windows programos atsidaro jei pasileisti windowsus virtualiai arba per bootcampa. pirmu atveju darbine aplinka bus macosine su macsoftu. antru atveju tai bus faktiskai windows kompas su atitinkamom programom.
QUOTE(Satine @ 2010 11 29, 02:54)
Maciau, kad ten opendict kazkoks yra, bet su 30 000 zodziu man nera sansu issiverst o anglonas neatsidaro kaip atskiea programa?
Piesarsko žodynas su 115 ar kiek tai tūkstančių.
Apie Mac.
Jeigu jau sugalvojote pirkti Mac pagalvokite ar tikrai Jums jo reikia.
Atminkite Windows programos ant jo neveiks, nebent ta pati programinė įranga yra sukurta ir Mac OS'ui, nebet jas pasileisite virtualiai (bootcamp, parallel desktop).
Apie mac trumpai:
1. Mac OS X su silpnesnėm charakteristikom dirbs vistiek produktyviau nei Windows.
2. Jeigu norite profesionalaus PC, kurio pagaminimo kokybė būtų išties nepriekaištinga kaip ir Mac ir programinė įranga būtų tobulai suderinta su "geležim" Jums PC kainuos nuo 4000 litų.
3. Jeigu turite giminių ar draugų JAV, siūlyčiau tartis, kad Jums kompą atsiųstų, nes Lietuvoje antkainis nuo 1500 iki 2500lt Mac'ams, o viso to pliusas, tik tai, kad gaunate iDeal garantija, bet jau geriau susimokėti papildomus 250$ ir gauti 3 metų garantiją kurią Jums suteiks ir Lietuvoje iDeal salonuose.
4. Mac OS X yra produktyvaus darbo aparatas, žaidimų ant jo nepažaisit, nes papraščiausiai jų labai mažai išleista Mac'ui.
Klauskite, kas Jus domina, bandysiu į viską atsakyti.
Jeigu jau sugalvojote pirkti Mac pagalvokite ar tikrai Jums jo reikia.
Atminkite Windows programos ant jo neveiks, nebent ta pati programinė įranga yra sukurta ir Mac OS'ui, nebet jas pasileisite virtualiai (bootcamp, parallel desktop).
Apie mac trumpai:
1. Mac OS X su silpnesnėm charakteristikom dirbs vistiek produktyviau nei Windows.
2. Jeigu norite profesionalaus PC, kurio pagaminimo kokybė būtų išties nepriekaištinga kaip ir Mac ir programinė įranga būtų tobulai suderinta su "geležim" Jums PC kainuos nuo 4000 litų.
3. Jeigu turite giminių ar draugų JAV, siūlyčiau tartis, kad Jums kompą atsiųstų, nes Lietuvoje antkainis nuo 1500 iki 2500lt Mac'ams, o viso to pliusas, tik tai, kad gaunate iDeal garantija, bet jau geriau susimokėti papildomus 250$ ir gauti 3 metų garantiją kurią Jums suteiks ir Lietuvoje iDeal salonuose.
4. Mac OS X yra produktyvaus darbo aparatas, žaidimų ant jo nepažaisit, nes papraščiausiai jų labai mažai išleista Mac'ui.
Klauskite, kas Jus domina, bandysiu į viską atsakyti.
Tai pat mac turi daug šaunių galimybių, šiuo metu kai rašau įrašinėju video.
Viskas užtrunka vos kelias sekundes ir aš šiuo video galiu dalintis su draugais.
Jeigu Jums tarkim reikia parodyti draugams, galite iškart nufilmuoti, patalpinti į internetą ir pasidalinti su draugais. Va nuoroda: http://img.naujokas....-11-29_1440.swf
Pataisymas: atsiprašau, kad tekstas nerišlus. Koks gavos eksprontu toks. Beje viskas užtruko 10 sek.
Viskas užtrunka vos kelias sekundes ir aš šiuo video galiu dalintis su draugais.
Jeigu Jums tarkim reikia parodyti draugams, galite iškart nufilmuoti, patalpinti į internetą ir pasidalinti su draugais. Va nuoroda: http://img.naujokas....-11-29_1440.swf
Pataisymas: atsiprašau, kad tekstas nerišlus. Koks gavos eksprontu toks. Beje viskas užtruko 10 sek.
QUOTE(Saulius Naujokas @ 2010 11 29, 20:37)
Ačiū labai (pavyko pasidaryti )
Turiu klausimėlį.
Kur tik skaičiau, rašo jog fotoaparato driver'iu nereikia mac'ui.
Bet įjungus USB jungtį ir fotoaparatą, kompiuteris man jo nerodo...
Būčiau dėkinga už pagalbą.
Pas mane macbook white
fotoaparatas fujifilm finepix
Pas mane macbook white
QUOTE(Atlante @ 2010 12 16, 15:49)
Turiu klausimėlį.
Pas mane macbook white
Pas mane macbook white
Manau, kad fotoaparato instrukcijoje yra labai aiškiai, žingsnis po žingsnio parašyta kaip reikia pasijungti tą fotoaparatą prie kompo. Būna, kad vienus fotoaparatus reikia specialiame režime įjungti, su kitais būtinai reikia naudoti gamintojo programas ir pan.
Bet šiaip geriausia yra ne junginėti fotoaparatą prie kompo, o naudotis kortelių skaitytuvu.
Ne visuose kompiuteriuose yra kortelių skaitytuvai
Dėkui Sauliui už pagalbą parodant jog viskas buvo paprasta
Dėkui Sauliui už pagalbą parodant jog viskas buvo paprasta
QUOTE(Satine @ 2010 11 29, 01:15)
Beje, girdejau, kad apple negalima naudot anglono, nes nepritaikytas...o kokius zodynus naudojat?
Nueikite i www.fotonija.lt ir ten galite isigyti anglono versija skirta specialiai applui tik kaina ne adekvati. Winowsams 30 Lt, MACui 100
Ko jus dejuojat del to Anglono, Mac Os integruotas zodynas yra daug geriau.
Trumpas pavyzdukas kaip viskas veikia:
http://www.youtube.c...h?v=dCv2XrBfrqE
Trumpas pavyzdukas kaip viskas veikia:
http://www.youtube.c...h?v=dCv2XrBfrqE