Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

Noretus papeikt, pavonija, ivairumo delei, bet kad neiseina biggrin.gif Labai faina 4u.gif O tas piesinuku atsispausdinimas man kolkas isvis mistika - ant ko, kaip...
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 04 04, 13:34)
Rodom , rodom ką padarėm lotuliukas.gif , kitoks stilius ax.gif
user posted image

super dezute thumbup.gif tokia sakyciau labai nuotaikinga smile.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie pagyrų Pavonijai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
dekui, mergaites wub.gif
Izabele, na ko ka cia mistika? Paimi popieriu kur buna batu dezutese, priklijuoji izoliacija pakrasciukus prie paprasto spaudintuvu popieriaus( vieno tokio plono spausdintuvas nepaims), idedi ir spausdini toki "abrozdeli" koks tau patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 04 04, 16:04)
dekui, mergaites wub.gif
Izabele, na ko ka cia mistika? Paimi popieriu kur buna batu dezutese, priklijuoji izoliacija pakrasciukus prie paprasto spaudintuvu popieriaus( vieno tokio plono spausdintuvas nepaims), idedi ir spausdini toki "abrozdeli" koks tau patinka biggrin.gif

Prisipazink, ar buvo bent karteli uzstriges spausdintuvas su tokiu priklijuotu lapu? Baisu bandyt, jei toks sansas kad ir vienas is simto doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabele @ 2007 04 04, 16:33)
Prisipazink, ar buvo bent karteli uzstriges spausdintuvas su tokiu priklijuotu lapu? Baisu bandyt, jei toks sansas kad ir vienas is simto  doh.gif  blush2.gif

taigi ir ne viena karta ax.gif , jei del spausdintuvo, tai nieko jam netsitinka, tik nervai jama, ir vel is naujo popieriu reik klijuot, bet serveteliu tokiu nerasi ir neprisipirksi, tai kas lieka daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 04 04, 16:47)
taigi ir ne viena karta ax.gif , jei del spausdintuvo, tai nieko jam netsitinka (..)

Sita dalis labiausiai ir rupi man... Kazkaip baisu, vyras vargu ar sutiks eksperimentuot su spausdintuvu biggrin.gif
Atsakyti
pavonija wow kaip grazu 4u.gif

o man jau antra popierine deze nesigavo verysad.gif nudaziau tamsiai, tada antique , tada sviesiau ir kazkokie skilinejimai bilekokie verysad.gif pries tai su tuo laku dariau tao graziai gavos o cia bezobrazija unsure.gif va kaip

user posted image

o cia jusu teismui ax.gif

user posted image

user posted image

o kur jus tas medines dezutes perkat ? g.gif
Atsakyti
Skorpione, nenusimink, ne viskas pavyksta, gali nuplauti visus tuos dažus ir iš naujo dažyti, viskas pataisoma, kol nelakuota biggrin.gif , žvakutės gražios, bus gaila degint.
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 04 04, 19:44)
Skorpione, nenusimink, ne viskas pavyksta, gali nuplauti visus tuos dažus ir iš naujo dažyti, viskas pataisoma, kol nelakuota biggrin.gif , žvakutės gražios, bus gaila degint.

bet ta deze popierine, tai neiskys ji plaunant? g.gif

zvake ten ta pati, is kitos puses smile.gif broliui dariau ,jis pasineses rytu tematika ax.gif sake grazu wub.gif
Atsakyti
o cia mano dekupazintas kiausaitis
user posted image
user posted image
Atsakyti
niu gi grazu.....o kaip ten pirmoj nuotraukoi skilinejimai padaryti? negi su laku?
Atsakyti