Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

sadolin antique būna padėtas ne prie lakų, reikia klausti konsultantų, jei nori rasti, nes kitaip beveik be šansų...
Atsakyti
Žodžiu, neužteko man kantrybės biggrin.gif giriuosi dar nelakuota ir viduj nesutvarkyta dėžute (ot pagyrų puodas lotuliukas.gif )
Čia dėžutės dangtelis iš vidaus. Pačią dėžutę dar reikia išklot aksomu, nes dabar ta keramika viduj man kažkokia šalta.
user posted image
O čia dangtelis iš išorės. Tik keista, nes tikrovėj spalva tokia pastelinė plytų, o nuotraukose - vos ne rožinė g.gif
user posted image

AAA, atsiprašau už dideles nuotraukas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 06 gegužės 2007 - 14:57
niu labai grazi dezute thumbup.gif
o cia as rodau savo dezute,toji kuri buvo sulipusi,ant galines sieneles patysit "randa" doh.gif
http://s149.photobuc...ms/s50/o-pa-pa/
Papildyta:
nelabai dailiai padaryta,bet as dar mokausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 05 06, 16:06)
niu labai grazi dezute thumbup.gif
o cia as rodau savo dezute,toji kuri buvo sulipusi,ant galines sieneles patysit "randa" doh.gif
http://s149.photobuc...ms/s50/o-pa-pa/
Papildyta:
nelabai dailiai padaryta,bet as dar mokausi ax.gif

ačiū drinks_cheers.gif
o tavo dėžutėj to broko tai ir neradau lotuliukas.gif nes sendinta, tai nežinia net kurioj vietoj ieškot. viskas thumbup.gif
Atsakyti
matosi matosi ant galines sieneles raudonas dryzis blush2.gif niu bet ka padarysi,kitakart zinosiu g.gif aciu uz ivertinima pradedanciajam tai labai svarbu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi pagirsiu. tongue.gif Abiejų dėžutės gražios thumbup.gif už tai, akd dekupažinat po balioną 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmas blynas g.gif user posted image
Atsakyti

o, grazus blynas - neprisviles 4u.gif kaip toki dideli plota apklijavai? is daleliu ar visa iskart lipinai? Ir ar man atrodo, ar tas vazonas isties grubletas? jis toks buvo ar kazkaip padarei? nes labai idomiai atrodo. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,bandžiau su krakel,bet nesigauna man,daryk,ką nori doh.gif user posted image
Atsakyti
Labas visoms,

Jungiuosi ir as i jusu gretas - jau gera savaite skaitineju temas nuo pat pirmosios smile.gif ir pagrindiniai darbai i sona kazkaip pasitrauke lotuliukas.gif
Tai va turiu toki senovini staliuka - tai vakar visa diena ji slifavau - bet jau darbas padarytas biggrin.gif O dabar reikia ieskoti jusu prirasytuose psl. ka daryti toliau - nes kiek skaitau tiksliai ka daryti su mediniu daiktu neparasyta, o gal dar nedaskaiciau blush2.gif
tad gal galit nurdodyti(jeigu zinote) tikslesni psl. kur surasti ax.gif
Aciu visoms aciuks.gif

P.S. dar buvau Klaipedoj i artmanija uzsukusi pasiteirauti del kursu - tai sake, kad apie tokia galimybe jie prades mastyti, bet turbut kol sumastys - is smalsumo ir pati ismoksiu smile.gif
Atsakyti
[quote=sinsiliuks,2007 05 08, 10:35]
Labas visoms,

Jungiuosi ir as i jusu gretas - jau gera savaite skaitineju temas nuo pat pirmosios smile.gif ir pagrindiniai darbai i sona kazkaip pasitrauke lotuliukas.gif
Tai va turiu toki senovini staliuka - tai vakar visa diena ji slifavau - bet jau darbas padarytas biggrin.gif O dabar reikia ieskoti jusu prirasytuose psl. ka daryti toliau - nes kiek skaitau tiksliai ka daryti su mediniu daiktu neparasyta, o gal dar nedaskaiciau blush2.gif
tad gal galit nurdodyti(jeigu zinote) tikslesni psl. kur surasti ax.gif
Aciu visoms aciuks.gif
turbut kad nedaskaitei mirksiukas.gif su mediniu pavirsiu reikia dirbti taip kaip ir su moliniu ar dar kokiu kitu.Dazyti,klijuoti motyvus,lakuoti.Jei naudosi sendinima,tai 1.dazyti tokia spalvo kokie bus itrukimai
2.sendinimo lakas
3.pagrindine spalva
4.klijuojami motyvai
5.lakuojama
Papildyta:
Tiesa,jei sendinsi, su dvikomponenciais lakais darbo eiga kitokia.As dirbu su sadolino laku,tai ji ir turejau galvoje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rulle @ 2007 05 08, 09:44)
Sveikos,bandžiau su krakel,bet nesigauna man,daryk,ką nori doh.gif user posted image

lyg ir yra sutrukinejimai,tik noretusi kad ryskesni butu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rulle @ 2007 05 08, 09:44)
Sveikos,bandžiau su krakel,bet nesigauna man,daryk,ką nori doh.gif [img]

nors foto nelabai ryski tai sunku ir iziuret g.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2007 05 08, 07:44)
Sveikos,bandžiau su krakel,bet nesigauna man,daryk,ką nori doh.gif
http://u.foto.radika...547b80e9d34.jpg

keista g.gif , nes su situo man visada gavosi- pirma tepi ta balta, o kai jis pasidaro skaidrus tepi to antro ir kai isdziusta itrinu dazais arba seseliais -nu visada gaunasi -gal per mazai tepei kurio nors g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 08 gegužės 2007 - 10:45