Įkraunama...
Įkraunama...

Apple kompiuteris

QUOTE(rasuliukas @ 2007 04 22, 00:18)
Bamba,-na as turiu instaliavusi" microsoft word" ir dar office paka -taigi pakolkas uztenka..perdauk ir nesinaudoju..bet wordas tikrai su visais +  kai kuriuos net nezinau ar kada panaudosiu-pabandyk ieskot ,tikrai rasi mirksiukas.gif

"Microsoft word" pas mane tai buvo instaliuotas kai pirkau kompa, bet bandomoji versija 30 dienu. As kaskaip net isbandyt nespejau, nes tuo metu visiskai nereikejo man tokios programos. Dabar tik vat prireike, tai reikes turbut vel susiinstaliuot smile.gif

Aciu uz patarima, nes tas Open office tai tikrai jau baigia mane pribaigt doh.gif doh.gif
Atsakyti
Manau windowsiniai neturetu veikti, nebent specialiai butu pritaikyti ir Macui, o as kol kas tokiu neradau schmoll.gif Labai reiktu kokio gero zodyno, nes magistrini tuoj reiks pradet rasyt, o be zodyno tai sunku bus... g.gif doh.gif doh.gif

o oxford american dictionary pas mane tai kai kuriems zodziams pateikia sinonimus-antonimus, bet kaskodel ne visiems g.gif
Atsakyti
Nebandet per Crossover instaliuotis Windows'ini zodyna?
Papildyta:
QUOTE(fanda @ 2007 04 10, 15:50)
kaip matau mac'ai nepopuliarūs, nejau visas jų privalumas tik gražus dizainas schmoll.gif
nes šiaip kainos tai sakyčiau tokios neblogos, o privalumas tai,kad lengva naudoti kažin ar atsiperką g.gif

Patogus, stabilus, kokybiskas na ir grazus zinoma smile.gif
Kokia palaima buna grizt is darbo (nuo windows) ir prisest prie savo iMac smile.gif
Atsakyti
as irgi naudoju tik Mac, super thumbup.gif dabar planuoju laptopa pirkti, tai tik i Mac ziuriu ir jei jau pirksiu tai apie windowsinius komus net kalba neina.
Atsakyti
Kaip su emuliacijos galimybemis?
Atsakyti
QUOTE(superDEDE @ 2007 07 18, 13:02)
Kaip su emuliacijos galimybemis?

Labai paprastai: http://www.apple.com...ac/windows.html
ir dar čia: http://www.wired.com...c/2006/04/70604
Atsakyti
turiu MacBook'a jau beveik metus ir jau niekad nebenoreciau grizti prie pc thumbup.gif
super geras ir laaabai grazus wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tshh @ 2007 10 10, 13:13)
turiu MacBook'a jau beveik metus ir jau niekad nebenoreciau grizti prie pc  thumbup.gif
super geras ir laaabai grazus  wub.gif  smile.gif

Pavydžiu.
Atsakyti
QUOTE(tshh @ 2007 10 10, 12:13)
turiu MacBook'a jau beveik metus ir jau niekad nebenoreciau grizti prie pc  thumbup.gif
super geras ir laaabai grazus  wub.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif
kas iš mano pažystamų perėjo prie Mac'ų, tai nė vienas nebenori grįžti. Aš irgi dabar jau nė už ką nieko kito nebenorėčiau, o ir MB užkrėčiau, jau kalba, kad jo sekantis kompas bus mac'as biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat prieš savaitę įsigijau šį kompiuką (nešiojamą). Ilgai rinkausi, tačiau nieko geriau neradau. Kol kas labai patenkinta, gražus, galingas, patogus. Bandžiau ir kitus kompiukas , tačiau kol kas niekas negali prilygti mano obuoliukui. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gita.N. @ 2007 10 10, 21:50)
Aš taip pat prieš savaitę įsigijau šį kompiuką (nešiojamą). Ilgai rinkausi, tačiau nieko geriau neradau. Kol kas labai patenkinta, gražus, galingas, patogus. Bandžiau ir kitus kompiukas , tačiau kol kas niekas negali prilygti mano obuoliukui.  wub.gif

Aijna sau kaip čia jūsų daugėja ... g.gif , nu kada nors ir aš jamsiu obuolį. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 10 10, 20:05)
drinks_cheers.gif
kas iš mano pažystamų perėjo prie Mac'ų, tai nė vienas nebenori grįžti. Aš irgi dabar jau nė už ką nieko kito nebenorėčiau, o ir MB užkrėčiau, jau kalba, kad jo sekantis kompas bus mac'as biggrin.gif

MB irgi pradejo apie mac'a galvot biggrin.gif nors pas ji linuxai, nes jis programuotojas tai jam labai gerai jie, bet jau kartais garsiai pamasto prie maco pereit smile.gif
Atsakyti