Įkraunama...
Įkraunama...

Apple kompiuteris

QUOTE(Inevitable @ 2012 02 08, 16:57)
Zmones gerieji, sakykit kaip uzdet wallpaperi macbooke, jei paveiksliukas neissaugotas kompiuteryje,t.y interneto paveiksliukas? Ar tik issaugojus galima?  doh.gif

Hmm, o kur cia galima uzsideti wallpaper'i jo neissaugojus kompiuteryje? smile.gif
Net jei koks browseris ir duoda toki pasirinkima, tai tas paveiksliukas visvien pradzioje bus uzsaugotas kompe ir tik tada nustatytas kaip wallpaper'is.
Safari moka ta padaryti, Firefox nemoka.

QUOTE(Inevitable @ 2012 02 08, 16:57)
Ir del virusu..Su kuo geriausia praskanuoti ir patikrinti? Nemokama programa butu geriausiai  blush2.gif

Siuo metu antivirusas Makui tai kaip suniui penkta koja... Nereikalingas.
Papildyta:
QUOTE(Rimvydas @ 2012 02 08, 22:50)
O kas dėl antiviruso, tai siūlyčiau nepagailėti pinigų ir įsigyti gerą antivirusą. Tikrai nėra taip, kad įpirkti nesigautų, nes ką jau ką, bet saugumo sąskaita taupyti tuos kelis litus neįsitikinęs kad verta.

O kokia prasme pirkti antivirusa Makui siuo metu? Cia kaip is Lietuvos nosies nekisant vartoti preparatus pries maliarija...
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2012 02 08, 21:56)
Hmm, o kur cia galima uzsideti wallpaper'i jo neissaugojus kompiuteryje? smile.gif
Net jei koks browseris ir duoda toki pasirinkima, tai tas paveiksliukas visvien pradzioje bus uzsaugotas kompe ir tik tada nustatytas kaip wallpaper'is.
Safari moka ta padaryti, Firefox nemoka.

Kai safaris turi tokią galimybę, tai paskui žmogui ir atrodo, kad wallpaper'is uždedamas tiesiog iš interneto

Siuo metu antivirusas Makui tai kaip suniui penkta koja... Nereikalingas.

Na aš toks kategoriškas nebūčiau. Mac pasaulyje dabar ganėtinai populiarėja ir tik laiko klausimas, kada jiems bus normaliai pradėti rašyti virusai. Tai nėra kažkokia super saugi ir nepažeidžiama OS. Jei žmogus mažai gaudosi kompiuteriuose ir saugume, jam antivirusas tikrai nepamaišys. Na o šiaip, protingai dirbant tai ir su Windows 7 pilnai be antiviruso gyventi galima.

O kokia prasme pirkti antivirusa Makui siuo metu? Cia kaip is Lietuvos nosies nekisant vartoti preparatus pries maliarija...

Žmogui, kuris gerai gaudosi operacinėje sistemoje, kurią naudoja ŠIUO METU gal ir jokios prasmės, bet eiliniam vartotojui, vaikščiojančiam po neaiškius puslapius, atidarinėjančiam visokius neaiškius laiškus antivirusas tikrai nepamaišys. Be to galės pagydyti draugo USB raktą, kuris daug šansų kad gali būti užkrėstas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvydas @ 2012 02 08, 22:50)
Tai spėju nuostabųjį Chrome gal naudoji? smile.gif Pasileisk Safari ir galėsi daryti kaip kad tau sako. Nors ir Save As padaryti nėra jau taip problematiška smile.gif

O kas dėl antiviruso, tai siūlyčiau nepagailėti pinigų ir įsigyti gerą antivirusą. Tikrai nėra taip, kad įpirkti nesigautų, nes ką jau ką, bet saugumo sąskaita taupyti tuos kelis litus neįsitikinęs kad verta.

Taip, Chrome, Safaris man kazkoks be rysio blush2.gif Na dekui zinosiu, bet kaip supratau netgi su Safariu kompiuteryje paveiksleli issaugos? Uuij kaip nemegstu prisisaugoti visokio nereikalingo slamsto.. Ir tai, kompiuteris sitas poros sav senumo o jau prie 'all images' atsirado kazkokiu pusnuogiu paneliu kur tokiu paveiksliuku as gyvenime neziurineju ir tuo labiau nesaugau kompiuteryje doh.gif

O kokia tai butu gera antivirusine, jei pirkti? Panda ir Kaspersky nepatiko..Ant senojo kompiuterio su windowsais naudojau nod32..Ir dar kazkokia firewall kurios jau ir pavadinimo neprisimenu.. Ar ant maco uztenka tik antivirusines ar ir tos sienos reikia? Nepykit jei kvaili klausimai 4u.gif
Atsakyti
O man Safari labai patinka
Atsakyti
QUOTE(Rimvydas @ 2012 02 09, 10:01)
Na aš toks kategoriškas nebūčiau. Mac pasaulyje dabar ganėtinai populiarėja ir tik laiko klausimas, kada jiems bus normaliai pradėti rašyti virusai. Tai nėra kažkokia super saugi ir nepažeidžiama OS. Jei žmogus mažai gaudosi kompiuteriuose ir saugume, jam antivirusas tikrai nepamaišys. Na o šiaip, protingai dirbant tai ir su Windows 7 pilnai be antiviruso gyventi galima.
Žmogui, kuris gerai gaudosi operacinėje sistemoje, kurią naudoja ŠIUO METU gal ir jokios prasmės, bet eiliniam vartotojui, vaikščiojančiam po neaiškius puslapius, atidarinėjančiam visokius neaiškius laiškus antivirusas tikrai nepamaišys. Be to galės pagydyti draugo USB raktą, kuris daug šansų kad gali būti užkrėstas smile.gif

kai pirkau savo Mac'a, tai man buvo mistika, kad nereikia jam antiviruso (ypac, kai tai sako pardavejas, kuris yra suinteresuotas tau kuo daugiau visko "prakist"), bet kiek ieskojau info internete ir visur kitur, tai visur radau tik tiek, kad tikrai jiems nereikia jokios papildomos antivirusines. zinoma, jei labai ima paranoja, tai blogiau nebus, jei susiinstaliuosi blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Prasau skubios pagalbos 4u.gif Padariau "save", buvo dokumentas tuo paciu oavadinimu, netycia paspaudziau "replace" doh.gif Kur man rasti senaji dokumenta???Siuksliadezej nera
Atsakyti
QUOTE(busimablondine @ 2012 02 17, 21:36)
Prasau skubios pagalbos 4u.gif Padariau "save", buvo dokumentas tuo paciu oavadinimu, netycia paspaudziau "replace" doh.gif Kur man rasti senaji dokumenta???Siuksliadezej nera

nesu tikra, bet, manau, kad toki dalyka atstatyti galetu nebent Time machine g.gif zinoma, jei darai back up'us rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
oi kaip man patinka obuoliukas, visi ipedai, iphon'nai na ir zinoma visi mac'o kompiuteriai smile.gif
As tik uz juos smile.gif
labai laukiau naujojo Ipedo, sulaukiau smile.gif dabar laukiu naujojo Iphon'o labai smalsu ka dar sugalvos ideti, kaip sugalvos patobulinti ir pan. smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

prašau pagalbos žinančių kaip iPad2 susikurti/susikelti/kokias programas instaliuoti, kad galėčiau skaityti knygas.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2012 03 20, 11:13)
Laba diena,

prašau pagalbos žinančių kaip iPad2 susikurti/susikelti/kokias programas instaliuoti, kad galėčiau skaityti knygas.

4u.gif

Laba diena,
nueikite į programėlę ,,App store'' atsidarę ją rasite apačioje purchased (prieš paskutinis) paspaude pasirinkite iPad ir pažiūrėkie kas domintų iš ten esančių.

Atsakyti
Sveikos, Apple gerbėjos ir ne tik smile.gif

Noriu paprašyti jūsų pagalbos - tikiuosi, už tai nebūsiu išspirta iš forumo...
Savo magistro darbui atlieku tyrimą apie Apple prekės ženklo asmenybę. Tikiuosi, kad rasite keletą minučių sudalyvauti nedidelėje apklausoje:
Apple prekės ženklo asmenybės tyrimas
Labai lauksiu atsakymų iš visų, besinaudojančių Apple prekėmis.

Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Laba, nu zinokit uzkniso mane pages doh.gif kai padarai exporta i worda diagramos atrodo katastrofiskai, paveiksliukai nusigrybauja ir t. t. Gerai, jei gali iskart spausdint, bet jei butina exportuoti tada tragedija, gal netycia yra kokiu gudrybiu, kaip tai reiketu ismaniau padaryti, kad vaizdas neissikraipytu. Jei vien tekstas tai viskas ok, bet jei kazkas daugiau be teksto tai zlugimas doh.gif
Atsakyti