o makuose jeigu užleidus wordą, lietuvybę tikrina?????
nes girdėjau pletkus, kad ne
nes aš kadangi daugiau rašytoja, negu paišytoja, tai man labai aktualu
su brolio maku kai pabandžiau padirbti, tai vieną tik eilėraštį reikėjo susirinkti ir išvesti į usb "raktą", tai galvojau, kad per langą išmesiu, kai nepratusi...
QUOTE(tshh @ 2007 10 11, 03:04)
MB irgi pradejo apie mac'a galvot nors pas ji linuxai, nes jis programuotojas tai jam labai gerai jie, bet jau kartais garsiai pamasto prie maco pereit
mes abu su MB informatikai ir abu programinimu užsiemam, tai man su Mac'u tik geriau, juk Mac'os pagrindas yra unix
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 10 11, 11:49)
o makuose jeigu užleidus wordą, lietuvybę tikrina?????
su brolio maku kai pabandžiau padirbti, tai vieną tik eilėraštį reikėjo susirinkti ir išvesti į usb "raktą", tai galvojau, kad per langą išmesiu, kai nepratusi...
na man irgi dabar prisėdus prie kokių wondows, nelabai sekasi viską paprastai padaryti... kai įpranti prie vieno, tai sunku taip staiga pereit prie kito
O dėl lietuvybės, tai nelabai žinau, nes nenaudoju jokių word'ų Kai labai prireikia, naudoju NeoOffice, kuris tikrai turi lietuvišką tikrinimą, dėl MS Office, tai neesu tikra
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 10, 22:48)
Aijna sau kaip čia jūsų daugėja ... , nu kada nors ir aš jamsiu obuolį.
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 13, 11:55)
tai pirmyn! Ko čia dar laukti?
QUOTE(bamba @ 2007 10 13, 23:47)
tai pirmyn! Ko čia dar laukti?
Vieno dalyko trūksta .
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 14, 14:54)
Pinigų
aš nusipirkau ir stengiuosi neprisiminti kiek sumokėjau Tik jau labai nešiojamo kompo reikėjo, o kitokio pamačius apple nenorėjau. Tai va, kai ateis būtinybė keisti kompiuką, manau ir pinigėlių atsiras.
QUOTE(Gita.N. @ 2007 10 14, 14:46)
... Tai va, kai ateis būtinybė keisti kompiuką, manau ir pinigėlių atsiras.
Būtent.
QUOTE(bamba @ 2007 04 19, 14:17)
Turiu Mac'a jau 6 menesius. Niekaip negaliu atsidziaugti Ir virusai nepuola ir veikia viskas labai puikiai ir naudotis patogiau (tikrai labai greit ipratau). Programu pasirinkimas zinoma mazesnis ir daugelis ju yra mokamos, taciau as susirandu ko prireikia. Cia turbut nuo poreikio priklauso, o man kol kas visai sekasi Tikrai nenoreciau gristi prie Windows
O ka jus Mac'e vietoj word'o naudojat?? As pabandziau Open Office, bet nepasakyciau, kad labai man patinka Daugiau tai nusiskundimu kol kas neturiu...
O ka jus Mac'e vietoj word'o naudojat?? As pabandziau Open Office, bet nepasakyciau, kad labai man patinka Daugiau tai nusiskundimu kol kas neturiu...
mac'as turi savo word'o verdija :
Mac Word'as
mano istorija apie Mac'a ir kaip as dabar baigiu nusgrauzti nagus is pavydo ...
man birzeli del darbo reikejo nesiojamo kompiuterio - tai nuvariau greitai nusipirkau PC ir buvau toooooooooookia patenkinta juo , nes ir ekranas didelis , ir kamerike instaliuota ir VIsta ir visi kiti "svilpukai " . Buvau patenkinta tol ,kol uzvakar mano vyrelis ( apie kompiuterius zino tiek ,kiek as apie kosmonautika = 0) nuvare ir nusipirko sita grazuoli :
obuoliukas . As visa gyvenima norejau mac'o , bet vis prisibijodavau ,kad kol ismoksiu viska - reikes daugiau laiko prie visko sugaisti...
tai dabar net nezinau ,kaip ji ikalbeti ,kad apsikeistume. Jam mac'as reikalingas , tik del skype , kai grisim mes su sunum i Lietuva, del jo Ipod'o , nuotrauku ir panasiu dalyku....
bet ,kaip lengva su juo viska daryti ( daug atiteikmenu matau vistoje , bet ne tas ) . Kas tik dvejojate - nepadarykite tokios klaidos ,kaip as padariau... PIRKITE Mac'a... Nepasigailesite. Kas del programu - juk jau gyvenam XXI amziuje- yra internetias , yra internetines parduotuves , is ten ir galima viska uzsisakyti. O kas draugu neturite JAV? man atrodo ,kad visi turi ka nors ten nuvaziave klystu ???
Dbar jau svajoju ,kada mano kompas pasens ir as galesiu nusipirkti SAVO obuoliuka , kaip ,kad Jus vadinate.......