Įkraunama...
Įkraunama...

Apple kompiuteris

Jei kas dar ieško kaip sutaupyti perkant apple kompiuterį, galiu pasiūlyti http://guy.lt/apple. Tikiuosi, kad kam padės.
Atsakyti
QUOTE(applekompiuteris @ 2010 01 05, 20:09)
Jei kas dar ieško kaip sutaupyti perkant apple kompiuterį, galiu pasiūlyti http://guy.lt/apple. Tikiuosi, kad kam padės.

nu kam cia tos reklamos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 01 05, 17:40)
Dekui uz paaiskinimsu ir nuoroda  4u.gif
Skiriasi programu kiekis. As pirkau 13', o mb 15', tai kai kuriu programu pas mane nera, pvz. Garage Band. Daugiau netikrinau smile.gif
Beje, bandau dabar prisimint, bet iLife, berods, as negavau.

Visi Apple kompai yra parduodami su iLife. Greičiausiai jūs tik manote, kad pas jus nėra to iLife paketo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2010 01 06, 07:45)
Visi Apple kompai yra parduodami su iLife. Greičiausiai jūs tik manote, kad pas jus nėra to iLife paketo wink.gif

Yra, bet reikia atskirai instaliuoti is disko. Paciam kompe nebuvo. Kaip tik dabar ta ir darau smile.gif
Atsakyti
Na pasakykit kas nors, ar turit kokių nors problemų, suderinant Apple kompiuteryje sukurtų tekstinių dokumentų skaitymą, persiuntimą ir pan. su PC?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 14 sausio 2010 - 22:28
QUOTE(Vitra @ 2010 01 14, 22:27)
Na pasakykit kas nors, ar turit kokių nors problemų, suderinant Apple kompiuteryje sukurtų tekstinių dokumentų skaitymą, persiuntimą ir pan. su PC?

Aš tokių problemų neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2010 01 14, 23:27)

ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 01 22, 15:09)

thumbup.gif Bręsta bręsta mano noras įsigyti MacBookPro...
Atsakyti
Su Makais yra toks fintas: kaip taisyklė, kuo vartotojas mažiau nusimano kompuose, tuo jam labiau Mac OS X patinka. Kažkaip ten padaryta arbatinukams suprantamiau. O ir sistemą sudirbti yra gerokai sunkiau, nei Windows.
Jei vartotojas puikiai nusimano kompuose, tai nuo Windows perėjus ant Mac, tokios ekstazės nebūna wink.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2010 01 22, 22:10)
Su Makais yra toks fintas: kaip taisyklė, kuo vartotojas mažiau nusimano kompuose, tuo jam labiau Mac OS X patinka. Kažkaip ten padaryta arbatinukams suprantamiau. O ir sistemą sudirbti yra gerokai sunkiau, nei Windows.
Jei vartotojas puikiai nusimano kompuose, tai nuo Windows perėjus ant Mac, tokios ekstazės nebūna wink.gif

Oho,cia tai bent naujiena - kam patinka makas, tas save gali laikyti arbatinuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(muksiukas @ 2010 01 27, 12:55)
Oho,cia tai bent naujiena - kam patinka makas, tas save gali laikyti arbatinuku  g.gif

Na, čia jau tu pats/pati taip sugalvojai. Mano teiginys buvo kitoks.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2010 01 22, 20:10)

Mano nuomone, mac'uose viskas padaryta aiškiai ir paprastai, tik nuo windowsų perėjus kažkiek keista atrodo. O va windowsuose tai tieeeek nereikalingų dalykų doh.gif Visokios lentelės iššokinėja ir pan... Užtat mac'ai ir atrodo suprantamesni smile.gif
Atsakyti