Žodžiu, neužteko man kantrybės giriuosi dar nelakuota ir viduj nesutvarkyta dėžute (ot pagyrų puodas )
Čia dėžutės dangtelis iš vidaus. Pačią dėžutę dar reikia išklot aksomu, nes dabar ta keramika viduj man kažkokia šalta.
O čia dangtelis iš išorės. Tik keista, nes tikrovėj spalva tokia pastelinė plytų, o nuotraukose - vos ne rožinė
AAA, atsiprašau už dideles nuotraukas
Čia dėžutės dangtelis iš vidaus. Pačią dėžutę dar reikia išklot aksomu, nes dabar ta keramika viduj man kažkokia šalta.
O čia dangtelis iš išorės. Tik keista, nes tikrovėj spalva tokia pastelinė plytų, o nuotraukose - vos ne rožinė
AAA, atsiprašau už dideles nuotraukas
niu labai grazi dezute
o cia as rodau savo dezute,toji kuri buvo sulipusi,ant galines sieneles patysit "randa"
http://s149.photobuc...ms/s50/o-pa-pa/
Papildyta:
nelabai dailiai padaryta,bet as dar mokausi
o cia as rodau savo dezute,toji kuri buvo sulipusi,ant galines sieneles patysit "randa"
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 05 06, 16:06)
niu labai grazi dezute
Papildyta:
Papildyta:
ačiū
o tavo dėžutėj to broko tai ir neradau nes sendinta, tai nežinia net kurioj vietoj ieškot. viskas
matosi matosi ant galines sieneles raudonas dryzis niu bet ka padarysi,kitakart zinosiu aciu uz ivertinima pradedanciajam tai labai svarbu
Aš irgi pagirsiu. Abiejų dėžutės gražios už tai, akd dekupažinat po balioną
Mano pirmas blynas
o, grazus blynas - neprisviles kaip toki dideli plota apklijavai? is daleliu ar visa iskart lipinai? Ir ar man atrodo, ar tas vazonas isties grubletas? jis toks buvo ar kazkaip padarei? nes labai idomiai atrodo.
Sveikos,bandžiau su krakel,bet nesigauna man,daryk,ką nori
Labas visoms,
Jungiuosi ir as i jusu gretas - jau gera savaite skaitineju temas nuo pat pirmosios ir pagrindiniai darbai i sona kazkaip pasitrauke
Tai va turiu toki senovini staliuka - tai vakar visa diena ji slifavau - bet jau darbas padarytas O dabar reikia ieskoti jusu prirasytuose psl. ka daryti toliau - nes kiek skaitau tiksliai ka daryti su mediniu daiktu neparasyta, o gal dar nedaskaiciau
tad gal galit nurdodyti(jeigu zinote) tikslesni psl. kur surasti
Aciu visoms
P.S. dar buvau Klaipedoj i artmanija uzsukusi pasiteirauti del kursu - tai sake, kad apie tokia galimybe jie prades mastyti, bet turbut kol sumastys - is smalsumo ir pati ismoksiu
Jungiuosi ir as i jusu gretas - jau gera savaite skaitineju temas nuo pat pirmosios ir pagrindiniai darbai i sona kazkaip pasitrauke
Tai va turiu toki senovini staliuka - tai vakar visa diena ji slifavau - bet jau darbas padarytas O dabar reikia ieskoti jusu prirasytuose psl. ka daryti toliau - nes kiek skaitau tiksliai ka daryti su mediniu daiktu neparasyta, o gal dar nedaskaiciau
Aciu visoms
P.S. dar buvau Klaipedoj i artmanija uzsukusi pasiteirauti del kursu - tai sake, kad apie tokia galimybe jie prades mastyti, bet turbut kol sumastys - is smalsumo ir pati ismoksiu
[quote=sinsiliuks,2007 05 08, 10:35]
Labas visoms,
Aciu visoms
turbut kad nedaskaitei su mediniu pavirsiu reikia dirbti taip kaip ir su moliniu ar dar kokiu kitu.Dazyti,klijuoti motyvus,lakuoti.Jei naudosi sendinima,tai 1.dazyti tokia spalvo kokie bus itrukimai
2.sendinimo lakas
3.pagrindine spalva
4.klijuojami motyvai
5.lakuojama
Papildyta:
Tiesa,jei sendinsi, su dvikomponenciais lakais darbo eiga kitokia.As dirbu su sadolino laku,tai ji ir turejau galvoje
Papildyta:
lyg ir yra sutrukinejimai,tik noretusi kad ryskesni butu
Papildyta:
nors foto nelabai ryski tai sunku ir iziuret
Labas visoms,
Aciu visoms
turbut kad nedaskaitei su mediniu pavirsiu reikia dirbti taip kaip ir su moliniu ar dar kokiu kitu.Dazyti,klijuoti motyvus,lakuoti.Jei naudosi sendinima,tai 1.dazyti tokia spalvo kokie bus itrukimai
2.sendinimo lakas
3.pagrindine spalva
4.klijuojami motyvai
5.lakuojama
Papildyta:
Tiesa,jei sendinsi, su dvikomponenciais lakais darbo eiga kitokia.As dirbu su sadolino laku,tai ji ir turejau galvoje
Papildyta:
QUOTE(rulle @ 2007 05 08, 09:44)
Sveikos,bandžiau su krakel,bet nesigauna man,daryk,ką nori
lyg ir yra sutrukinejimai,tik noretusi kad ryskesni butu
Papildyta:
QUOTE(rulle @ 2007 05 08, 09:44)
Sveikos,bandžiau su krakel,bet nesigauna man,daryk,ką nori [img]
nors foto nelabai ryski tai sunku ir iziuret
QUOTE(rulle @ 2007 05 08, 07:44)
keista , nes su situo man visada gavosi- pirma tepi ta balta, o kai jis pasidaro skaidrus tepi to antro ir kai isdziusta itrinu dazais arba seseliais -nu visada gaunasi -gal per mazai tepei kurio nors