Įkraunama...
Įkraunama...

Apple kompiuteris

O iMac kompiuteriam nera kazkaip pakrovejo, kad baterijos taip greitai neissikrautu doh.gif Nes kas savaite issikrauna, o ir isjungineju kaskart unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2011 01 25, 19:11)
O iMac kompiuteriam nera kazkaip pakrovejo, kad baterijos taip greitai neissikrautu  doh.gif Nes kas savaite issikrauna, o ir isjungineju kaskart  unsure.gif

Kokios dar baterijos? iMac yra be baterijų, veikia tik prijungtas prie elektros tinklo.
Atsakyti
Ne ne, ne kompiuteryje baterijos, o peleje ir klaviaturoje, klaviaturoje tai ilgai laiko, o pelej tai per savaite issikrauna g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2011 01 25, 21:06)
Ne ne, ne kompiuteryje baterijos, o peleje ir klaviaturoje, klaviaturoje tai ilgai laiko, o pelej tai per savaite issikrauna  g.gif  unsure.gif

Kokias jūs baterijas naudojate?
Papildyta:
QUOTE(bambalyte @ 2011 01 23, 21:09)
nea, neatsiranda  g.gif o suvedus i Finder nuotraukos pavadinima - ja suranda ir per Preview normaliai atidaro  g.gif Reiskia failas yra, tik jo kazkodel nerodo per iPhoto

Vis tik man atrodo, kad jūs įkėlėte nuotraukas į iPhoto ir paskui su Finder'iu perkėlėte nuotraukas į kitą vietą...

Padarykite iPhoto štai taip, tada ateityje neturėtų kilti tokių nesusipratimų:
user posted image
Atsakyti
Kas energy, philips, daug isbandziau, bet visos taip greit issikrauna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2011 01 25, 22:43)
Kas energy, philips, daug isbandziau, bet visos taip greit issikrauna  unsure.gif

Tai jūs naudojate paprastus elementus?

Deja, teks įsigyti gerus apkraunamus arba taip ir keisti kas savaitę. Asmeniškai aš pirkčiau šitokius Sanyo Eneloop su krovikliu (jei kroviklio dar neturite). Pardavinėjami jie tikrai daug kur, net ir Maksimose. Pas mane Magic Mouse su jais tempia apie tris savaites, pelės nakčiai neišjunginėjame.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2011 01 25, 22:30)
Vis tik man atrodo, kad jūs įkėlėte nuotraukas į iPhoto ir paskui su Finder'iu perkėlėte nuotraukas į kitą vietą...

Padarykite iPhoto štai taip, tada ateityje neturėtų kilti tokių nesusipratimų:
user posted image

kaip man "nukeliauti" iki sitos lenteles? blush2.gif Nu kol kas tai visiska vista jauciuosi su MAc blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bambalyte @ 2011 01 26, 12:34)
kaip man "nukeliauti" iki sitos lenteles?  blush2.gif Nu kol kas tai visiska vista jauciuosi su MAc  blush2.gif

Čia yra iPhoto Preferences. Spausti ⌘, arba eiti per meniu iPhoto -> Preferences
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2011 01 26, 13:11)
Čia yra iPhoto Preferences. Spausti ⌘, arba eiti per meniu iPhoto -> Preferences

Aciu 4u.gif
Buvo pas mane sita varnele jau uzdeta g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambalyte @ 2011 01 26, 13:19)
Aciu  4u.gif
Buvo pas mane sita varnele jau uzdeta  g.gif

Tokiu atveju kažkas ten pas jus iPhoto bibliotokoje susigadino, kai varnelė ten uždėta, tai importuojant nuotraukos yra nukopijuojamos į iPhoto library katalogą ir nuotraukos iPhoto pasidaro nebepriklausomos nuo originalių nuotraukų.

Pabandykite iš Time Machine išsitraukti iPhoto library, kurioje dar yra tos nuotraukos.
Atsakyti
O kur galeciau powerpoint ar kazka panasaus atsisiust? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *perlyte*: 28 sausio 2011 - 14:51
QUOTE(*perlyte* @ 2011 01 28, 15:51)
O kur galeciau powerpoint ar kazka panasaus atsisiust?  ax.gif  4u.gif

Nemokamas:
Open Office

Mokami:
Apple Keynote
Microsoft Office
Atsakyti