Įkraunama...
Įkraunama...

Apple kompiuteris

QUOTE(Vitra @ 2008 10 09, 23:22)
Ar galit man kas nors paaiškint, kuo tas Mac'as geriau už PC? Ir ar žmogui, iki kaulų smegenų persisunkusiam Microsoft produkcija, galima būtų priprasti prie Apple produkcijos, tuo labiau, kai ir darbe, ir namie stacionarūs kompiuteriai taip ir lieka Windows'iniai, nuolat persijunginėti, turbūt, nėra taip paprasta?  g.gif

Mac kompiuterio programos veikia greiciau, naudoja maziau resursu, labai gerai tinka dizaineriams smile.gif

I MAC galima ikishti windowsus tik galima susidurti su draiveriu problema
Atsakyti
QUOTE(Donix @ 2008 10 10, 10:40)
Mac kompiuterio programos veikia greiciau, naudoja maziau resursu, labai gerai tinka dizaineriams smile.gif

I MAC galima ikishti windowsus tik galima susidurti su draiveriu problema

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
nzn... man kaip eilinei vartojai wondowsai jau yra iauge i krauja.. ir kiek teko naudotis mac visiskai nieko nesusigaudziau, o laiko gaist nei kantrybes nei noro neturiu.. ji galima isnaudot produktyviau, juolab kad ir iprastoji operacine sistema mane visiskai patenkina
Atsakyti
QUOTE(camillyte @ 2008 10 10, 12:19)
nzn... man kaip eilinei vartojai wondowsai jau yra iauge i krauja.. ir kiek teko naudotis mac visiskai nieko nesusigaudziau, o laiko gaist nei kantrybes nei noro neturiu.. ji galima isnaudot produktyviau, juolab kad ir iprastoji operacine sistema mane visiskai patenkina

na mac tai windows aukshtin kojom smile.gif reik ipratimo
specialiu programu ir zaidimu, nes tai kas eina ant windowsu nepasileis ant mac smile.gif
pele turi tik viena miktuka bet yra skirtumas i kuria peles vieta bakstelsit ...
Atsakyti
QUOTE(Donix @ 2008 10 10, 09:25)
na mac tai windows aukshtin kojom smile.gif reik ipratimo
specialiu programu ir zaidimu, nes tai kas eina ant windowsu nepasileis ant mac smile.gif
pele turi tik viena miktuka bet yra skirtumas i kuria peles vieta bakstelsit ...

tada isvis per aukstas pilotaza doh.gif
O siaip zinant, kad lietuvos rinka tikrai daugiau orientuota i windows, tai manau del tu programu ir zaidimu turetu but daug problemu, ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(camillyte @ 2008 10 10, 12:44)
tada isvis per aukstas pilotaza doh.gif
O  siaip zinant, kad lietuvos rinka tikrai daugiau orientuota i windows, tai manau del tu programu ir zaidimu turetu but daug problemu, ar as klystu?

ant irengimu webcam,skeneriu ar spaustintuvo turi buti liptukad MAC t.y. suderinamas su mac operacine sistema, bet dabar beveik visi irengimai yra suderinami, o del programu tai tiesa, tenka dauguma ieshkoti internete ir nevisos yra nemokamos

2008 10 men. atidaryta pirmoji Apple (MAC) mokykla smile.gif
http://www.alfa.lt/straipsnis/c90875
Atsakyti
reik pagalbos truputi su mac'u unsure.gif kur galima butu rast kokia programa foto karpymui? Kazkaip nerandu, visos windowsu nori.. aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2008 10 09, 22:22)
Ar galit man kas nors paaiškint, kuo tas Mac'as geriau už PC? Ir ar žmogui, iki kaulų smegenų persisunkusiam Microsoft produkcija, galima būtų priprasti prie Apple produkcijos, tuo labiau, kai ir darbe, ir namie stacionarūs kompiuteriai taip ir lieka Windows'iniai, nuolat persijunginėti, turbūt, nėra taip paprasta?  g.gif

Net neabejokit dėl mac'o... Žinoma persiorientavimui reikės laiko truputį, svarbiausia, kad tik būtų noro, viską galima perprasti ir susirasti, pasakyčiau net ir įdomu visa tai. Šiaip ir aš nesenai "persikrausčiau" ant mac'o, priežastis buvo - šiaip, tiesiog norėjau to. Ir ką galiu pasakyti, kas dien vis pirmyn, aišku yra dar tokių dalykų, kuriems mac'e alternatyvos neradau (ką naudojau windowsuose), tačiau manau su laiku vis daugiau ir daugiau bus atrasta kas nors naujo.
Darbe aišku pakeist turbūt nieko neišeis, gal ir gerai - nebus pamiršti ir windowsai, tačiau namie gali būti problema smile.gif - po neilgo laiko tiesiog nebenorėsite PC jungti iš viso. Aišku čia tik mano nuomonė, bet tas "obuoliukas" yra tikrai fainas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš gavau ''obuoliuką'' tiesa dar jis instaliuojamas,dar net nedirbau su juo,bet meistriukui jis patiko,patiks ir man,toks baltas ir stilingas ax.gif
Atsakyti
Mokydamasi naudojausi PC, kai reikejo keisti kompiuteri, smaniau pakeisti i Mac...Sitas sprendimas buvo vienas geriausiu biggrin.gif Esu labai labai patenkinta jau kokie 8 metai ir tikrai i nieka nekeisciau...labai paprastas valdymas...aisku, programu yra maziau bet ju vis daugeja...obuoliukas yra, be to , labai mielas ir stilingas
Atsakyti
QUOTE(ingapetr @ 2008 10 15, 09:03)
Mokydamasi naudojausi PC, kai reikejo keisti kompiuteri, smaniau pakeisti i Mac...Sitas sprendimas buvo vienas geriausiu  biggrin.gif  Esu labai labai patenkinta jau kokie 8 metai ir tikrai i nieka nekeisciau...labai paprastas valdymas...aisku, programu yra maziau bet ju vis daugeja...obuoliukas yra, be to , labai mielas ir stilingas

Na jau kaip jūs mane viliojat... rolleyes.gif
Atsakyti
Pradėjau jau net naktim Mac'ą sapnuoti lotuliukas.gif doh.gif
Galiu drasiai prisipažinti, susirgau šia liga.
O viskas prasidėjo nuo to, kad per paskaitas dirbti reikėjo su Mac'ais. Oh kaip spjaudžiausi pirmus kartus, bet kuo toliau tuo labiau įsimyliu wub.gif Galvoju dabar iš kur pinigų gauti šitam gėriui hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NaiLi: 18 spalio 2008 - 14:42