Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 28, 23:38)
viskas nusiplauna su vandeniu kol nera lakuota laku  ax.gif

tai kad su tuo antik jau palakuotas unsure.gif nebepavyks pataisyt, o viska sveist su svitriniu tai ohoho blink.gif tegu bus taip kaip yra ax.gif
vakar taip patiko su tuo sendinanciu laku dirbt, kad paskui slankiojau po namus ir ieskojau ka cia pasendint tongue.gif bet neradau ax.gif reiks vaziuot kokiu vazonu moliniu prisipirkt ar ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpionas @ 2007 03 29, 10:16)
vakar taip patiko su tuo sendinanciu laku dirbt, kad paskui slankiojau po namus ir ieskojau ka cia pasendint  tongue.gif bet neradau  ax.gif reiks vaziuot kokiu vazonu moliniu prisipirkt ar ka  smile.gif

na su vienkomponenčiu tai vazonų sendint man niekaip nesigavo verysad.gif kažkaip nuteka žemyn....
Atsakyti
QUOTE(Smiglė @ 2007 03 29, 08:25)
na su vienkomponenčiu tai vazonų sendint man niekaip nesigavo  verysad.gif kažkaip nuteka žemyn....

man vazonai irgi niekaip nepasiduoda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 28, 23:12)
scare.gif  scare.gif tai ko tu cia neparashei  bash.gif

o krakas koks? gal koks 'subtle'? bigsmile.gif

blink.gif bet as apie tai esu rasiusi kazkurioje temoje, nes gerai pamenu, kad sizike rase, jog ji taip daro -ta prasme klijuoja purkstas, as pabandziau ir man ziauriai susiraukslejo kai klijavau -tai teko ismesti ir pasiguodziau blush2.gif

o krakas tai turbut is tu subtle -tik jis su gelsvu atspalviu parasyta- butinai reiks iki velyku kaip nors pasidaryti, nes visa sia savaite iki isnaktu vargau su vazonu-ryt reikia geles prsodinti -tai pinigeliui vazona tepliojau.
gal sestadieni pavyks ikleti jo ir tos dezutes nuotraukas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Skorpionas @ 2007 03 29, 09:16)
tai kad su tuo antik jau palakuotas  unsure.gif nebepavyks pataisyt, o viska sveist

g.gif -tai tas sadolino antikas nusiplauna -as esu pati ne karta plovus -tik aisku dazu gaila, bet viskas labai graziai nusiplove- neliko ne demeles. Tiesa nuplauti rusiskus akrilus- nevisada pavyksta doh.gif
va dvikomponencio nesu bandzius plauti -tai negaliu garantuoti
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 29, 12:00)
blink.gif  bet as apie tai esu rasiusi kazkurioje temoje, nes gerai pamenu, kad sizike rase, jog ji taip daro -ta prasme klijuoja purkstas, as pabandziau ir man ziauriai susiraukslejo kai klijavau -tai teko ismesti ir pasiguodziau  blush2.gif

o krakas tai turbut is tu subtle -tik jis su gelsvu atspalviu parasyta- butinai reiks iki velyku kaip nors pasidaryti, nes visa sia savaite iki isnaktu vargau su vazonu-ryt reikia geles prsodinti -tai pinigeliui vazona tepliojau.
gal sestadieni pavyks ikleti jo ir tos dezutes nuotraukas  ax.gif
Papildyta:
g.gif  -tai tas sadolino antikas nusiplauna -as esu pati ne karta plovus -tik aisku dazu gaila, bet viskas labai  graziai nusiplove- neliko ne demeles. Tiesa nuplauti rusiskus akrilus- nevisada pavyksta  doh.gif
va dvikomponencio nesu bandzius plauti -tai negaliu garantuoti

che che, as visai ne purkstas klijuoju schmoll.gif 4u.gif as gi issikerpu servetele, apverciu ja ant plastikines lentutes, ir sepeteliu su mediumu patepu is blogosios puses. o tada atsargiai nuo plastikines lentutes atlupu ir dedu ant norimo daikto, o tada su mediume sepeteliu suvilgytu atsargiai viska islyginu ir sutvarkau. toks tat mano metodas 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 29, 09:00)
blink.gif  bet as apie tai esu rasiusi kazkurioje temoje, nes gerai pamenu, kad sizike rase, jog ji taip daro -ta prasme klijuoja purkstas, as pabandziau ir man ziauriai susiraukslejo kai klijavau -tai teko ismesti ir pasiguodziau  blush2.gif

nu tai pati vishta tada esu doh.gif pabandziau dabar klijuot,- raukshlejasi nerealiai blink.gif dar bandysiu ishlygint....
nu bet kaip serveteles gaila verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(sizike @ 2007 03 29, 09:04)
che che, as visai ne purkstas klijuoju  schmoll.gif  4u.gif as gi issikerpu servetele, apverciu ja ant plastikines lentutes, ir sepeteliu su mediumu patepu is blogosios puses. o tada atsargiai nuo plastikines lentutes atlupu ir dedu ant norimo daikto, o tada su mediume sepeteliu suvilgytu atsargiai viska islyginu ir sutvarkau. toks tat mano metodas  4u.gif  ax.gif

hmmm...gal mane toks metodas ishgelbetu g.gif bet gana dideli motyvai, kazhi ar pavyktu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2007 03 29, 11:04)
che che, as visai ne purkstas klijuoju  schmoll.gif  4u.gif as gi issikerpu servetele, apverciu ja ant plastikines lentutes, ir sepeteliu su mediumu patepu is blogosios puses. o tada atsargiai nuo plastikines lentutes atlupu ir dedu ant norimo daikto, o tada su mediume sepeteliu suvilgytu atsargiai viska islyginu ir sutvarkau. toks tat mano metodas  4u.gif  ax.gif

tai cia tu kalbi apie klijavima ant medziagos?
kazkas tikrai siule purkstas klijuoti doh.gif -nes as isbandziau ir labai pasigailejau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 29, 11:30)
man vazonai irgi niekaip nepasiduoda verysad.gif

g.gif tai kiba net nebandyt ant vazonu, o tiek prisifantazavau kaip bus grazu ax.gif ant ko dar nesigauna? vakar ant medines dezes ir mediniuu remeliu dariau tai tikrai gaunas smile.gif dar atradima padariau,(aisku jus tai zinojot ax.gif ) kad kai plonai patepi tai tokie smulkus skilinejimai gaunas , o kai storiau tai tokie faini galingi thumbup.gif tiesa o jus ta antik su teptuku tepat ar voleliu? nes ten parodyta kad tipo su voleliu reik, o as tepiau su teptuku g.gif sakau gal patogiau su voleliu?
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2007 03 28, 20:32)
o jums taip nera? as pradet pradedu ir turiu staigiai padaryt, arba jei kazkas mane uzdarytu ir neislestu, kol nebaigciau, butu gerai, nes kitaip nebaigiu doh.gif
pradejau toburete, nudaziau, gelyciu prikarpiau...ir laukiu sventu kaledu doh.gif

blush2.gif man tas pats, padėklas stovi kaip gyvas priekaištas, lae rankos iki jo neišsitiesia, o dukters pradėtas siuvinėti paltas nuo rudens stovi blush2.gif

QUOTE(uups @ 2007 03 28, 23:12)
ragas,- busiu sudirbus pacia geriausia savo servetele doh.gif  ir nera tokiu pirkt daugiau cray.gif bandysiu lygint ryt, gal pagerinsiu situacija kaipnors unsure.gif

tokią kur mums siuntei? jei tokią tai galiu atsiųsti tau atgal, nes aš dabar nieko nedarau, o ir prasimuščiau be jos ax.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 29, 11:18)
kazkas tikrai siule purkstas klijuoti  doh.gif -nes as isbandziau ir labai pasigailejau  verysad.gif

tikrai taip, buvo nuoroda iš rusiško rankdarbių puslapio mirksiukas.gif
QUOTE(Skorpionas @ 2007 03 29, 13:28)
o jus ta antik su teptuku tepat ar voleliu? nes ten parodyta kad tipo su voleliu reik, o as tepiau su teptuku  g.gif sakau gal patogiau su voleliu?

manu, kad čia kas kaip įpratęs, vienam teptukas mieliau, kitam volelis
Atsakyti
QUOTE(vitta @ 2007 03 29, 14:36)
tokią kur mums siuntei? jei tokią tai galiu atsiųsti tau atgal, nes aš dabar nieko nedarau, o ir prasimuščiau be jos  ax.gif

aciu uz gera shirdi, bet ir ash kanors kitka galiu gi uzhklijuot irnesakyk.gif

vargais negalais uzlipinau tas aguonas, paskui apsiziurejau,kad raukshletos ir nugramdziau...dabar gailiuosi doh.gif ar jums pavyksta be menkiausios raukshleles uzlipdyt? g.gif
user posted image

voleli reiks ir man ishbandyt...nes as nieko su teptuku nesugebu pasendint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 29, 17:16)
aciu uz gera shirdi, bet ir ash kanors kitka galiu gi uzhklijuot irnesakyk.gif

vargais negalais uzlipinau tas aguonas, paskui apsiziurejau,kad raukshletos ir nugramdziau...dabar gailiuosi doh.gif  ar jums pavyksta be menkiausios raukshleles uzlipdyt? g.gif

na žiūrėk, bet jei jau labai reiks tikrai be problemų, sakyk ( man taip buvo kai violetinių dažų šlakelio reikėjo, kai gavau, nieko taip ir nepadariau blush2.gif )
man nesiraukšlėja tik jei motyvas labai smulkus, nors bendriau ant vazono fėjos irgi nesusiraukšlėjo, nors buvo gan didelės g.gif
o foto nesimato, kad būtų susiraukšlėję, man tos aguonos irgi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitta: 29 kovo 2007 - 17:21
[quote=uups,2007 03 29, 18:16]
ar jums pavyksta be menkiausios raukshleles uzlipdyt? g.gif

as aisku naujoke sitam reikale ax.gif bet kazkurioj nuorodoj buvo , kad kai uzklijuoji reik svelniai su kempinele paspaust, tai bent man tikrai maziau tu rauksleliu lieka 4u.gif

ale aguonu grozis thumb_yello.gif ploja.gif
Atsakyti