiu ką.
Sveikutės,
namie mėtosi maišas vaikiškų rūbelių, labai įvairių nuo 1 metų iki 2, yra ir keli kūdikiniaii, daug kepurių ir kojinyčių. Gal kas paimtumėte, nes kažkaip nešti prie konteinerio vis dar gaila...
namie mėtosi maišas vaikiškų rūbelių, labai įvairių nuo 1 metų iki 2, yra ir keli kūdikiniaii, daug kepurių ir kojinyčių. Gal kas paimtumėte, nes kažkaip nešti prie konteinerio vis dar gaila...
Labas, turiu kažkiek nesunaudotų pačių mažiausių pampers, berods ten 2-5 kg
taip pat yra šiek tiek vaikiškų rūbelių, kojinių iki kokių 4 mėn.
taip pat turiu vaikišką žieminę striukę kokiems 9-12 mėn. smulkesniam vaikui.
taip pat galėčiau atiduoti nešynę. Ji vienpusė, senesnio modelio, bet labai patogi, aš savo geresnę Hauck pardaviau, nes vaikis tik šitoje sėdėjo..
ir dar visokių daiktelių galiu paieškoti mažesniems vaikučiams. dalį ir žaislų galiu surinkti, nes maniškis nebežaidžia jau.
Kokia čia atidavimo sistema?..
aš atvežti kam nors galėčiau tik iš anksto susitarus su vyru dėl mašinos palikimo namie..
tiesa, dar apžiūrėsiu ir savo bei vyro drabužius ir batus, kažką tikrai rasiu..
taip pat yra šiek tiek vaikiškų rūbelių, kojinių iki kokių 4 mėn.
taip pat turiu vaikišką žieminę striukę kokiems 9-12 mėn. smulkesniam vaikui.
taip pat galėčiau atiduoti nešynę. Ji vienpusė, senesnio modelio, bet labai patogi, aš savo geresnę Hauck pardaviau, nes vaikis tik šitoje sėdėjo..
ir dar visokių daiktelių galiu paieškoti mažesniems vaikučiams. dalį ir žaislų galiu surinkti, nes maniškis nebežaidžia jau.
Kokia čia atidavimo sistema?..
aš atvežti kam nors galėčiau tik iš anksto susitarus su vyru dėl mašinos palikimo namie..
tiesa, dar apžiūrėsiu ir savo bei vyro drabužius ir batus, kažką tikrai rasiu..
radau kelis visai naujus daiktus, juos gal norėsit kam nors per Kalėdas atiduot?
2 vaikiškos patalynės komplektai, vienas iš jų 110*130/40*60 cm, kito išmatavimų nežinau
1 žasliukas.
žieminiai batukai su kailiu, 11.5 cm maždaug, verstos odos (nevaikštančiam vaikui)
62 cm žydri Korlėjos šliaužtinukai
68 cm rožinės spalvos miegmaišiukas
vasarinė kepurė maždaug 5-6 mėn, vaikui, apie 44-45 cm apimties galvai
naujagimio pirštinyčių 3 poros, visos berods Korlėjos gamybos
ir tada nemažai visokių naudotų daiktelių - bodžiai, žieminė striukė, kelnės, pižamos, šliaužtiniai, marškinėliai, megztukai, vasarinės kepurės, batukai, kojinytės ir t.t.
2 vaikiškos patalynės komplektai, vienas iš jų 110*130/40*60 cm, kito išmatavimų nežinau
1 žasliukas.
žieminiai batukai su kailiu, 11.5 cm maždaug, verstos odos (nevaikštančiam vaikui)
62 cm žydri Korlėjos šliaužtinukai
68 cm rožinės spalvos miegmaišiukas
vasarinė kepurė maždaug 5-6 mėn, vaikui, apie 44-45 cm apimties galvai
naujagimio pirštinyčių 3 poros, visos berods Korlėjos gamybos
ir tada nemažai visokių naudotų daiktelių - bodžiai, žieminė striukė, kelnės, pižamos, šliaužtiniai, marškinėliai, megztukai, vasarinės kepurės, batukai, kojinytės ir t.t.
QUOTE(nirmeda @ 2005 10 20, 19:05)
yra viena labai vargingai gyvenanti seima. du vaikiukai , mergyte 4 metukai ir berniukui dveji. gal kas turit nenaudojamu drabuzeliu ir batuku. ziemai isvis vaikai nieko neturi. gal kas netycia turit ir nereikalingu spinteliu ar sofa lova.
Turiu ziemini kombinezona, jei dar reikia 104 - 116 ugio. Reiktu pasiziureti, gal ir zieminiai batai like, jei dar neatidaviau
Turiu autokėdutę. Chicco. Reikia pažiūrėti specifikaciją, berods kažkur nuo metukų iki gal trejų, ketverių (spėju, 9-15 kg., bet reikėtų paskaityti instrukciją ant kėdutės). Nudrengta dviejų vaikų. Bet tai matosi tik is audinio- išblukęs gerokai, o gal nutrintas. Kėdutės mechanizmas geroj buklėj, nieks nenudralinta. Su šita kėdute nė karto nesam patekę į jokį autoįvykį.
Gal jos reikia kokiai šeimynai? Įtariu, kad nelabai, bo neturtingos šeimos neturi automobilių.
Gal jos reikia kokiai šeimynai? Įtariu, kad nelabai, bo neturtingos šeimos neturi automobilių.
Salia mane gyvena studentu seima jie atomibiliuka turi manau galetu kazkoki pinigeli sumoket .
sauskelniu galima sakyti nebeturiu
bet va jau pribrendo laikas atiduoti viena vezima . vezimas nenaujas TUTI firmos 2003 metu gamybos. kaip ir daugelis traukia i kaire puse, bet naudoti dar tikrai galima . pats vezimelis yra pas mano mama balsiuose stovi nenaudojamas. reiketu ji patiems kazkaip pasiimti nes mama nemoka jo sulankstyti
bet va jau pribrendo laikas atiduoti viena vezima . vezimas nenaujas TUTI firmos 2003 metu gamybos. kaip ir daugelis traukia i kaire puse, bet naudoti dar tikrai galima . pats vezimelis yra pas mano mama balsiuose stovi nenaudojamas. reiketu ji patiems kazkaip pasiimti nes mama nemoka jo sulankstyti