Įkraunama...
Įkraunama...

Apple kompiuteris

QUOTE(Keith @ 2011 05 26, 18:20)
Dėkui už komentarus smile.gif) Truputį apšvietėt. tęsiu paieškas  rolleyes.gif

Jei rinksitės MacBook Air, tai neskubėkite - jau visai greitai (manoma, kad birželio antroje pusėje) turėtų būti pristatyta nauja MacBook Air karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lituanus vulgaris: 26 gegužės 2011 - 23:21
QUOTE(saras @ 2011 05 22, 12:06)
Nu čia tik mano nuomonė, tačiau pirkti nešiojamą į namus ir junginėti prie stacionaraus monitoriaus... Kam to reikia. Šiaip jei tai bus pagrindinis kompiuteris namuose, tai siųlau bent jau nemažesnį nei 15,6". O pasiųlyt tai sunku, nes neaišku ką autorė su juo darys, bet dar pasidairyčiau ir į kitus verslo klasės nešiojamus smile.gif

na pradekime nuo to, kad as ta kompa naudoju ir darbe ir namie, o taip pat nesioju su savimi. as manau, kad mazas svoris ir ilgas laikas nuo batarkes nesiojant kompa yra svarbus, o galia kurios prireikia ofise ar namie taip pat svarbi. as taip pat manau, kad zymiai paprasciau visa informacija, kurios gali prireikti tureti viename kompe nei ismetyta per 3 kompus. o 15coliu notebookas mano nuomone - yra ismesti i bala pinigai, pas mane tiek namie tiek darbe stovi dellai 2711, o kelyje uztenka ir 11,6'' (beje, del tos priezasties grabe as maciau planuojamus airus su i5 ir i7, nes video juose bus totalus sh., o core 2 duo man dar ilgam uzteks). kitu gamintoju alternatyvos sitam kompui as kazkaip iki siol nematau - 13' atsiranda, bet uz realia kaina. bet cia mano asmenine nuomone - kiti renkasi kompus pagal savo poreiki. pas mane pvz, acer netbookas tarnauja virs dvieju metu kaip neisjungiamas namu serveris, kol buvo garantinis uzlinko motinine, bet pakeite ir toliau veikia smile.gif o jei nusprogs - man negaila, jis savo atitarnavo.
Atsakyti
Apskritai tai norint pajusti tikrąjį maco ir mac os potencialą, reikai rinktis ne silpnesnį nei macbook pro wink.gif
Atsakyti
Laba vakara, kokia programa parekomenduotumet nuotrauku mazinimui?
Ir dar klausimelis, norint ziureti filmus online, kai kurie puslapiai leidzia ziureti tik turint Mozila, parsisiunciau, bet man kazko vistiek nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 06 06, 22:05)
Laba vakara, kokia programa parekomenduotumet nuotrauku mazinimui?

Hmm, o iPhoto nemoka jų mažinti?

QUOTE(Perrin @ 2011 06 06, 22:05)
Ir dar klausimelis, norint ziureti filmus online, kai kurie puslapiai leidzia ziureti tik turint Mozila, parsisiunciau, bet man kazko vistiek nerodo  g.gif

Kokie konkrečiai puslapiai?
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2011 06 28, 16:50)
Hmm, o iPhoto nemoka jų mažinti?
---
Kokie konkrečiai puslapiai?

Na, as randu tik apkarpyma, bet ne pixeliu mazinima g.gif
---
pvz.: www.lovekinozal.ru
Atsakyti
Sveiki, atklydau su klausimais.. Daug nuomonių prisiskaičiau, likau visai pasimetus.
susigundžiau MBP. Pastoviai turiu problemų su windowsais, pakibinėja pastoviai ir į metus bent kartą reikia dėl kažko vežti į taisyti.
ar macbookai jau taip tikrai nepakimba atidarius daugiau programų ar tarkim interneto naršyklės langų?
ar greit pradeda gesti panaudojus keletą metų?
ar apsimoka pirkti MBP 13" jeigu daugiausia laiko naršau internete, šiek tiek dirbu su nuotraukų redagavimu ir žiūriu nemažai filmų?
Atsakyti
QUOTE(_shopaholic_ @ 2011 08 03, 22:58)
Sveiki, atklydau su klausimais.. Daug nuomonių prisiskaičiau, likau visai pasimetus.
susigundžiau MBP. Pastoviai turiu problemų su windowsais, pakibinėja pastoviai ir į metus bent kartą reikia dėl kažko vežti į taisyti.
ar macbookai jau taip tikrai nepakimba atidarius daugiau programų ar tarkim interneto naršyklės langų?
ar apsimoka pirkti MBP 13" jeigu daugiausia laiko naršau internete, šiek tiek dirbu su nuotraukų redagavimu ir žiūriu nemažai filmų?

nzn nzn bet kompiuteri uzlenkti tai reikia sugebet smile.gif
dazniausiai pakimba del RAM'u ar procesoriaus galingumo stokos
su 13" filmus ziuret tai naciort..... nebent pajungti didesni monitoriu ....

seip as rinkciaus ne koki MBP o koki kita ... ir isirasyciau ubuntu ir vargo nematyciau, nes labai daug programu yra ant linux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_shopaholic_ @ 2011 08 03, 23:58)
Na, šiais laikais Windows yra stabili sistema, bėda tik ta, kad nepatyręs vartotojas labai greitai gali ją "sugadinti". Panašu, kad jūsų atvejis kaip tik toks. Tiek Mac OS X, tiek terminatoriaus minėtas Linux šiuo atžvilgiu yra gerokai atsparesni.

Aišku, gali būti ir tai, kad su kompu yra kažkas negerai.

Pradžiai gal nepulkite brangių kompų pirkti, o tiesiog pabandykite kokį Ubuntu — gal išsispręs jūsų problemos? Tai nemokama, o tam, kad išbandydumėte, net instaliuoti nereikia, tiesiog iš disko užsikraukite ir pasinaudokite.
Tiesa, jei naudojatės Photoshop, tai Linux netinka...

Nėra negendančios kompiuterinės įrangos.

Čia jau jums spręsti. Tik per 13 colių ekraną nuotraukas redaguoti ir filmus žiūrėti... Reikėtų bent jau papildomai padoraus monitoriaus namie.

Pas mus namie yra vien Apple kompai (kaip toj reklamoj "kartą paragavęs negali sustot"), bet tai tikrai nėra kažkoks ypatingas stebuklas. Tiesiog kokybiški kompai su paprastam vartotojui draugiška ir stabilia operacine sistema. Reguliariai perinstaliuoti ir "remontuoti" jos tikrai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2011 08 04, 07:59)
Pas mus namie yra vien Apple kompai (kaip toj reklamoj "kartą paragavęs negali sustot"), bet tai tikrai nėra kažkoks ypatingas stebuklas. Tiesiog kokybiški kompai su paprastam vartotojui draugiška ir stabilia operacine sistema. Reguliariai perinstaliuoti ir "remontuoti" jos tikrai nereikia.

ziurint kaip naudojasi ir priziuri smile.gif
turiu senus XP biggrin.gif bet perinstaliuoju labai labai retai (per 8 metus isviso 3-5, ir tai pora kartu del techines irangos pakeitimu smile.gif )
Atsakyti
Sveiki,gal galit patart 4u.gif
Nebeveikia stacionaraus mac os klaviaturos kablelio klavisas doh.gif Ka daryt?Gal galima kaip nors ji ten islupt ir paziuret blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas nors žinot patogią programėlę priminimams, pvz. gimtadieniams ar kitiems įvykiams? 4u.gif
Atsakyti