Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

QUOTE(pavonija @ 2007 04 02, 21:21)
smile.gif o kas per naujas krakas?Kažkaip nepastebėjau, čia iš senesnio pirkimo iš ten 2komponentis, nauja  priemonė tik ornamentai kur auksiniai padaryti, tokioj tūbelėj, gal ir nieko papaišaliot, nors galima ir plonu teptuku tą patį padaryti g.gif

http://www.artmanija...26268_iufiu.jpg
as tai jau praradau vilti surasti normalu teptuka plona, turiu ju doh.gif , bet arba jie po vieno panaudojimo man issiziojo arba piesia storai g.gif -nors yra ziauriai ploni unsure.gif
Atsakyti
Mergaites, o kur Kaune (nu blogiausiu atveju Vilniuj) galima krako nusipirkti blush2.gif Ir mazdaug kokia jo kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 03 balandžio 2007 - 07:25
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 03 31, 10:53)
Norejau paklausti mergaites,kai dekoruojat medine dezute vidu taip pat dazote ar paliekate naturalu blush2.gif  4u.gif
ir dar....zinau kad klijuojant serveteles motyva pavirsius turi buti sviesesnis uz servetele,kitaip jos gali nesimatyti.O kaip yra su dekupaziniu popieriu? daikto pavirsius taip pat turi buti sviesesnis uz motyva? Aciu 4u.gif  4u.gif

as dazau tik krastus
popieriui dekupaziniui nesvarbu kokia spalva po juo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 03, 07:22)
Mergaites, o kur Kaune (nu blogiausiu atveju Vilniuj) galima krako nusipirkti  blush2.gif Ir mazdaug kokia jo kaina  mirksiukas.gif

Ziurint kokio -jei vienkomponnencio -tai galima Senukuose Sadolina pirkti, o jei profesional -tai dailes reikmenu parduotuveje. Vilniuje toki maciau Jogailos gatveje esancioje. Dvikomponentis tik dailes reikmenu parduotuvese. Savaji pirkau Meno muzoje -mokejau 35 lt, bet man nepatinka schmoll.gif :
1. slykstus kvapas;
2. lipnus, tad butina tureti ir vaitspirito, nes kitaip nenusiplauna ;
3. uztepus gaunasi tokia purvina geltona spalva;
4. man pirmas kartas nepavyko-jokiu sutrukimu nesigavo -tad teko viska nuplauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 03, 08:22)
Mergaites, o kur Kaune (nu blogiausiu atveju Vilniuj) galima krako nusipirkti  blush2.gif Ir mazdaug kokia jo kaina  mirksiukas.gif

O kuo netinka iš "Artmanijos" užsisakyt? Taigi atsiųs tau į namus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 04 03, 09:26)
O kuo netinka iš "Artmanijos" užsisakyt? Taigi atsiųs tau į namus...  g.gif

doh.gif Nezinojau kad galima blush2.gif Aciu mirksiukas.gif Bet kaip pradedanciajai turbut uzteks ir sadolino pradziai rolleyes.gif
Atsakyti
Čia galite rasti gražių drugelių ir kai ko dar atsispausdinti...
Paveiksleliai
Atsakyti
siandien nuejau i batu parduotuve ir gavau daug puikaus balto batu popieriaus smile.gif
nors pardaveja ganetinai keistai paziurejo i toki mano prasyma biggrin.gif aj, ka jinai supranta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalissta: 03 balandžio 2007 - 14:40
Graziai pavonija pridarius 4u.gif Noriu pasitikslint darbu seka, ismeginau Sadolino ANTIQUE laka, bet nesekmingai: nudaziau pavirsiu, tada uzklijavau servetele, tada uztepiau laku, o kai apdziuvo - vel dazais, tik sviesesniais, taciau visas mano paveikslelis uzsidaze.. biggrin.gif Kaip reiketu teisingai daryt, kad itrukimai ant serveteles piesinio matytus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabele @ 2007 04 03, 19:05)
Graziai pavonija pridarius  4u.gif  Noriu pasitikslint darbu seka, ismeginau Sadolino ANTIQUE laka, bet nesekmingai: nudaziau pavirsiu, tada uzklijavau servetele, tada uztepiau laku, o kai apdziuvo - vel dazais, tik sviesesniais, taciau visas mano paveikslelis uzsidaze.. biggrin.gif Kaip reiketu teisingai daryt, kad itrukimai ant serveteles piesinio matytus?  blush2.gif

tai neskaitei ankstesniu temu -nes oij kiek ten kartu apie tai buvo rasyta doh.gif
Sadolinas yra vienkomponentis lakas -tad servetele galima klijuoti tik ant paskutiniam etape.
Pirma dazai tamsus, apdziuna -tepi sadolina -apdziuna, tada priesinga kryptimi tepi sviesius dazus. kai viskas nudziuna -klijuoji servetele. jei pirmas dazu sluoksnis tamsus -tai per servetele ir persisvies ir atrodys kaip sutrukinejus.
pvz
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 03, 20:41)
tai neskaitei ankstesniu temu -nes oij kiek ten kartu apie tai buvo rasyta  doh.gif
Sadolinas yra vienkomponentis lakas -tad servetele galima klijuoti tik ant paskutiniam etape.
Pirma dazai tamsus, apdziuna -tepi sadolina -apdziuna, tada priesinga kryptimi tepi sviesius dazus. kai viskas nudziuna -klijuoji servetele. jei pirmas dazu sluoksnis tamsus -tai per servetele ir persisvies ir atrodys kaip sutrukinejus.
pvz

Aciu thumbup.gif 4u.gif Ankstesniu temu tikrai neskaiciau, nes man dar buvo ne iki dekupazo... blush2.gif biggrin.gif Neseniai i pradinukiu gretas isirasiau ax.gif O po visu situ atliktu darbu, t.y. uzklijavus servetele,dar ir paprastu laku nulakuoti, kaip suprantu?
Atsakyti
QUOTE(Izabele @ 2007 04 03, 20:12)
O po visu situ atliktu darbu, t.y. uzklijavus servetele,dar ir paprastu laku nulakuoti, kaip suprantu?

taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Rodom , rodom ką padarėm lotuliukas.gif , kitoks stilius ax.gif
user posted image
Atsakyti