QUOTE(Vitra @ 2008 10 09, 22:22)
Ar galit man kas nors paaiškint, kuo tas Mac'as geriau už PC? Ir ar žmogui, iki kaulų smegenų persisunkusiam Microsoft produkcija, galima būtų priprasti prie Apple produkcijos, tuo labiau, kai ir darbe, ir namie stacionarūs kompiuteriai taip ir lieka Windows'iniai, nuolat persijunginėti, turbūt, nėra taip paprasta?
Net neabejokit dėl mac'o... Žinoma persiorientavimui reikės laiko truputį, svarbiausia, kad tik būtų noro, viską galima perprasti ir susirasti, pasakyčiau net ir įdomu visa tai. Šiaip ir aš nesenai "persikrausčiau" ant mac'o, priežastis buvo - šiaip, tiesiog norėjau to. Ir ką galiu pasakyti, kas dien vis pirmyn, aišku yra dar tokių dalykų, kuriems mac'e alternatyvos neradau (ką naudojau windowsuose), tačiau manau su laiku vis daugiau ir daugiau bus atrasta kas nors naujo.
Darbe aišku pakeist turbūt nieko neišeis, gal ir gerai - nebus pamiršti ir windowsai, tačiau namie gali būti problema
- po neilgo laiko tiesiog nebenorėsite PC jungti iš viso. Aišku čia tik mano nuomonė, bet tas "obuoliukas" yra tikrai fainas