Įkraunama...
Įkraunama...

Apple kompiuteris

Labai susidomėjau Apple kompiuteriais. Kadangi ruošiuosi įsigyti naują kompą, galvoju būtent apie Mac'ą, nebenoriu PC. Gal yra kas nors iš čia naudojančių Mac, norėčiau išgirsti kokių nors komentarų ir nuomonių iš gyvos patirties thumbup.gif
Atsakyti
LABAI Ydomu is kur planojat imti MAC`ui programine iranga?????????? ( nebent pastoviai lankotes JAV)...norėčiau išgirsti kokių nors komentarų ir nuomonių.
Lietuvos salygoms imti MAC - tik jai prie jo pripratot, arba uzsiimat leidybine veikla! (daug programu tam pritakiyta). PVZ. issivaizduokit pele TIK su vienu klavishu (MAC klasika).
Atsakyti
QUOTE(Bighead @ 2006 02 25, 02:25)
LABAI Ydomu is kur planojat imti MAC`ui programine iranga?????????? ( nebent pastoviai lankotes JAV)...norėčiau išgirsti kokių nors komentarų ir nuomonių.
Lietuvos salygoms imti MAC - tik jai prie jo pripratot, arba uzsiimat leidybine veikla! (daug programu tam pritakiyta). PVZ. issivaizduokit pele TIK su vienu klavishu (MAC klasika).

programinę įranga gauti labai lengva, nei kiek nesunkiau nei windowsams, tik gal mažesnis pasirinkimas. tačiau kokių man programų reikės, as turiu kur gauti.
o kodėl jūsų nuomone negalima lietuvoje turėti mac? kai turi mac, nereikia jaudintis, kad dirbant kas nors nulush ir tavo visas darbas nueis šuniui ant uodegos. nereikia saugotis virusų, nereikia pastoviai perinstaliuoti windowsų.
pelė? sekmingai galima naudoti logitech pelę. be to mac os naudotis daug lengviau nei windows os, ji daug paprastesnė ir aiškesnė.
Atsakyti
Mano vyras turi iMac'a ir - jau mes abu - iBook'a. Na ir ka, jokiu problemu, as prie savojo PC keikiuosi kokius 800 kartu dazniau, nei vyras prie iMac'o. Del programu, ju suderinamumo, lituanizacijos ir t.t. irgi jokiu bedu.

Kaira, nedvejok mirksiukas.gif

Beje, Mac'o "vienaklavise" pele yra superine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgana @ 2006 02 25, 17:00)
Mano vyras turi iMac'a ir - jau mes abu - iBook'a. Na ir ka, jokiu problemu, as prie savojo PC keikiuosi kokius 800 kartu dazniau, nei vyras prie iMac'o. Del programu, ju suderinamumo, lituanizacijos ir t.t. irgi jokiu bedu.

Kaira, nedvejok  mirksiukas.gif

Beje, Mac'o "vienaklavise" pele yra superine  thumbup.gif

Labai ačiū už padrąsinimą, nes tikrai labai noriu Mac'o, bet vis kas nors ima gąsdinti smile.gif Turbūt dažniausiai tie, kuire gyvenime prie Mac'o nebuvo prisėdę biggrin.gif Aš būtent apie iMac modelį ir svajoju.
Atsakyti
mes irgi norejom makintosho, bet pardavejas sake, kad labai daug problemu perkant papildomus irenginius kaip pvz printeris kurio draiveriai eu dazniausiai buna tik microsoftui, kad programos neatitinka ir seniau tureto kompo asmeniunius failus kurtus su ofisu sunku perkelti.zodziu atkalbejo.ka jus manot?
Atsakyti
QUOTE(Shandy @ 2006 12 27, 00:54)
mes irgi norejom makintosho, bet pardavejas sake, kad labai daug problemu perkant papildomus irenginius kaip pvz printeris kurio draiveriai eu dazniausiai buna tik microsoftui, kad programos neatitinka ir seniau tureto kompo asmeniunius failus kurtus su ofisu sunku perkelti.zodziu atkalbejo.ka jus manot?

Žinai, aš toki konsultantą-pardavėją atleisčiau iš karto bash.gif Plauna smegenis kaip reikiant. Visiems naujesniems įrenginiams, tvarkyklės yra sukurtos tiek Windows OS, tiek Linux OS, tiek Mac OS. Mac Book`ai yra geras daiktas. Tačiau aš jų nesirenku todėl, kad microsoftas jau įaugęs į kraują... O gaila rolleyes.gif
P.S. jei nepaslaptis, kurioje čia firmoje tokie konsultantai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vytautas :): 27 gruodžio 2006 - 00:42
Turim Macintotosh ir atsidziaugti negalim!!!! 4u.gif
Del spausdintuvu tegul neplauna smegenu! doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 12 27, 00:41-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 27, 00:41)
Mac Book`ai yra geras daiktas. Tačiau aš jų nesirenku todėl, kad microsoftas jau įaugęs į kraują... O gaila  rolleyes.gif
P.S. jei nepaslaptis, kurioje čia firmoje tokie konsultantai?

Tai, kad i MacBook'a galima sekmingai instaliuos windows'us, naujieji macbook'ai su Intel procesoriais.
Atsakyti
Sveiki,gal kas turi geros patirties naudojant macbooka ar apple PC?
As ka tik ji isigijau ir jau norisi sviest lauk,nes esu labai nekantri o cia reik daug praktikuotis nepridarant nesamoniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasuliukas @ 2007 03 25, 13:29)
As ka tik ji isigijau ir jau norisi sviest lauk,nes esu labai nekantri o cia reik daug praktikuotis nepridarant nesamoniu bigsmile.gif

Nepatariu taip daryti, nes tai tikrai geras kompas. Pradžioje taip yra - neviltis, bet kai priprasi, nenorėsi į windozes žiūrėti. O be to, su virusais niekada neturėsi problemų. Obuoliukai jėga.
Atsakyti
QUOTE(rasuliukas @ 2007 03 25, 12:29)

Pasakyk kur ir kada mesi g.gif . Tikrai nepatingėsiu atvykti gaudyti 4u.gif
Atsakyti