Aha dekui supratau, na kolkas labiausiai demesi atkrepiau i si
http://www.1a.lt/app...c508za/4348980/ nes kaina man tinkamiausia bet kaip suprantu vaizdo plokste prastesne ane?
QUOTE(*perlyte* @ 2010 11 08, 17:48)
Aha dekui supratau, na kolkas labiausiai demesi atkrepiau i si
http://www.1a.lt/app...c508za/4348980/ nes kaina man tinkamiausia bet kaip suprantu vaizdo plokste prastesne ane?
Jei ruošiatės naujausius 3D žaidimus žaisti, tai ko gero per silpna. Bet, iš kitos pusės paėmus, tai aplamai Mac neverta pirkti, jei žaidimai yra prioritetas.
Uoj ne nezaidziu zaidimu
Paprasciausiai noriu apple del jo isskirtinio dizaino, del to kad nesimetytu pilna laidu prie stalo ir kiek skaiciau kad jie atsparus virusams
Paprasciausiai noriu apple del jo isskirtinio dizaino, del to kad nesimetytu pilna laidu prie stalo ir kiek skaiciau kad jie atsparus virusams
QUOTE(*perlyte* @ 2010 11 08, 18:26)
Uoj ne nezaidziu zaidimu
Tai per akis jums bus tos vaizdo plokštės.
Beje, kai pirksite, reikalaukite, kad kompiuteris būtų jau su suinstaliuotu iLife '11 paketu. Bet manau, kad Lietuvoje bus stumdomi neatnaujinti Mac'ai su iLife '09, tad reikalaukite pardavėjo arba duoti iLife '11 paketą arba padaryti nuolaidą.
O gal zinote kur galima isigyti siu kompiuteriu su IiLife '11? Kur siulytumet pirkti?
Nes as ziurejau Ideal salone, tai ten manau neprireikalausi, o kaip paklausiau del nuolaidos tai pasake kad bus padaryta 5% jei turiu studento pazymejima.
Nes as ziurejau Ideal salone, tai ten manau neprireikalausi, o kaip paklausiau del nuolaidos tai pasake kad bus padaryta 5% jei turiu studento pazymejima.
torrentuose ta ilaif '11 galima laisvai susirasti, jei be jo negali gyventi. mane liudina apple politika - isleido du naujus orus, 11 coliu iskart paimciau vietoje netbooko, jei turetu apsvieciama klaviatura ir sdxc korteliu skaitymo irengini. po metu garantuotai tokius isleis o dabar - spyga taukuota... galejo bent kaip opcija pasiulyti - uzmestu po simta zaliu ant kiekvieno irenginio ir pirktu zmones.
O tai tas iLife 9 blogas ar senas jau? As kaip nesusigaudau, tai paaiskinkit man
jei priklauso tai aplamai apie ka kalba eina? be to apple nelabai kas virusus kuria - potencialiu auku gerokai maziau lyginant su pc.
QUOTE(xxl @ 2010 11 08, 23:03)
jei priklauso tai aplamai apie ka kalba eina?
Priklauso, bet tai matant pas mus vykstančią Apple kompų prekybos "apyvartą", galima drąsiai teigti, kad pas mus visi parduodami obuoliai yra su sena iLife versija. LT parduotuvėse teko matyti pardavinėjamus kompus su Mac OS 10.5, kai jau vos ne metai buvo išleista Mac OS 10.6
Pasižiūrėjau Apple užsieninius puslapius ― ten jie siūlo iLife up-to-date program: jei nusiperkamas kompas su iLife '09, tai už simbolinę kainą galima upgreidinti į iLife '11.
Papildyta:
QUOTE(*perlyte* @ 2010 11 08, 22:21)
O tai tas iLife 9 blogas ar senas jau? As kaip nesusigaudau, tai paaiskinkit man
Tai tiesiog sena iLife versija. Nauja versija buvo pristatyta spalio 20d. ir normaliame pasaulyje Macai parduodami su iLife 11.
O koloneles irgi jau kartu yra ar atskirai reikia pirkti?
QUOTE(*perlyte* @ 2010 11 13, 19:09)
O koloneles irgi jau kartu yra ar atskirai reikia pirkti?
iMac turi įmontuotus į korpusą garsiakalbius, jei jūsų klausimas buvo apie tai.