gražu
laba diena.gal galyte pasakyti ar ira pirkt akriliniu dazu ivairiu spalvu senukuose,ar ermitaze,ar ten tik baltos spavos tos dideles bonkes?
man reikia tamsiai melinos spalvos dazu.
Gal galite numesti nuorodą į dekupažo pradžiamokslį? Sode yra daug daiktų ant kurių būtų galima išbandyti šią techniką. Ačiū.
QUOTE(nika @ 2007 05 01, 11:26)
laba diena.gal galyte pasakyti ar ira pirkt akriliniu dazu ivairiu spalvu senukuose,ar ermitaze,ar ten tik baltos spavos tos dideles bonkes?
berods po 1 l yra ir kitu spalvu
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2007 05 01, 12:04)
Gal galite numesti nuorodą į dekupažo pradžiamokslį? Sode yra daug daiktų ant kurių būtų galima išbandyti šią techniką. Ačiū.
o jei taip o pirma psl zvilgtelejus
QUOTE(nika @ 2007 05 01, 11:26)
Aš pirkau baltus, o spalvai pigmento. Susimaišau toki kieki, kokio reik. Jei visai mažai reikia, galima net su guašu baltus dažus maišyti.
QUOTE(risa @ 2007 05 01, 13:19)
Aš pirkau baltus, o spalvai pigmento. Susimaišau toki kieki, kokio reik. Jei visai mažai reikia, galima net su guašu baltus dažus maišyti.
o su tais pigmentais pavyksta isgauti sodrias ryskias spalvas nesupilant puse indelio pigmeno? Per kursu mums sake, kad labai svarbu, kad pigmento koncentracija nebutu didesne uz paciu dazu
man kazkada reikejo tamsiai rudos spalvos. Tai naudojau baltus dazus ir ruda bei juoda pigmentus. Gavoji labai grazi sodri spalva, o pigmento tikrai nereikejo supilt daug. Manau, kad santykis su dazais buvo 1:4
Idomu čia gali būti dekupažas?
O tokios lauko šiukšliadėžės neatsisakyčiau
O tokios lauko šiukšliadėžės neatsisakyčiau
Gali būti dekupažas, o gali būti ir kita technika padarytas. Iš nuotraukos sunku nuspręst. Bet, kad taip padaryt dekupažo pagalba galima, tai tikrai žinau.
Albumas pasipildė dar keliomis naujomis servetėlėmis
http://servetkos.keep4u.ru/
http://servetkos.keep4u.ru/
Gal žinote, kur raidžių gauti?
Išsikirpti iš žurnalo arba laikraščio. Arba pasidaryti trafaretus.