Sveikutės turiu atliekamų servetėlių, gal ką sudomins ?
O ma kaip tik labai originaliai atrodo tie iskilimukai ir nelygus krasteliai ne viskas, kas tobula, yra graziausia
Sveikos, merginos
Priimkit mane i savo saunia kompanija.
Prisikaiciau daug apie dekupaza Prisiziurejau ir nusprendziau ishbandyti pati. Pradesiu nuo moliniu vazonu gelem
Gal turit kokiu greitu patarimu naujokei?
Priimkit mane i savo saunia kompanija.
Prisikaiciau daug apie dekupaza Prisiziurejau ir nusprendziau ishbandyti pati. Pradesiu nuo moliniu vazonu gelem
Gal turit kokiu greitu patarimu naujokei?
Norejau paklausti mergaites,kai dekoruojat medine dezute vidu taip pat dazote ar paliekate naturalu
ir dar....zinau kad klijuojant serveteles motyva pavirsius turi buti sviesesnis uz servetele,kitaip jos gali nesimatyti.O kaip yra su dekupaziniu popieriu? daikto pavirsius taip pat turi buti sviesesnis uz motyva? Aciu
ir dar....zinau kad klijuojant serveteles motyva pavirsius turi buti sviesesnis uz servetele,kitaip jos gali nesimatyti.O kaip yra su dekupaziniu popieriu? daikto pavirsius taip pat turi buti sviesesnis uz motyva? Aciu
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 29, 12:18)
tai cia tu kalbi apie klijavima ant medziagos?
kazkas tikrai siule purkstas klijuoti -nes as isbandziau ir labai pasigailejau
kazkas tikrai siule purkstas klijuoti -nes as isbandziau ir labai pasigailejau
ne, as viska taip klijuoju ne tik ant medziagos.
kazkaip pastebejau, jog jei klijuoju sausa servetele, tai klijavimo etape ji man kiek issitempia kartais
o apie purkstas ir as prisimenu diskusija. bet ar ten nebuvo lyg ir taip: uzdedi servetele ant daikto, o po to lengvai papurski, kad "priliptu taip kaip guli"? as tai bent jau taip isivaizdavau bet sitaip dar niekad nesu bandzius.
Kad tema nemerdėtų rodau porą darbelių
QUOTE(pavonija @ 2007 04 02, 14:36)
Kad tema nemerdėtų rodau porą darbelių
kaip visada
su kuo krekinai? gal isbandei ta nauja artmanijos kraka
Paveikslėliai kaip visada
spausdinai ant batų popieriaus? Velnias kuom jį pakeist, nes noriu ir aš atsispaudint, ale batų tikrai nežadu dėl to pirkt...
spausdinai ant batų popieriaus? Velnias kuom jį pakeist, nes noriu ir aš atsispaudint, ale batų tikrai nežadu dėl to pirkt...
IF, tau tai batu popierius, o man tai printeris problema
Arba liepsiu MB darbe ant batu popieriaus man paspausdint
Pavonija,- kaip visada,- nerealiai grazhu
Arba liepsiu MB darbe ant batu popieriaus man paspausdint
Pavonija,- kaip visada,- nerealiai grazhu
QUOTE(uups @ 2007 04 02, 21:01)
IF, tau tai batu popierius, o man tai printeris problema
man tai kita problema -turiu printeri, bet kai spalvotai praktiskai nespausdindavau -tai kai baigesi nusipirkau pigaus -tai tokia kokybe gaunasi , kad nieko spausdinti neiseina
teks laukti kada baigsis ir pirkti gera
Tik įtariu darbe lazerinis printeris - o jį tai bijočiau kišt batų popierių - nes neaišku kaip printeris sureguos į tokį pokštą - kiek žinau į lazerinius bet ko kišt negalima
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 02, 20:24)
o kas per naujas krakas?Kažkaip nepastebėjau, čia iš senesnio pirkimo iš ten 2komponentis, nauja priemonė tik ornamentai kur auksiniai padaryti, tokioj tūbelėj, gal ir nieko papaišaliot, nors galima ir plonu teptuku tą patį padaryti
IF..., kaip visada dar ant popieriaus iš batų dėžučių, aulinius kai pirkau, tai nemažai buvo jo
uups ačiū