kokia nuograuza turi? pagal tai, kas youtube nufilmuota, jis konkreciai stabdo browseryje. kai ciupinejau ora, tokiu stabdziu nejutau.
QUOTE(xxl @ 2010 12 21, 18:16)
kokia nuograuza turi? pagal tai, kas youtube nufilmuota, jis konkreciai stabdo browseryje. kai ciupinejau ora, tokiu stabdziu nejutau.
Nelabai supratau apie kokį stabdymą čia kalbate.
Filmuotas su trijų metų senumo MacBook Pro.
Ej, padekit kas galit
Turiu MAC OS LEOPARD'a , turiu atsisiuntusi microsoft office analoga OPEN OFFICE ir turiu problema - man i worda nekelia jokiu paveksliuku is interneto !!!
Isbandziau visokius variantus kiek zinojau, kaip nieko, taip nieko
PRASAU, PARASYKIT KAIP TAIP PADARYTI
D E K O J U
Turiu MAC OS LEOPARD'a , turiu atsisiuntusi microsoft office analoga OPEN OFFICE ir turiu problema - man i worda nekelia jokiu paveksliuku is interneto !!!
D E K O J U
QUOTE(muksiukas @ 2010 12 22, 04:22)
Ej, padekit kas galit
D E K O J U
D E K O J U
Na, visų pirma, OpenOffice Word'o nėra. Spėju, kad čia klausiate apie Writer. Paveiksliukai įkeliami elementariai (turbūt kaip ir visur kitur): interneto naršyklėje Copy, dokumente Paste.
kursorius keistai sokineja - nors gal cia filmavimo pasekme.
QUOTE(xxl @ 2010 12 22, 12:30)
kursorius keistai sokineja - nors gal cia filmavimo pasekme.
Būtent. Toks šokinėjantis kursorius pasidarė perkėlus video į YouTube
QUOTE(valkata @ 2010 12 22, 12:06)
Na, visų pirma, OpenOffice Word'o nėra. Spėju, kad čia klausiate apie Writer. Paveiksliukai įkeliami elementariai (turbūt kaip ir visur kitur): interneto naršyklėje Copy, dokumente Paste.
Velniai griebtu, o as toki turiu tikrai !!! o vadinasi programa taip: OPENOFFICE.ORG3 !!! Tai gal cia tas pats Writer'is (kaip Jus sakot) nzn, nesu labai kompiuteriste (bet vizualiai atrodo kaip Word'as, Excel'is ir Powepoint'as). Va va, tai ir as taip bandau: Copy-Paste ir ka jus galvojat - snipstas - nieko nesikopina ir nesipeistina
Ka man dabar daryt? man butina kelti paveiksliukus is interneto!!!
Kaip?!?
HELP
Na va jau ir as turiu savo issvajotaji Apple iMac, bet susiduriau su problemele
Gal galit man kazkas paaiskinti kaip ikelti paveiksliuka i SM? nes desiniojo peles klaviso nera, o kur ta linka nukopijuot tai visiskai nesusigaudau
Gal galit man kazkas paaiskinti kaip ikelti paveiksliuka i SM? nes desiniojo peles klaviso nera, o kur ta linka nukopijuot tai visiskai nesusigaudau
QUOTE(*perlyte* @ 2010 12 24, 13:05)
Na va jau ir as turiu savo issvajotaji Apple iMac, bet susiduriau su problemele
Standartiškai pas Apple dešinys pelės klavišas gaunamas paspaudus Control ir spaudžiant pelės klavišą.
Bet taip nepatogu ir geriau pasidaryti, kad tas dešinys klavišas būtų ant pelės. Tai padaroma štai taip:
Beje kopijuoti daug greičių klaviatūros pagalba:
Command+C - copy
Command+V - paste
Su šventėm visus
O kur ta lentele gauti kur 1-ame paveikslelyje ikelete?
QUOTE(*perlyte* @ 2010 12 26, 20:14)
O kur ta lentele gauti kur 1-ame paveikslelyje ikelete?