Įkraunama...
Įkraunama...

Apple kompiuteris

QUOTE(giedre-marija @ 2013 05 15, 12:03)
Kaip nuskenuota dokumenta issaugoti iMace? Ir kaip istrinti ant desktopo?

Failai trinami arba nutempiant juos į šiukšliadėžę, arba spaudžiant Command+Backspace.

Pirmo klausimo nelabai supratau ką jūs ten darote ir ką norite padaryti.
Atsakyti
Sveiki,

noreciau pasiteirauti
Kadangi nuo rugsejo pradesiu studijuoti grafini dizaina, tai iskilo klausimas del kompiuterio. Mano pazystama rekomenduoja MAC PRO, tik ar galima i ji instaliuoti sulauzytas programas, kaip i MICROSOFT? ax.gif
Gal kas gali patarti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2013 07 13, 22:00)
Sveiki,

noreciau pasiteirauti
Kadangi nuo rugsejo pradesiu studijuoti grafini dizaina, tai iskilo klausimas del kompiuterio. Mano pazystama rekomenduoja MAC PRO, tik ar galima i ji instaliuoti sulauzytas programas, kaip i MICROSOFT?  ax.gif
Gal kas gali patarti? g.gif

Tikrai Mac Pro? wink.gif

Instaliuoti galima viską... jei rasit.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 07 16, 14:45)
Tikrai Mac Pro? wink.gif

Instaliuoti galima viską... jei rasit.

tai manot kad geriau su Windows operacine sistema?
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2013 07 16, 12:54)
tai manot kad geriau su Windows operacine sistema?

Ale moka žmonės perskaityti tai, kas neparašyta smile.gif

Kur ten aš rašiau, kad Windows geriau? smile.gif

Būtų viskas daug aiškiau, jei jūs parašytumėte ko jums ten reikės. Šiaip populiaraus softo vogto yra ir Macui.
Atsakyti
Labas vakaras visoms!na stai ir as ruosiuosi/planuoju pirkti apple laptopa 15incu,mano klausimas butu ar kas nors is cia esanciu naudoja apple pro (non retina) inzineriniais tikslais?turiu omeny autocada?ar yra kokiu problemu su ta programa jei kompas 2.6gz.8ram, apie1TR atminties?pgl parametrus TURETU VEIKTI,taciau kaip su tos programos ivedimu ir kaip einasi pats darbas?visgi pc man turi estetiskai atrodyti..pvz dell 4500yra ziauriai geras,panasiai kainuoja,nu bet isvaizda... doh.gif taip sakant "batonas".buvo suzavejes samsung 7series chronos,bet pasiskaiciau-kad ten problemu kratinys..dell xps bedos su interneto gaudymu,drll ultrabook-perkaitimu,sony vaio-paskt metu lb suprastejus gamyba.nekenciu pc su tarskalynes klaviatura..na bet cia ne esme.taip kaip su tuo autocadu MBP?
Atsakyti
Sveiki,

bandau įsirašyti į macų vartotojų gretas, bandysiu trumpai nupasakot savo poreikius ir prašysiu patarimo, ar nusižiūrėtas žvėriukas man tiktų. Kompo man reikia darbui, na, naudočiau mokykloje vesdama pamokas, paskaitoms, tai būtų gerai, kad baterija nepavestų ir paprastai vartotojiškai veiklai - paštui, nuotraukoms paredaguoti, naršymui, muzikai klausyt ir t.t. Nieko sudėtingo ir labai komplikuoto nesiruošiu veikti. Dairausi į Air su mažesniu ekranu, ar patogus jis? gal visgi rinktis tą didesnį? Žodžiu, kolkas džiunglėse. Jei nesunku, apšvieskit mane smile.gif ir, aišku, norėtųsi protingo kainos ir kokybės santykio.

mac'as
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2013 07 19, 12:40)
Sveiki,

bandau įsirašyti į macų vartotojų gretas, bandysiu trumpai nupasakot savo poreikius ir prašysiu patarimo, ar nusižiūrėtas žvėriukas man tiktų. Kompo man reikia darbui, na, naudočiau mokykloje vesdama pamokas, paskaitoms, tai būtų gerai, kad baterija nepavestų ir paprastai vartotojiškai veiklai - paštui, nuotraukoms paredaguoti, naršymui, muzikai klausyt ir t.t. Nieko sudėtingo ir labai komplikuoto nesiruošiu veikti. Dairausi į Air su mažesniu ekranu, ar patogus jis? gal visgi rinktis tą didesnį? Žodžiu, kolkas džiunglėse. Jei nesunku, apšvieskit mane smile.gif ir, aišku, norėtųsi protingo kainos ir kokybės santykio.

mac'as

Na, pigiau Mac'ą galima nusipirkti tik arba naudotą arba susiorganizuoti iš JAV (skelbimuose irgi būna). Pas Apple kompams yra pasaulinė garantija, kiek aš buvau susidūręs, tai net ir pirkimo dokumentų nereikalauja.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 07 21, 01:07)
Na, pigiau Mac'ą galima nusipirkti tik arba naudotą arba susiorganizuoti iš JAV (skelbimuose irgi būna). Pas Apple kompams yra pasaulinė garantija, kiek aš buvau susidūręs, tai net ir pirkimo dokumentų nereikalauja.

tikrai nereikalauja, plius jis bus lengvas nesiotis 4u.gif
Atsakyti
Noreciau suziot ar yra apple kompuose kazkas panasaus kaip D C diskai? Jei taip, kaip juos rasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 07 30, 17:43)
Noreciau suziot ar yra apple kompuose kazkas panasaus kaip D C diskai? Jei taip, kaip juos rasti? g.gif

C: ir D: diskų ten nėra.

O kam jums jų reikia, nelabai suprantu.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2013 07 30, 18:36)
C: ir D: diskų ten nėra.

O kam jums jų reikia, nelabai suprantu.

turiu zaidima isirasius, noriu parsisiust daigtu i juos, skaitydama informacija internete kaip ikelt juos i pati zaidima radau, kad failas turi but ikeliamas i folderi, kuris yra C diske, tai taip ir nebesuprantu nieko lotuliukas.gif nors informacija skaiciau kur rodo butent apie mac kompiuterius g.gif nors pas mane prie "devices" nera isvis nieko, tik skype rodo kuomet as ji naudoju ijungus g.gif
Atsakyti