Įkraunama...
Įkraunama...

Apple kompiuteris

As irgi Kaledu proga persimeciau ant obuoliu biggrin.gif thumbup.gif Net nenoriu pagalvoti apie pc schmoll.gif Viskas dirba be problemu, tolygiai, joku driveriu instaliaciju, jokio laiko shvaistymo.. O nusprendziau pabandyti apple del to, kad visi apple naudotojai nebenori matyti ir girdeti pc - tai kazka reishkia, ar ne?

Va ir dabar vyras su savo pc keikiasi, kad negali kazko atspausdinti, kad printeris durniuoja.. as paspaudziau print is savojo apple, ir spausdina kuo puikiausiai lotuliukas.gif Vargas su tais pc tongue.gif
Atsakyti
Na nežinau. jau kaip ir buvau apsisprendęs,tačiau nėra tokios butinybės. O ir su langais viskas puikiai sukasi. Juolab kartais reikia tokio specifinio softo,kadf kažin ar oboliams butu galima gauti. labiausiai nepatiko, kad pigesni variantai neturi com porto. O be jo kam reikalingas loptopas?
Atsakyti
Mes turim laptopuką.. Draugė nusipirko, pasikvietė maniškio jo pakonfiguruot, tai ir tas "pasinešė", na ir po kelių mėnesių nusipirko savo. Aš retai naudojuos, nes jis į darbą jį išsineša dažniausiai, o ir šiaip man ir stacionaras tinka (kol naujas biggrin.gif), bet jau myliu aš tą daiktą tai be galo thumbup.gif
Beje, Lietuvoj irgi žinau ne vieną žmogų kuris turi Mac'ą.. Sotfo galima gaut tokio pat nelegalaus kaip ir Windowsams iš interneto, be to labai daug programų nemokamų jiems, nereikia čia skūstis be reikalo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 12 sausio 2008 - 00:17
Labai gaila kad si tema tokia nepopuliari 4u.gif As taip pat turiu MAC, zinau kad ta dezute daug gali, bet.... as nieko nesuprantu blush2.gif Ir taip jau puse metu vargstu doh.gif Galvoju rudeniop ieskotis kokius kursus, tikiuosi rasiu.
Gal kas ismananciu perskaitys ir gal pades su viena problema - baterija. Ji neveikia unsure.gif O tureti nesiojama kompa ir visa laika ieskoti razeciu idiotizmas. Speju, kad maze kazko prispaudinejo ir kazka pridirbo ax.gif
Atsakyti
o taip kaip norejau maco kol jo neturejau.puikus dizainas.ypac stilingas.vienu zodziu miestieties svajone.ir ka sau galvojat.mano kompas uzluzo taip kad visa informacija dingo, ypac buvo gaila nuotrauku is paryziaus.ir muzikos ir visko.bet cia del interneto jis striginejo. beto minusas arba as nezinau kur parsiust programa kad rodytu filmus. nes rodo tik originalus. plius nera gero zodyno.atsisiunciua kazkoki.bet...noretusi tureti worda...ir tu nera...vienu zodziu prie perkant dabar gerai apmastyciau...
Atsakyti
Turiu saviski iMac'a jau beveik du metus. Tiesiog dievinu ji. Buvo sunkoka is pradziu, bet nusipirkau knyga apie macus ir kai reikedavo viska ten pasiziuredavau. Dabar pripratus ir jokiu problemu. Planuoju laptopa pirkti ir tai bus tik obuoliukas. Jokiu kitu nepripazistu. Per du metus maniskis buvo uzlinkes tris kartus!

Merginos, o kodel jus nenesat saviskiu i garantini jei baterija kazkuriai neveikia? Netgi parduotuve nuejus jie viska paaiskina ir pataiso problemikes. Tas pats ir del nuotrauku pradingusiu gi galima viska atgaivinti.
Atsakyti
na ka ir as naudojuos iMac'u. Turiu tokia problemyte ... mano dukra prisoko prie kompo ir kazka taip numanke kad dabar spalvas rodo .... klaikiai.... Gal kam teko susidurt su tokia problema, spalvos atrodo kaip butu kazkokias gama ar kokias tai ten pareguliavus... niekaip nerandu kaip atstatyt....
o i kompaziuret nervija, jis taip akis gadina ...
Atsakyti
pagaliau, kazkaip adom ir atstatem spalvas smile.gif
Fuuuu

O siaip tai man is pradziu buvo labai nepriimtina Mac'as bet dabar i nieka nekaisciau smile.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoliute @ 2007 11 06, 08:18)
mac'as turi savo word'o verdija :
Mac Word'as

mano istorija apie Mac'a ir kaip as dabar baigiu nusgrauzti nagus is pavydo ...
  man birzeli del darbo reikejo nesiojamo kompiuterio - tai nuvariau greitai nusipirkau PC ir buvau toooooooooookia patenkinta juo , nes ir ekranas didelis , ir kamerike instaliuota ir VIsta ir visi kiti "svilpukai " . Buvau patenkinta tol ,kol uzvakar mano vyrelis ( apie kompiuterius zino tiek ,kiek as apie kosmonautika = 0) nuvare ir nusipirko sita grazuoli :
obuoliukas . As visa gyvenima norejau mac'o , bet vis prisibijodavau ,kad kol ismoksiu viska - reikes daugiau laiko prie visko sugaisti...

tai dabar net nezinau ,kaip ji ikalbeti ,kad apsikeistume. Jam mac'as reikalingas , tik del skype , kai grisim mes su sunum i Lietuva, del jo Ipod'o , nuotrauku ir panasiu dalyku....
bet ,kaip lengva su juo viska daryti  4u.gif ( daug atiteikmenu matau vistoje , bet ne tas ) . Kas tik dvejojate - nepadarykite tokios klaidos ,kaip as padariau... PIRKITE Mac'a...  Nepasigailesite. Kas del programu - juk jau gyvenam XXI amziuje- yra internetias , yra internetines parduotuves , is ten ir galima viska uzsisakyti. O kas draugu neturite JAV? man atrodo ,kad visi turi ka nors ten nuvaziave smile.gif klystu ???
Dbar jau svajoju ,kada mano kompas pasens ir as galesiu nusipirkti SAVO obuoliuka , kaip ,kad Jus vadinate....... blush2.gif

va ir as jau kelis menesius jau turiu MAC'a ir negaliu atsidziaugti ... laptopo su vista nei liesti nebenoriu smile.gif ax.gif ryt Klaipedoj mac'o foto kursai , kam idomu ...
Atsakyti
QUOTE(rapoliute @ 2008 09 26, 08:56)
va ir as jau kelis menesius jau turiu MAC'a ir negaliu atsidziaugti ... laptopo su vista nei liesti nebenoriu smile.gif  ax.gif ryt Klaipedoj mac'o foto kursai , kam idomu ...

Žinoma, kad įdomu. Papasakosi kada nors.
Atsakyti
O kaip į Apple įkišti windowsus ax.gif
Atsakyti
Ar galit man kas nors paaiškint, kuo tas Mac'as geriau už PC? Ir ar žmogui, iki kaulų smegenų persisunkusiam Microsoft produkcija, galima būtų priprasti prie Apple produkcijos, tuo labiau, kai ir darbe, ir namie stacionarūs kompiuteriai taip ir lieka Windows'iniai, nuolat persijunginėti, turbūt, nėra taip paprasta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 09 spalio 2008 - 21:23