Įkraunama...
Įkraunama...

Apple kompiuteris

QUOTE(Vitra @ 2011 03 07, 19:07)
Dar pagalbos su skaičiukais. Gal ir Macai turi kokį ,,slaptą" mygtuką, kad, įjungus lietuvišką abėcėlę, galima greitai paspaudus jį ir spaudžiant ant viršuj esančioj eilutėj skaičiuko jį ir rašytų? Na kaip Windowsuose su Alt klavišu galima padaryti. Mace man spausdina kažkokius simbolius, bet ne skaičius, gal galima kaip nors nustatyti, kad skaičius rašytų?  g.gif
Tikiuosi, kad kas nors mane supratot  blush2.gif

Na kol atsakys kas nors geriau ir gudriau, tai pabandykit taip:
"Open Language & Text" yra keletas su lietuvių k. - 'Lietuvių (skaičių eilės)', 'Lietuvių (standartinė)' ir 'Lithuanian'. Pas mane pažymėta yra 'Lietuvių (skaičių eilės)' - tai skaičius bet kur kuo puikiausiai rašau prispaudus klavišą 'alt' ir nuspaudus iš viršutinės eilės skaičių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnisa: 07 kovo 2011 - 18:59
QUOTE(ugnisa @ 2011 03 07, 18:54)
Na kol atsakys kas nors geriau ir gudriau, tai pabandykit taip:
"Open Language & Text" yra keletas su lietuvių k. - 'Lietuvių (skaičių eilės)', 'Lietuvių (standartinė)' ir 'Lithuanian'. Pas mane pažymėta yra 'Lietuvių (skaičių eilės)' - tai skaičius bet kur kuo puikiausiai rašau prispaudus klavišą 'alt' ir nuspaudus iš viršutinės eilės skaičių.

Ačiū už pagalbą. Įdėja buvo gera, tik, kad pas mane yra vien tik Lietuvių k. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 03 07, 20:31)
Ačiū už pagalbą. Įdėja buvo gera, tik, kad pas mane yra vien tik Lietuvių k. sad.gif

Gal tai padėtų išsispręsti jums problemą http://www.obuoliai.lt/lt-klaviaturos
Atsakyti
Sveiki, ka tik isigijom MacBook Pro ir iskilo milijonas klausimu:
Kaip dabar parsisiusti filmus ir kaip juos ziureti online? mastau.gif
Internetas, kaip suprantu, atsidarineja per safari.. Bet kaip atsidaryti vienu metu kelis puslapius?
Ir, apskritai, ar yra kur kokios smulkesnes info va, tokiems nesudetingiems klausimams?
Dekui
Atsakyti
Parsisiuskit mozilla arba opera wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 03 21, 01:29)
Sveiki, ka tik isigijom MacBook Pro ir iskilo milijonas klausimu:
Kaip dabar parsisiusti filmus ir kaip juos ziureti online? mastau.gif
Internetas, kaip suprantu, atsidarineja per safari.. Bet kaip atsidaryti vienu metu kelis puslapius?
Ir, apskritai, ar yra kur kokios smulkesnes info va, tokiems nesudetingiems klausimams?
Dekui

Nesupratau klausimo esmės. Kaip seniau siųsdavotės taip ir dabar atsisiųskite.
Na, jūs bent jau apsižiūrėkite kokie mygtukai ir meniu punktai programose yra, tada gal ir tų milijonų klausimų nebus... ⌘N atidaro naują langą, ⌘T atidaro naują kortelę.
O internete naršyti galima Safari, Firefox, Opera, Chrome... Aš naudoju Firefox.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2011 03 21, 14:59)
Nesupratau klausimo esmės. Kaip seniau siųsdavotės taip ir dabar atsisiųskite.
Na, jūs bent jau apsižiūrėkite kokie mygtukai ir meniu punktai programose yra, tada gal ir tų milijonų klausimų nebus... ⌘N atidaro naują langą, ⌘T atidaro naują kortelę.
O internete naršyti galima Safari, Firefox, Opera, Chrome... Aš naudoju Firefox.

Seniau siusdavausi per uTorrent. Bandau dabar instaliuotis, ziuresiu ar gausis.
Del mygtuku jau siek tiek issiaiskinau. Jums taip pat dekui.
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 03 21, 16:25)
Seniau siusdavausi per uTorrent. Bandau dabar instaliuotis, ziuresiu ar gausis.

Rekomenduoju vietoj µTorrent naudoti Transmission.
Atsakyti
PADEKITE!turiu problema,,,,netycia suinstaliavau imesh ir dabar niekaip neina juo atsikratyti,gal kas galite padeti?
Atsakyti
QUOTE(krristuliaaa @ 2011 03 21, 17:31)
PADEKITE!turiu problema,,,,netycia suinstaliavau imesh ir dabar niekaip neina juo atsikratyti,gal kas galite padeti?

O prie ko čia Apple? Kaip suprantu, tas iMesh yra Windows programa. Tad rašykite į atitinkamą temą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkata: 21 kovo 2011 - 17:00
QUOTE(valkata @ 2011 03 21, 15:38)
Rekomenduoju vietoj µTorrent naudoti Transmission.

Dekui už patarimą. O kaip išinstaliuoti parsisiustą programą? Ir seniau galėdavau rinktis serijas, kurias noriu parsisiųsti, o dabar spaudi siųstis ir jokios lentelės su serijomis nėr, o iškart siunčia viską.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 03 21, 17:02)
Dekui už patarimą. O kaip išinstaliuoti parsisiustą programą? Ir seniau galėdavau rinktis serijas, kurias noriu parsisiųsti, o dabar spaudi siųstis ir jokios lentelės su serijomis nėr, o iškart siunčia viską..  g.gif

Atsakymus radau pati bigsmile.gif
Atsakyti