QUOTE(valkata @ 2012 08 10, 13:30)
Beje, tą nusipirktą Mountain Lion, kaip ir viską, pirktą iš App Store, galite be jokio papildomo mokesčio instaliuoti į visus jums priklausančius Mac kompiuterius (aišku, jei jų pas jus yra daugiau), tereikia juose suvesti jūsų Apple ID.
nu va ..su tuo ID noriu nauji Lion, bet paprase ID ...kur man jo ieskoti? pirma karta su tuo susiduriau
QUOTE(diana34 @ 2012 08 10, 16:26)
nu va ..su tuo ID noriu nauji Lion, bet paprase ID ...kur man jo ieskoti? pirma karta su tuo susiduriau
Taigi tame dialoge, kur Apple ID ir slaptažodžio prašo, yra mygtukas Create Apple ID...
QUOTE(valkata @ 2012 08 10, 16:44)
Taigi tame dialoge, kur Apple ID ir slaptažodžio prašo, yra mygtukas Create Apple ID...
aaaaa....
Jau kurį laiką akis užkliūna už Mac Air ir iPad . Tačiau niekaip negaliu apsispręsti, kuri syra geriau ir paprasčiau. Kompiuterio man reikia kelionėms, komandiruotėms. Namie turiu nešiojamąjį kompiuterį, tačiau jis nėra toks lengvas, kad būtų įmanoma visur su savimi pasiimt. Kompiuteris reikalingas pagrinde darbo elektroniniam paštui patikrinti ir smulkioms užduotims atlikti (kaip dokumentų persiuntimas, jų apdorojimas) ir interneto naudojimui. Tačiau teko ssidurti su tuom, kad ne visose vietose yra belaidis internetas, kai kuriuose viešbučiuose jis būna laidinis.
Gal galėtumėte patarti, kuris iš šių dviejų būtų geriausias?
QUOTE(Rumsa @ 2012 09 03, 11:19)
Jau kurį laiką akis užkliūna už Mac Air ir iPad . Tačiau niekaip negaliu apsispręsti, kuri syra geriau ir paprasčiau. Kompiuterio man reikia kelionėms, komandiruotėms. Namie turiu nešiojamąjį kompiuterį, tačiau jis nėra toks lengvas, kad būtų įmanoma visur su savimi pasiimt. Kompiuteris reikalingas pagrinde darbo elektroniniam paštui patikrinti ir smulkioms užduotims atlikti (kaip dokumentų persiuntimas, jų apdorojimas) ir interneto naudojimui. Tačiau teko ssidurti su tuom, kad ne visose vietose yra belaidis internetas, kai kuriuose viešbučiuose jis būna laidinis.
Na, jūsų vietoje žiūrėčiau į Air vis tik pilnavertis kompiuteris, o iPad tik planšetė
Taip pat Air'ui tikrai yra Ethernet adapteris, nežinau ar toks yra iPad'ui
kaip is iPhon'o perkelti nuotraukas i MacBook'a ??? kur ka reikia spausti??
Per itunes ,pasijunkit telefona prie kompo ir paleiskit Itunes ,ir ten daugiau paprastai viskas
Keikiuosi jau savaite laiko su apple, ka as zinau, debiliskesnio valdymo ir naudojimo nesu maciusi, viskas taip sudetingai...gailiuosi ziauriai ji nusipirkusi.
Kaip reikia isikelus nuotraukas i iphoto kad viename folderyje pvz 2005m butu dar keli folderiai, nes man tada gaunasi balaganas ir viskas susimaiso...
nelaikyciau tam i photo, jei isikelus i documentus leistu perziureti nuotraukas, nereiktu kiekviena kart kiekvienos nuotraukos isjungt ir is naujo kita pasijungt...
Kaip reikia isikelus nuotraukas i iphoto kad viename folderyje pvz 2005m butu dar keli folderiai, nes man tada gaunasi balaganas ir viskas susimaiso...
nelaikyciau tam i photo, jei isikelus i documentus leistu perziureti nuotraukas, nereiktu kiekviena kart kiekvienos nuotraukos isjungt ir is naujo kita pasijungt...
jeigu norit peržiūrėti nuotraukas, tiesiog pažymėkite jas visas ir paspauskite akytę (viršuj tokią). tada galite peržiūrėti nuotraukas be iphoto
o šiaip, turiu macbook'ą ketvirtus metus, ir kai prisėdu prie windowsų jau sunku, nes valdymas vistik yra labai patogus, tik reikia priprasti ir išsiaiškinti klavišų kombinacijas, kurios labai padeda
o šiaip, turiu macbook'ą ketvirtus metus, ir kai prisėdu prie windowsų jau sunku, nes valdymas vistik yra labai patogus, tik reikia priprasti ir išsiaiškinti klavišų kombinacijas, kurios labai padeda
Sveiki, as noreciau paklausti,kaip su MAC'u isirasyti paprasta AUDIO CD kompakta!? nu niekaip man neiseina... aciu..
QUOTE(snowlady @ 2012 09 27, 08:49)
Sveiki, as noreciau paklausti,kaip su MAC'u isirasyti paprasta AUDIO CD kompakta!? nu niekaip man neiseina... aciu..
Nieko papildomai neinstaliuojant - iTunes.
Susikuriate Playlist, susidedate ten dainas, kurias norite įrašyti, spaudžiate dešinį klavišą ir "Burn Playlist to Disc". Atsidariusiame dialoge pasirenkate Audio CD.
Arba instaliuojate http://burn-osx.sour...glish/home.html