Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

gražu
user posted image
Atsakyti
laba diena.gal galyte pasakyti ar ira pirkt akriliniu dazu ivairiu spalvu senukuose,ar ermitaze,ar ten tik baltos spavos tos dideles bonkes? blush2.gif
man reikia tamsiai melinos spalvos dazu. smile.gif
Atsakyti
Gal galite numesti nuorodą į dekupažo pradžiamokslį? Sode yra daug daiktų ant kurių būtų galima išbandyti šią techniką. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(nika @ 2007 05 01, 11:26)
laba diena.gal galyte pasakyti ar ira pirkt akriliniu dazu ivairiu spalvu senukuose,ar ermitaze,ar ten tik baltos spavos tos dideles bonkes? blush2.gif

berods po 1 l yra ir kitu spalvu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2007 05 01, 12:04)
Gal galite numesti nuorodą į dekupažo pradžiamokslį? Sode yra daug daiktų ant kurių būtų galima išbandyti šią techniką. Ačiū.

o jei taip o pirma psl zvilgtelejus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nika @ 2007 05 01, 11:26)

Aš pirkau baltus, o spalvai pigmento. Susimaišau toki kieki, kokio reik. Jei visai mažai reikia, galima net su guašu baltus dažus maišyti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2007 05 01, 13:19)
Aš pirkau baltus, o spalvai pigmento. Susimaišau toki kieki, kokio reik. Jei visai mažai reikia, galima net su guašu baltus dažus maišyti. thumbup.gif

o su tais pigmentais pavyksta isgauti sodrias ryskias spalvas nesupilant puse indelio pigmeno? Per kursu mums sake, kad labai svarbu, kad pigmento koncentracija nebutu didesne uz paciu dazu g.gif
Atsakyti
man kazkada reikejo tamsiai rudos spalvos. Tai naudojau baltus dazus ir ruda bei juoda pigmentus. Gavoji labai grazi sodri spalva, o pigmento tikrai nereikejo supilt daug. Manau, kad santykis su dazais buvo 1:4
Atsakyti
Idomu čia gali būti dekupažas?
user posted image
user posted image

O tokios lauko šiukšliadėžės neatsisakyčiau wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 gegužės 2007 - 11:48
Gali būti dekupažas, o gali būti ir kita technika padarytas. Iš nuotraukos sunku nuspręst. Bet, kad taip padaryt dekupažo pagalba galima, tai tikrai žinau.
Atsakyti
Albumas pasipildė dar keliomis naujomis servetėlėmis smile.gif
http://servetkos.keep4u.ru/
Atsakyti
Gal žinote, kur raidžių gauti? ax.gif
Atsakyti
Išsikirpti iš žurnalo arba laikraščio. Arba pasidaryti trafaretus.
Atsakyti