Įkraunama...
Įkraunama...

Apple kompiuteris

QUOTE(Violaa @ 2011 04 18, 15:31)
Mąstau apie APPLE iPad WiFi 64gb , gal galit patart ar verta pirkti jį? Ar jis tikrai gali pakeisti kompiuterį?

Kompiuterio pakeisti jis tikrai negali.
Atsakyti
QUOTE(Violaa @ 2011 04 18, 13:31)
Sveikos smile.gif
Užbėgau čia paklausti jūsų patarimo. smile.gif
Tai štai problema, kad šiandien turiu greitai apsispręsti kokį kompiuterį pirkti ir niekaip negaliu iširinkti. Žinant, kad jis turės būti ilgam laikui.
Mąstau apie APPLE iPad WiFi 64gb , gal galit patart ar verta pirkti jį? Ar jis tikrai gali pakeisti kompiuterį? Ir šiaip gal kas nors galite papasakoti apie jo programėles galimas ir šiaip? Tarkim aš mėgstu dažnai žiūrėti filmus kompiuteryje ar galėsiu ir iPad'e žiūrėti be jokių kliūčių betkokioje svetainėje tarkim, kad ir filmai.in? Ir tarkim kaip dėl skype?
Ar galėsiu prie iPad prisijungti ausines? Ir kaip dėl operacinės sistemos? Ar ji bus įdiegta ar pačiai reikės ją pirkti?
Labai ačiū kas nepatingėsite greitai atsakyti. smile.gif Ir atleiskit už tokius kvailus klausimus jei kam pasirodys, tiesiog nenoriu gailėtis nusipirkus iPad. smile.gif

Kompiuterio jisai tikrai tikrai neatstos. Skype gali naudoti .
Atsakyti
Labai dėkui už atsakymus merginos.
O gal kas nors galite man plačiau papasakoti apie iPad operacinę sistemą? Windows kaip suprantu netinka..? Tuomet kokia tinka? Ir kokia jos kaina?
Dar perskaičiau, kad iPad'e nėra flash tai kaip suprantu filmų ar video bet kur nepažiūrėsi?
Žinokit sunkiai perprantu aš tuos iPad, bet vis tiek labai jau vilioja... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violaa @ 2011 04 18, 16:45)
Labai dėkui už atsakymus merginos.
O gal kas nors galite man plačiau papasakoti apie iPad operacinę sistemą? Windows kaip suprantu netinka..? Tuomet kokia tinka? Ir kokia jos kaina?
Dar perskaičiau, kad iPad'e nėra flash tai kaip suprantu filmų ar video bet kur nepažiūrėsi?
Žinokit sunkiai perprantu aš tuos iPad, bet vis tiek labai jau vilioja... biggrin.gif

Jei namuose yra kompas , tai ipad liuks dalikelis,
1 ) del ijungimi isjungimo , pvz. Kompa kol ijungi reikia laukti , cia kaip telefonas visada ijungtas .
2) batareika laiko visa diena , laptopas pora valandu .
3)Skype ijungtas visa diena
Filmu as neziuriu , tai negaliu ka pasakyti , bet flash tai tikrai neturi
Atsakyti
QUOTE(Violaa @ 2011 04 18, 18:45)

Operacinė sistema iOS4
Ypatingos žymės
o Wi-Fi (802.11a/b/g/n)
o Bluetooth 2.1 + EDR
o Digital compass
o Safari
o Mail
o YouTube
o iPod
o iTunes
o Google maps
o Multitasking
o iBooks

TV ir Video:
H.264, MPEG-4, Motion JPEG (M-JPEG)

Ir youtube, ir video atatinkamo formato, ir operacines sistemos jokios nereikia, nes yra...
O jus kur norite pirkti, nera jokio aprasymo sio daikto?
Atsakyti
Ačiū už šitiek atsakymų.
Na aprašymas yra ir pati pusė dienos skaitinėju apie iPad'ą, bet norisi daugiau sužinoti ir šiaip galbūt kas nors naudojo ir tiksliau pasakys ar verta pirkt. smile.gif
Bet kuo daugiau skaitau tuo labiau abejoju pirkt..kažkaip, bijau, kad paskui gailėsiuosi.. Labai sunku per trumpą laiką išsirinkti gerą kompiuterį.. Gal galit ką pasiūlyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violaa @ 2011 04 18, 20:10)
Bet kuo daugiau skaitau tuo labiau abejoju pirkt..kažkaip, bijau, kad paskui gailėsiuosi.. Labai sunku per trumpą laiką išsirinkti gerą kompiuterį.. Gal galit ką pasiūlyti? smile.gif

Supraskite, iPad nėra kompiuterio pakaitalas. Jis yra jo papildas. Asmeniškai aš įsivaizduoju iPad kai įrenginuką, gulintį svetainėje, ir naudojamą šiokiam tokiam interneto pabrowsinimui, email paskaitymui, pažaidimui ir pan. Darbui jis netinka.
Atsakyti
Na tai jau supratau ir džiaugiuosi, kad nepaklausinėjusi ir nepasiskaičiusi negriebiau jo, todėl ir prašau patarti kokį nors gerą nešiojamą kompiuterį.
Atsakyti
QUOTE(Violaa @ 2011 04 18, 20:43)
Na tai jau supratau ir džiaugiuosi, kad nepaklausinėjusi ir nepasiskaičiusi negriebiau jo, todėl ir prašau patarti kokį nors gerą nešiojamą kompiuterį.

Tik dabar isiskaiciau, kad ieskot kompiuterio ilgesniam laikui, tai iPod vienareiksmiskai netinka. Nes kaip ir kiekvienas "zaisliukas" jis greitai nusibostu, nes niekaip neatstos komppiuterio. O turint kompiuteri i r ta iPoda, greiciausiai, naudotumet, kaip auksciau rase - greitam trumpam panarsymui.
Jeigu filmams, internetui reikalingas kompiuteris, tai labai geru parametru gal ir nereiketu, bet as asmeniskai atsizvelgciau ir i tai kiek laiko ji turesiu...kasmet kompiuteris nuverteja ir paprastutis pigutis neuzilgo taps ne toks mielas kaip tiketasi smile.gif
Atkreipti demesi reiketu i procesoriu, operatyviaja atminti (RAM), Kietaji diska (HDD) (jeigu megstate siustis ir laikyti pvz daug filmu smile.gif ), Vaizdo plokste (jeigu zaisite naujesnius zaidimus)...na kas dar...bevielis (wireless).
Patarti sunku, nes poreikiai visu skiriasi, o tokio konkretaus super duper kompiuterio ir kaina atatinkama butu... Issirinkti sunku, nes buna, kad tenkina visi parametrai, bet netinka vaizdo plokste, arba per mazas HDD siems laikams smile.gif) ir t.t.
Patogu palyginti kompiuteriu parametrus ir kaip del ju skiriasi kaina, atsivertus kokia nors kompiuteriu parduotuve internete ir isideti kelis kompus "Palyginti".
O siaip jeigu nenorit Apple, prasom uzsukti i cia: http://www.supermama...?...5502&st=440 4u.gif
Atsakyti

Iš tikrųjų Apple (MacBook)kompiuteriai man labiausiai prie širdies, bet Lietuvoje jų kaina šiek tiek "kandžiojasi" palyginus su kainomis užsienyje LT jie vos ne dvigubai brangesni.. jei gyvenant LT ir turint pažįstamų užsienyje būtų galima pigiau gaut..gaila, kad neturiu nieko pažįstamo.
Todėl manau bėgu į kitą temą paieškoti kito modelio loptopo. : )
Labai dėkoju už paaiškinimus ir patarimus, ačiū, kad nepatingėjote atsakyti. smile.gif Tikrai padėjote apsispręst dėl iPad'o. smile.gif
Atsakyti
Mane suzavejo savo isvaizda wub.gif (daugiau apie juos nelabai ka ir zinau) Apple MacBook Air...
Bet istikruju kainu skirtumas nenormaliai didelis smile.gif paieskojus, galima rasti kitu kainu variantu, bet cia taip greitai primetus, tai is oficialaus Apple puslapio ir is vienos e-parduotuves musuose kainos skirtumas ~1500lt....

APPLE MACBOOK AIR 13"
Lietuvoje 4599 lt ir Ten $1,299.00 (3099 lt)
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2011 04 18, 18:24)
Supraskite, iPad nėra kompiuterio pakaitalas. Jis yra jo papildas. Asmeniškai aš įsivaizduoju iPad kai įrenginuką, gulintį svetainėje, ir naudojamą šiokiam tokiam interneto pabrowsinimui, email paskaitymui, pažaidimui ir pan. Darbui jis netinka.

Pritariu kiekvienam jusu zodziui !!! Skaitau zurnalus , laikrascius , emaila patikrunu , skype paplepu , delfi, supermamos !!!!
Atsakyti