Įkraunama...
Įkraunama...

Apple kompiuteris

QUOTE(Kaira @ 2006 02 25, 19:02)
programinę įranga gauti labai lengva, nei kiek nesunkiau nei windowsams, tik gal mažesnis pasirinkimas. tačiau kokių man programų reikės, as turiu kur gauti.
o kodėl jūsų nuomone negalima lietuvoje turėti mac? kai turi mac, nereikia jaudintis, kad dirbant kas nors nulush ir tavo visas darbas nueis šuniui ant uodegos. nereikia saugotis virusų, nereikia pastoviai perinstaliuoti windowsų. pelė? sekmingai galima naudoti logitech pelę. be to mac os naudotis daug lengviau nei windows os, ji daug paprastesnė ir aiškesnė.

Ar cia rimtai blink.gif Nereikia bijot virusu ir t.t.????
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 04 16, 11:43)
Ar cia rimtai blink.gif  Nereikia bijot virusu ir t.t.????

Taip, mac'ai virusų nebijo.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 04 16, 14:08)
Taip, mac'ai virusų nebijo.

Manau, kad čia tik laiko klausimas ax.gif Ankščiau sakė, kas Linux OS nėra ir nebus virusų... ogi jau sukūrė tokį, kuris pasileidžia kaip muzikinis failas doh.gif

P.S. Tiesą pasakius pagalvoju apie ši kompą, kompaktiškas, pakankamai galingas, ir kol kas virusiukų nėra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pigalica: 16 balandžio 2007 - 13:46
QUOTE(Pigalica @ 2007 04 16, 14:40)
Manau, kad čia tik laiko klausimas ax.gif Ankščiau sakė, kas Linux OS nėra ir nebus virusų... ogi jau sukūrė tokį, kuris pasileidžia kaip muzikinis failas doh.gif

Dėl Linux'ų labai abejoju - ar kas spės rašyti jiems virusus, juk tiek daug distribucijų.
Atsakyti
o kaip su photoshopais ir coreliais ,mac'ui instaliuoti problemų nebūtų????
Atsakyti
QUOTE(fanda @ 2007 04 16, 18:39)
o kaip su photoshopais ir coreliais ,mac'ui instaliuoti problemų nebūtų????

O kas gali būti ? Normaliaituri instaliuotis.
Atsakyti
JAMM ,skypas dar vis neveikia pas mane..ir neturiu laiko knistis kodel..bet reiks itariu.

Pastebeti pliusai-netas veikia super greit,viskas parsisiunciama greit,jokiu virusiniu nesusipratimu,viskas tempiama-t.y nuotr.ar musika..gan smagu

Minusai-dar nera geru zodynu MaCui..taigi negaliu naudotis:(..ir kad visos programos turi but sukurtos mac
gal zinot kokiu geru programu?
Atsakyti
Photoshopa as jau turiu -nera jokiu instaliacijos trukdymu,veikia..tik as juo nemoku ir nesinaudoju..uznervavo,kad pakeista nuotrauka be mano sutikimo ima ir uzseivina..tai vat tokiais varj.pasiilgstu papildomu langeliu su klausimu ar norite seivinti windause smile.gif

apie kita programa nieko nezinau
Macbook turiu jau kokia 1.5 men-faina..veikia viskas l.greit..tik pratinuos prie valdymo,nes windausas man irgi buvo 4u.gif
Atsakyti
Turiu Mac'a jau 6 menesius. Niekaip negaliu atsidziaugti thumbup.gif thumbup.gif Ir virusai nepuola ir veikia viskas labai puikiai ir naudotis patogiau (tikrai labai greit ipratau). Programu pasirinkimas zinoma mazesnis ir daugelis ju yra mokamos, taciau as susirandu ko prireikia. Cia turbut nuo poreikio priklauso, o man kol kas visai sekasi smile.gif Tikrai nenoreciau gristi prie Windows blush2.gif

O ka jus Mac'e vietoj word'o naudojat?? As pabandziau Open Office, bet nepasakyciau, kad labai man patinka verysad.gif Daugiau tai nusiskundimu kol kas neturiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasuliukas @ 2007 04 19, 10:12)
Minusai-dar nera geru zodynu MaCui..taigi negaliu naudotis:(..ir kad visos programos turi but sukurtos mac
gal zinot kokiu geru programu?

Zodynu geru ir as pasigendu labai verysad.gif Nors dabar jau ipratau anglu kalbai naudoti aiskinamaji "oxford american dectionary" (jis buvo instaliuotas kai pirkau kompa), o kitom kalbom tai naudoju widget'a Translation (labai neblogai vercia net ir sakinius, tekstus thumbup.gif ), bet i lietuviu k. zinoma nevercia blink.gif blink.gif
Atsakyti
pas mane irgi yra instaliuotas tas oxford american dectionary" bet kazkodel gerai neveikia-man jokiu sinonimu ar antonimu neismeta g.gif

o is kitu zodynu man nieks netinka ,tai labai liudna..o as mastau jei windausam taikyta bandyciaus instaliuotis,ka manot?
Atsakyti
Bamba,-na as turiu instaliavusi" microsoft word" ir dar office paka -taigi pakolkas uztenka..perdauk ir nesinaudoju..bet wordas tikrai su visais + kai kuriuos net nezinau ar kada panaudosiu-pabandyk ieskot ,tikrai rasi mirksiukas.gif
Atsakyti