Įkraunama...
Įkraunama...

Apple kompiuteris

Galvojančius apie Apple gal sudomins:
http://www.supermama...?...&p=42364005
Atsakyti
O tai CD diskus kur yra ideti? Irgi ekrane imontuota? bigsmile.gif
Atsakyti
Jau nereikia, radau kad yra viskas imontuota 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki, galvoju apie Apple macbook ir turiu kelis klausimelius: ar labai sunku priprast prie naujo valdymo? mano darbas pagrinde yra su tekstais, tad reikia daznai keisti kalbas, kopijuoti ir iklijuoti tekstus... Bijau, kad pradzioj gali but lb sunku. O ar galima prie to kompiuterio prijungti pelyte? kiek maciau, yra tik 2usb lizdai, tai jei vienas atiteks pelei, liks tik vienas papildomas... schmoll.gif O kaip su programom? visos veikia, kur ir Windows? busiu dekinga uz ats smile.gif
Atsakyti
del teksto nemanau, kad turetu buti problemos - kaip suprantu, paskutine ofiso versija macui praktiskai nesiskiria nuo pc (bent jau nemaciau skirtumo parduotuveje). uzsakiau sau nauja ora vietoje netbooko - tas pats storis, galingumas didesnis, o jei nepriprasiu prie macoso, be problemu galima bus win7 instaliuoti. del peles - pirk bluetooth pele ir usb bus laisvas. del programu - reikia ziureti ar po macosu yra analogiskos win programos, jei nera arba nepatiogios - vienintelis sprendimo budas - windows per parallels, vmware arba bootacamp.
Atsakyti
Aciu, o macbook white labai skiriasi nuo macbook pro? Siaip nezaidziu, tik kompas butu skirtas darbui, netui ir filmams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2010 11 28, 16:12)
Sveiki, galvoju apie Apple macbook ir turiu kelis klausimelius: ar labai sunku priprast prie naujo valdymo? mano darbas pagrinde yra su tekstais, tad reikia daznai keisti kalbas, kopijuoti ir iklijuoti tekstus... Bijau, kad pradzioj gali but lb sunku. O ar galima prie to kompiuterio prijungti pelyte? kiek maciau, yra tik 2usb lizdai, tai jei vienas atiteks pelei, liks tik vienas papildomas... schmoll.gif O kaip su programom? visos veikia, kur ir Windows? busiu dekinga uz ats smile.gif

Mano nuomone, Makuose valdymas padarytas geriau nei Win. Bet cia jau skonio ir ipratimo reikalas.

Zinoma galima. Geriausia jungti Bluetooth pele, neuzims jokiu USB, bet is kitos puses pas Makus yra labai geras, didelis ir patogus trackpad'as, net nesulyginsi su trackpad'ais, esanciuose kitu gamintoju laptopuose.

Windows programos neis, nes ten kita operacine sistema - Mac OS X.
Papildyta:
QUOTE(Satine @ 2010 11 28, 18:01)
Aciu, o macbook white labai skiriasi nuo macbook pro? Siaip nezaidziu, tik kompas butu skirtas darbui, netui ir filmams smile.gif

Taip, skiriasi. Vien aliuminis MacBook Pro korpusas vs MacBook plastika ka reiskia...

Pagal isvardintus poreikius tai jums isvis laptopo nereikia. Visa tai, ko jums reikia daug maloniau daryti ant 20+ coliu ekrano, nei ant 13-15 coliu laptopinio...

Atsakyti
Pagal isvardintus poreikius tai jums isvis laptopo nereikia. Visa tai, ko jums reikia daug maloniau daryti ant 20+ coliu ekrano, nei ant 13-15 coliu laptopinio...

Vat laptopo kaip tik ir reikia, nes darbui esu "prirista" prie kompo ir el. pasto smile.gif O macbookus tada siulytumet tik programuotojams ir vaizdo medziagos kurejams? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satine: 28 lapkričio 2010 - 23:00
QUOTE(Satine @ 2010 11 29, 00:59)
Vat laptopo kaip tik ir reikia, nes darbui esu "prirista" prie kompo ir el. pasto smile.gif O macbookus tada siulytumet tik programuotojams ir vaizdo medziagos kurejams? biggrin.gif

Ne, aš darbui laptopo isvis nesiulau. Nebent tai mobili darbo vieta.
Atsakyti
Beje, girdejau, kad apple negalima naudot anglono, nes nepritaikytas...o kokius zodynus naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2010 11 29, 02:15)
Beje, girdejau, kad apple negalima naudot anglono, nes nepritaikytas...o kokius zodynus naudojat?

Angloną smile.gif Tik jis ten ne kaip atskira programa, o integruotas į sistemą.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 11 29, 01:19)
Angloną smile.gif Tik jis ten ne kaip atskira programa, o integruotas į sistemą.

Maciau, kad ten opendict kazkoks yra, bet su 30 000 zodziu man nera sansu issiverst smile.gif o anglonas neatsidaro kaip atskiea programa?
Atsakyti