Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

QUOTE(Izabele @ 2007 04 05, 21:43)
Nu fainai, o as ispusta kiausini nudaziau dazais kiausiniams, paskui smulkiu iskarpu is serveteles priklijavau ir norejau nulakuot, bet kad ziuriu dazai "nusivaro"  biggrin.gif Na as cia vis su bedom  doh.gif Bet is viso tris pasigaminau, tai kitu nebelakavau - kadangi aplikacijos smulkios, nesimato, kad klijuota ir atrodo dailiai  tongue.gif
O kaip su popieriniu dezuciu dekupazavimu? Negi paprasta kartona tais akriliniais dazais dazyt ir toliau visas tas pacias proceduras atlikinet?  blush2.gif

tikrai taip 4u.gif esu batu dezute apdekupazinus mamai visokiems niekuciams susideti.Daziau,lakavau antik laku,daziau,klijavau serveteles ir vel lakavau tik jau paprastu akriliniu laku.Niu mamai labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 04 05, 21:14)
tikrai taip 4u.gif esu batu dezute apdekupazinus mamai visokiems niekuciams susideti.Daziau,lakavau antik laku,daziau,klijavau serveteles ir vel lakavau tik jau paprastu akriliniu laku.Niu mamai labai patiko ax.gif

o man kazkaip nesiseka su tom popierinem,tiklsiau su tuo antik nesiseka pagrazint jauciu mesiu jas lauk g.gif
ir dar nusipirkau molini vazona ir taip knieti isbandyt ir su antik, bet kazkas minejo kad neina ant keramikos, tai bijau ir pradet, jei neiseis ir ant jo, taip isvis rankos nusvirs verysad.gif

del to kiausinio, ot diriovne as doh.gif nesumasciau kad jis ispustas blush2.gif
Atsakyti
klausimas turincioms patina - ar galetumet nupasakot kokia ji yra.
Jau minejau, kad nusipirkau nauja kraka, bet abu kartus -viska nuploviau, nes pirma karta is vis istrukimai nesigavo, o antra karta gavosi kai kur, bet uztepus patina teko viska plauti doh.gif
Nu vienu zodziu kazkoks kosmaras ta patina - turiu juoda -ja uztepus ji akimirksniu uzdziuna ir pradeda lipti prie ranku, ir jos nebeimanoma nuplauti su vandeniu blink.gif -ji tokia riebi, kaip aliejus koks but - nusiplauna tik su Fairy doh.gif
As isivaizduoju, kad patina turi buti tokia alia akriliniai dazai, kurie gan lengvai uzsitepa ir taip pat lengvai nusiplauna unsure.gif
o pas mane -tai kazkokia nesamone -jau net kremas nepadeda - rankos nuo to sveitimo tos patinos nuo visur -kaip babces 100-metes verysad.gif
Atsakyti
kokia ta tavo patina? mastau.gif ishsitraukiau savishke, tycia pirshtus pasimozojau...nu, nieko...labai lengvai nusiplauna unsure.gif Pati patina (Deco Art "Alles Patina") tokia aliejinga, konsistencija kaip akriliniai dazhai, lengvai tepasi...man tai kaip tik per letai dziuva ir per lengvai nusivalo (arba taip atrodo, nes neryshki,- kashtonine) unsure.gif bet daug su ja nedirbau...ty, tik ant mazhu ploteliu esu tepus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpionas @ 2007 04 05, 21:30)
ir dar nusipirkau molini vazona ir taip knieti isbandyt ir su antik, bet kazkas minejo kad neina ant keramikos, tai bijau ir pradet, jei neiseis ir ant jo, taip isvis rankos nusvirs  verysad.gif

Ant molinio vazono tikrai gaunasi, esu ant kokiu 3 isbandzius Sadolino sendinimo laka ax.gif , ir siaip man geriausiai pavyke deco darbeliai ant moliniu vazonu. Tik , kad jau nebeturiu kam juos dovanoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijana @ 2007 04 06, 09:06)
Ant molinio vazono tikrai gaunasi, esu ant kokiu 3 isbandzius Sadolino sendinimo laka  ax.gif , ir siaip man geriausiai  pavyke deco darbeliai ant moliniu vazonu. Tik , kad jau nebeturiu kam juos dovanoti  lotuliukas.gif

O ar bandei sodinti tiesiai gelytes i juos mastau.gif Nes mane prigasdino, kad nekas buna kai palaistai gelytes.Molis praleidzia dregme doh.gif As ishvis noreciau papuosti kiema dekupazintais moliniais vazonais, realu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 06, 10:35)
O ar bandei sodinti tiesiai gelytes i juos mastau.gif Nes mane prigasdino, kad nekas buna kai palaistai gelytes.Molis praleidzia dregme  doh.gif As ishvis noreciau papuosti kiema dekupazintais moliniais vazonais, realu  g.gif ?

realu,tik manyciau tada reiketu pasirink dazus ir laka skirtus lauko darbams.Na bent jau laka tai tikrai,paprastai jie apsaugo nuo ultravioletiniu spinduliu,lietaus,vejo ir panasiu dalyku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 04 05, 23:33)
kokia ta tavo patina? mastau.gif ishsitraukiau savishke, tycia pirshtus pasimozojau...nu, nieko...labai lengvai nusiplauna unsure.gif  Pati patina (Deco Art "Alles Patina") tokia aliejinga, konsistencija kaip akriliniai dazhai, lengvai tepasi...man tai kaip tik per letai dziuva ir per lengvai nusivalo (arba taip atrodo, nes neryshki,- kashtonine) unsure.gif bet daug su ja nedirbau...ty, tik ant mazhu ploteliu esu tepus rolleyes.gif

cia kai pirkau ta kraklio rinkini-tai kartu buvo ir ta patina ideta-prancuzu firmos
nu toks doh.gif -bandysiu dar karta, bet jau tos patinos -tai ne uz ka netepsiu
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 04 06, 10:29)
realu,tik manyciau tada reiketu pasirink dazus ir laka skirtus lauko darbams.Na bent jau laka tai tikrai,paprastai jie apsaugo nuo ultravioletiniu spinduliu,lietaus,vejo ir panasiu dalyku rolleyes.gif

g.gif O ishvidaus gal irgi nulakuot vazona ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 06, 08:35)
O ar bandei sodinti tiesiai gelytes i juos mastau.gif Nes mane prigasdino, kad nekas buna kai palaistai gelytes.Molis praleidzia dregme  doh.gif As ishvis noreciau papuosti kiema dekupazintais moliniais vazonais, realu  g.gif ?

Ne nesodinu i juos tiesiai, pirma i plastikini vazona isodinu, o kiemui as irgi daryciau kaip o-pa-pa sako.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 05, 22:34)
klausimas turincioms patina - ar galetumet nupasakot kokia ji yra.
Jau minejau, kad nusipirkau nauja kraka, bet abu kartus -viska nuploviau, nes pirma karta is vis istrukimai nesigavo, o antra karta gavosi kai kur, bet uztepus patina teko viska plauti  doh.gif
Nu vienu zodziu kazkoks kosmaras ta patina - turiu juoda -ja uztepus ji akimirksniu uzdziuna ir pradeda lipti prie ranku, ir jos nebeimanoma nuplauti su vandeniu  blink.gif -ji tokia riebi, kaip aliejus koks but - nusiplauna tik su Fairy  doh.gif
As isivaizduoju, kad patina turi buti  tokia alia akriliniai dazai, kurie gan lengvai uzsitepa ir taip pat lengvai nusiplauna  unsure.gif
o pas mane -tai kazkokia nesamone -jau net kremas nepadeda - rankos nuo to sveitimo tos patinos nuo visur -kaip babces 100-metes  verysad.gif

O kodėl neperki iš artmanijos bespalvės patinos? smile.gif Labai gerai su kokia nori spalva susimaišai, neriebi, nesmirda, kiek dariau viskas liuks, pirksiu tik ją-rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 06, 07:44)
g.gif O ishvidaus gal irgi nulakuot vazona  ax.gif

ash tai lakuoju (ir lakuociau, ypac kiemui), nes molis poretas, vanduo skverbiasi i ji, o isheit negali,- dazhu sluoksnis ish ishores, todel jis ir nusipusleja, geriausia uzhlakuot ish visu pusiu kad butu nepershlampamas ir psio.

QUOTE(pavonija @ 2007 04 06, 09:37)
O kodėl neperki iš artmanijos bespalvės patinos? smile.gif Labai gerai su kokia nori spalva susimaišai, neriebi, nesmirda, kiek dariau viskas liuks, pirksiu tik ją-rekomenduoju mirksiukas.gif

man tai koks jausmas, kad vien su akriliniais dazhais galima puikiausiai apsieiti unsure.gif

ash siaip taip ishkankinau savo padekla. Dabar su moshkem padariau.Bet visvien jis man nepatinka schmoll.gif
user posted image
Atsakyti