Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

Sveikutės turiu atliekamų servetėlių, gal ką sudomins ? 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O ma kaip tik labai originaliai atrodo tie iskilimukai ir nelygus krasteliai nail.gif ne viskas, kas tobula, yra graziausia
Atsakyti
hi.gif Sveikos, merginos 4u.gif
Priimkit mane i savo saunia kompanija.
Prisikaiciau daug apie dekupaza rolleyes.gif Prisiziurejau ir nusprendziau ishbandyti pati. Pradesiu nuo moliniu vazonu gelem ax.gif
Gal turit kokiu greitu patarimu naujokei? blush2.gif
Atsakyti
Norejau paklausti mergaites,kai dekoruojat medine dezute vidu taip pat dazote ar paliekate naturalu blush2.gif 4u.gif
ir dar....zinau kad klijuojant serveteles motyva pavirsius turi buti sviesesnis uz servetele,kitaip jos gali nesimatyti.O kaip yra su dekupaziniu popieriu? daikto pavirsius taip pat turi buti sviesesnis uz motyva? Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 29, 12:18)
tai cia tu kalbi apie klijavima ant medziagos?
kazkas tikrai siule purkstas klijuoti  doh.gif -nes as isbandziau ir labai pasigailejau  verysad.gif

ne, as viska taip klijuoju smile.gif ne tik ant medziagos.
kazkaip pastebejau, jog jei klijuoju sausa servetele, tai klijavimo etape ji man kiek issitempia kartais lotuliukas.gif
o apie purkstas ir as prisimenu diskusija. bet ar ten nebuvo lyg ir taip: uzdedi servetele ant daikto, o po to lengvai papurski, kad "priliptu taip kaip guli"? as tai bent jau taip isivaizdavau 4u.gif bet sitaip dar niekad nesu bandzius.
Atsakyti
Kad tema nemerdėtų rodau porą darbelių smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 04 02, 14:36)
Kad tema nemerdėtų rodau porą darbelių  smile.gif

kaip visada wub.gif
su kuo krekinai? gal isbandei ta nauja artmanijos kraka ax.gif
Atsakyti
Paveikslėliai kaip visada wub.gif
biggrin.gif
spausdinai ant batų popieriaus? Velnias kuom jį pakeist, nes noriu ir aš atsispaudint, ale batų tikrai nežadu dėl to pirkt... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 02 balandžio 2007 - 20:56
IF, tau tai batu popierius, o man tai printeris problema doh.gif
Arba liepsiu MB darbe ant batu popieriaus man paspausdint unsure.gif

Pavonija,- kaip visada,- nerealiai grazhu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 02 balandžio 2007 - 21:01
QUOTE(uups @ 2007 04 02, 21:01)
IF, tau tai batu popierius, o man tai printeris problema doh.gif

man tai kita problema -turiu printeri, bet kai spalvotai praktiskai nespausdindavau -tai kai baigesi nusipirkau pigaus -tai tokia kokybe gaunasi doh.gif, kad nieko spausdinti neiseina verysad.gif
teks laukti kada baigsis ir pirkti gera ax.gif
Atsakyti
Tik įtariu darbe lazerinis printeris - o jį tai bijočiau kišt batų popierių - nes neaišku kaip printeris sureguos į tokį pokštą - kiek žinau į lazerinius bet ko kišt negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 02, 20:24)
kaip visada  wub.gif
su kuo krekinai? gal isbandei ta nauja artmanijos kraka  ax.gif

smile.gif o kas per naujas krakas?Kažkaip nepastebėjau, čia iš senesnio pirkimo iš ten 2komponentis, nauja priemonė tik ornamentai kur auksiniai padaryti, tokioj tūbelėj, gal ir nieko papaišaliot, nors galima ir plonu teptuku tą patį padaryti g.gif
IF..., kaip visada dar ant popieriaus iš batų dėžučių, aulinius kai pirkau, tai nemažai buvo jo lotuliukas.gif
uups rolleyes.gif ačiū
Atsakyti