Įkraunama...
Įkraunama...

Apple kompiuteris

QUOTE(Vitra @ 2012 06 20, 07:03)
Labai skubiai reikia programos, nuskaitančios tekstą redagavimui iš jpg ar pan nuskanuotų failų. Kažin, ar Mac OS yra tokių?

Turėjau kažkokią Windows OS, bet kompas užsilenkė, o turiu skubų darbą...  doh.gif

FINE READER 276 Lt - brungu... Kain ko nors pigiau nėra?  g.gif

bandžiau kitas programas, tai lietuvišką tekstą blogai atpažįsta, tik finereader normaliai nuskaito lietuviškas raides, taigi teks nelegalią versiją naudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moon45 @ 2012 07 19, 16:55)
bandžiau kitas programas, tai lietuvišką tekstą blogai atpažįsta, tik finereader normaliai nuskaito lietuviškas raides, taigi teks nelegalią versiją naudoti smile.gif

Tikrai taip ir teko smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif isigijau McBook Pro, ar tikrai nereikia jam jokios antivirusines programos? blush2.gif
Atsakyti
siaip sake kazkoks jiem virusas buvo garsus pasklides bet dabar viskas ok.
as turiu mac'us jau kokius 3-4 metus niekad problemu su jokiais virusais nesu turejus. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(valkata @ 2012 06 12, 15:05)
Apple gamina dvi laptopų serijas: MacBook Pro ir MacBook Air.

Apie kuriuos čia jūs klausiate?

turbut turi omeny mac = stacionarus biggrin.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif maciau , kad kazkas rase jog yra knyga apie MB naudojima .. nu niekaip neberandu to pavadinimo ir autoriaus doh.gif gal galite priminti ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2012 08 08, 20:37)
sveiki  4u.gif  maciau , kad kazkas rase jog yra knyga apie MB naudojima .. nu niekaip neberandu to pavadinimo ir autoriaus  doh.gif  gal galite priminti ? ax.gif

sita: http://www.pirkinter...X_Leopard_knyga ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 08 09, 17:15)

aciuks.gif manau tiks
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2012 08 10, 09:34)
aciuks.gif  manau tiks

O aš manau, kad nelabai. Knyga apie Leopard — kelių metų senumo Mac OS X. Šiuo metu jau net trečia atnaujinta OS X versija išleista, labai daug kas knygoje neatitiks tikrovės.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2012 08 10, 10:13)
O aš manau, kad nelabai. Knyga apie Leopard — kelių metų senumo Mac OS X. Šiuo metu jau net trečia atnaujinta OS X versija išleista, labai daug kas knygoje neatitiks tikrovės.

g.gif kai paspaudziu obuoliuka virsuje, kaireje , rodo , kad Mac OS X version 10.6.8 ...tai man tiktu ar nelabai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2012 08 10, 11:46)
g.gif  kai paspaudziu obuoliuka virsuje, kaireje  , rodo , kad Mac OS X version  10.6.8  ...tai man tiktu ar nelabai ?  g.gif

Leopard yra 10.5.X
Palyginus su jūsų naudojama Snow Leopard (10.6.X) skirtumų ten nedaug.

Aš komentare atsižvelgiau į tai, kad naujausia OS X versija (10.8 - Mountain Lion) pasirodė prieš porą savaičių, vat ten tikrai yra daug skirtumų su Leopard.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2012 08 10, 11:54)
Leopard yra 10.5.X
Palyginus su jūsų naudojama Snow Leopard (10.6.X) skirtumų ten nedaug.

Aš komentare atsižvelgiau į tai, kad naujausia OS X versija (10.8 - Mountain Lion) pasirodė prieš porą savaičių, vat ten tikrai yra daug skirtumų su Leopard.

O sakykite, kaip galeciau ir ar galeciau pasikeisti savo leoparda i lion ? ax.gif nelabai nutuokiu tuose reikaluose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2012 08 10, 12:29)
O sakykite, kaip galeciau ir ar galeciau pasikeisti savo leoparda i lion ? ax.gif  nelabai nutuokiu tuose reikaluose  ax.gif

Pasileidžiate App Store ir ten nusiperkate Mountain Lion. Kainuoja 16 eurų. Savaime suprantama, prieš tai pasidarote kompo atsarginę kopiją su Time Machine.
Atsakyti