Įkraunama...
Įkraunama...

Apple kompiuteris

QUOTE(settle @ 2011 03 23, 22:46)
O toks stebuklas  kaip „dešinį pelės ir delete“ ten neegzistuoja?

desinysis peles klavisas atsiras du pirstus uzdejus ant tuch'pad'o ir paspaudus jo mygtuka 4u.gif
Atsakyti
Kokia programa rekomenduotumet nuotrauku perziurejimui ir primityviam ju tvarkymui?
Atsakyti
QUOTE(bloomy @ 2011 03 24, 15:03)
Kokia programa rekomenduotumet nuotrauku perziurejimui ir primityviam ju tvarkymui?

O iPhoto neužtenka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 03 23, 18:48)
Ačiū už atsakymą 4u.gif dėl to ir užklausiau-ar nebūna padirbtų, nes Saulius Naujokas sako, kad Jav Mac pigiau, o aš radau pilna skelbimų LT skelbimų psl., kur parduoda čia pigiau g.gif 
Ar visi pirkote čia LT, o gal kas siuntėtės ir tikrai pavyko sutaupyti, būčiau labai dėkinga, jei atsilieptumėte-ar čia, ar į AŽ ax.gif Nors manau tokia informacija ne man vienai būtų įdomi 4u.gif

Man tas irgi žiauriai aktualu, nes turiu galimybę paprašyti pažįstamų, kad atsiųstų Mac'ą iš JAV. Šiaip man toks klausimas kyla, ar ten tam kompe viskas veiks? Ta prasme, elektronika iš Amerikės kiek žinau visokių ten priedėlių reikalauja, tai ar čia nebus su tuo problemų??
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2011 03 24, 21:36)
Man tas irgi žiauriai aktualu, nes turiu galimybę paprašyti pažįstamų, kad atsiųstų Mac'ą iš JAV. Šiaip man toks klausimas kyla, ar ten tam kompe viskas veiks? Ta prasme, elektronika iš Amerikės kiek žinau visokių ten priedėlių reikalauja, tai ar čia nebus su tuo problemų??

Vienintelis dalykas, kuris netiks Lietuvoje yra kitoks kištukas. Problema tikrai neesminė ir lengvai išsprendžiama.
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 03 24, 16:14)
O iPhoto neužtenka?  g.gif

Nuotrauku perziurinejimui nelabai ji man, o kai paprastai bandau atsidaryti nuotrauka, tai neina perjungineti pirmyn ir atgal..
Atsakyti
QUOTE(bloomy @ 2011 03 25, 15:29)
Nuotrauku perziurinejimui nelabai ji man, o kai paprastai bandau atsidaryti nuotrauka, tai neina perjungineti pirmyn ir atgal..

Prieš atidarinėdama nuotraukas, jūs pažymėkite visas nuotraukas, kurias norite žiūrėti.

Dar galite nuotraukas peržiūrėti tiesiog paspausdama tarpą.
Atsakyti
QUOTE(bloomy @ 2011 03 25, 15:29)

Jei iPhoto nepatinka g.gif , tada atsisiųskite Xee, galėsite ir nuotraukas ir visokius kitokius paveiksliukus žiūrėti, ir pirmyn - atgal peržiūrinėti.
http://www.macupdate...p/mac/19978/xee
Atsakyti
Vel uzduosiu durna klausima..
Parsisiunciau laida i transsmision ir nemoku atsidaryti, kad rodytu mastau.gif
Help 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara, gal jus man pagelbesit. Atrodo daugmaz moku naudotis, bet rasau diplomini ir, aisku, susiduriau su beda. Kaip pages padarius lentele, pasukti teksta? ta prasme, kad ne horizontaliai butu tekstas , o vertikaliai? jomajo, puse dienos sedziu ir niekaip nerandu doh.gif Radau format-table-fill, bet kazkodel toliau neaktyvu, nors net nzn ar cia tikrai ta funkcija..
Atsakyti
nu ka, 4 menesiai su oru - gaila, bet darbui (mano atveju) macosas netinkama terpe - teko per bootcampa win7 instaliuoti. kompas 95% laiko veikia po windowsais, macosas - retai, o gaila - touchpadas po macosu - zymiai malonesnis nei win7 - dedule jobbsas matyt specialiai normaliu draiveriu windowsams neisleidzia.
Atsakyti
QUOTE(busimablondine @ 2011 03 28, 20:22)
Laba vakara, gal jus man pagelbesit. Atrodo daugmaz moku naudotis, bet rasau diplomini ir, aisku, susiduriau su beda. Kaip pages padarius lentele, pasukti teksta? ta prasme, kad ne horizontaliai butu tekstas , o vertikaliai? jomajo, puse dienos sedziu ir niekaip nerandu doh.gif Radau format-table-fill, bet kazkodel toliau neaktyvu, nors net nzn ar cia tikrai ta funkcija..

Jei teisingai supratau ar to jums reikia, tai kaip tekstą pasukt vertikaliai surašiau paveikslėlyje čia http://d.pr/YyKV
Atsakyti