Įkraunama...
Įkraunama...

Apple kompiuteris

skubiai reikalinga kompiuteristo pagalba 4u.gif
i az prasau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pakasiukas @ 2012 12 28, 04:04)
skubiai reikalinga kompiuteristo pagalba  4u.gif
i az prasau  mirksiukas.gif

Čia Balbieriškyje ar Bezdonyse?
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2012 12 28, 21:54)
Čia Balbieriškyje ar Bezdonyse?

O koks tau skirtumas iki kur privažiuoti?! mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu ir as sioki klausimeli blush2.gif Tarkim man sitoj toolbar (nuotrauka) per daug visko, ir as sumanau paspaust hide, kur veliau galiu rast tas programas kurias pasalinau nuo sito toolbar? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2012 12 29, 15:49)
Turiu ir as sioki klausimeli  blush2.gif  Tarkim man sitoj toolbar (nuotrauka)  per daug visko, ir as sumanau paspaust hide, kur veliau galiu rast tas programas kurias pasalinau nuo sito toolbar?  g.gif
user posted image

Applications' aplanke yra visos programos...
Atsakyti
Dekoju 4u.gif
Atsakyti
I iPhon'a atnaujinimai ateina be problemu , viskas atnaujinta ir grazu biggrin.gif , o kodel neateina atnaujinimai i MacBook'a? ta prasme kodel " nesisiulo patys" taip kaip telefone? ir kaip atnaujinti Mac'o programeles?
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2013 02 22, 10:35)
I iPhon'a atnaujinimai ateina be problemu , viskas atnaujinta ir grazu  biggrin.gif , o kodel neateina atnaujinimai i MacBook'a? ta prasme kodel " nesisiulo patys" taip kaip telefone? ir kaip atnaujinti Mac'o programeles?

Instaliuokitės programas iš Mac App Store ir lygiai taip pat siūlysis atnaujinimai.

O iš kitur parsisiųstų programų atnaujinimus teks tikrintis ir siųstis pačiai, jei pati programa paleista to nedaro.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 02 22, 11:51)
Instaliuokitės programas iš Mac App Store ir lygiai taip pat siūlysis atnaujinimai.

O iš kitur parsisiųstų programų atnaujinimus teks tikrintis ir siųstis pačiai, jei pati programa paleista to nedaro.

jei naujos programos tai taip , bet pvz. i telefona atejo sistemos nustatymu atnaujinimas, tai kaip man daryti su Mac'u ? yra "system preferences" jau kompe ..kaip atnaujint? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2013 02 22, 10:59)
jei naujos programos tai taip , bet pvz. i telefona atejo sistemos nustatymu atnaujinimas, tai kaip man daryti su Mac'u ? yra "system preferences" jau kompe ..kaip atnaujint?  ax.gif

Kokia pas jus OSX versija?
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 02 22, 12:01)
Kokia pas jus OSX versija?

10.6.8
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2013 02 22, 11:16)

Pas jus sistemos atnaujinimų nustatymai konfigūruojami per Sustem Preferences / Updates.

Jei gerai pamenu, ten yra nustatymas, kad sistemos atnaujinimai būtų atsiunčiami ir suinstaliuojami be didelio afišavimosi.

Šiaip 10.6.8 sistema nelabai ir beatnaujinama, tik saugumo skylės kartas nuo karto užlopomos.
Atsakyti